tiistai 20. lokakuun 2020

Televisio makuuhuoneessa

HEIPPAHEI

ja hei vitsit, miten meille on tänään jaettu aurinkoenergiaa yllin kyllin. IG:n puolella kerroinkin, kun siirsin kotitoimistolla työpöydän ikkunan ääreen. Ihan vain sen takia, että bongaan joka ikisen lumihiutaleen. Tänään ei lumihiutaleita näkynyt, mutta sitäkin enemmän kuulasta syysilmaa.

Sisustusjuttuja toivotte aina ja niitä piisaa nyt kahden postauksen verran. Tänään juttua televisiosta makuuhuoneessa ja huomenna vilautan teinin huonetta, joka siis nykyään on meidän vanhassa makkarissa.

Viikko takaperin vaihdettiin makuuhuoneita esikoisen kanssa ja koska mies (miehet!) halusi pitää edelleen telkkarin makkarissa, niin jouduttiin vähän säätämään. TV ei sopinut tuon vanhan piirongin päälle, vaan se sai seinän jotenkin tosi tunkkaseksi. Vanha piironki siirtyi ikkunan viereen vaatekaappien jatkoksi ja penkki siirtyi telkkarin alle. Heti tuli ilmavuutta makuuhuoneen kokonaisilmeeseen.

Aiheesta televisio makuuhuoneessa ollaan montaa eri mieltä. Mä olin sitä mieltä, että me ei enää telkkaria makuuhuoneeseen tarvita, mutta tiedättekö, että olen joutunut jo viikossa pyörtämään mielipiteeni täysin. Aiemmin katsottiin telkkaria makuuhuoneessa vain ennen nukkumaanmenoa, mutta nukkumaanmeno on syytä rauhoittaa ilman elävää kuvaa. Eli telkkaria on tullut katsottua muutenkin kuin iltaisin. Tuo leveä sänky houkuttelee tekemään majan ja uusi telkkari houkuttelee katsomaan kaiken maailman hömppäsarjoja.

Elämä on täynnä valintoja ja se, että makuuhuoneessa on telkkari ei välttämättä tarkoita sitä, että telkkarin turvin käydään nukkumaan. Itse tykkään lukea tai kuunnella äänikirjaa just ennen nukahtamista. Parhaimmissa tapauksessa television äärellä rentoudutaan sängyssä sunnuntaiaamuisin sisustusohjelmia katsellen tai iltaisin ruokaohjelmia selaten.

Muutenkin tuntuu, että ollaan katsottu tänä vuonna enemmän telkkaria kuin aiemmin. Siis ihan niitä perinteisiäkin telkkarista tulevia ohjelmia, mutta myös suoratoistopalvelujen kautta. Luksusta on ollut ne kerrat, kun saa katsoa mainoksia eikä niitä ole kelattu valmiiksi pois – mä olen aina rakastanut telkkarimainoksia 😀 Sen verran ulapalla olen vielä nykyajan telkkariohjelmista, että en muista ulkoa, mitä minäkin päivänä tulee, mutta ehkä tarvitsee ostaa joku perinteinen paperinen lehti ja vetää yli huomiokynällä ne ohjelmat, jotka olisi kiva katsoa. Ihan niin kuin silloin joskus muinoin

ENERGISTÄ TIISTAI-ILTAA TOIVOTELLEN,


3 Responses to “Televisio makuuhuoneessa”

 1. Anna sanoo:

  Vietetään välillä miehen kanssa piknikkejä makkarissa ja katotaan samalla telkkaria. Se on meille sitä arjen luksusta. ☺️

  • Maria sanoo:

   Oi että, kuulostaa Anna täydelliseltä nuo piknikit makkarissa ❤️

   Kiitos vinkistä 🙂

   Ihanaa keskiviikkoa!

 2. Marja sanoo:

  Hei😊, huone näyttää tosi kivalta. Millä korkeudella tv on, meillä juuri suunnitteilla upottaa seinään tv makuuhuoneeseen.

Kommentoi