sunnuntai 04. lokakuun 2020

At Maria’s blogi loppuu 31.12.2020

HEI IHANAT 🤎

No niin, siinä se on lyhyesti ja ytimekkäästi otsikossa. Sanottu ääneen ja kirjoitettu alas. Asia, jota en voi enää pitkittää. Rehellisyys ja aitous ovat olleet mun kaksi arvoa, joita olen ylpeydellä kantanut mukanani myös täällä blogissa. En vain yksinkertaisesti pystynyt tekemään tälle päivälle suunnittelemaani omenaruusupostausta, vaan tunsin jossain tuolla sisällä, että mun täytyy kertoa teille asiat niin kuin ne ovat. Mutta en voinut tehdä sitä ennen kuin olin kertonut päätöksestäni tuonne Helsingin päähän huipputyypeille, joiden kanssa olen saanut tätä hommaa tehdä

Mutta odottakaas, mistään lopullisesta surujuhlasta ei ole kyse. Luopuminen tuo uusia mahdollisuuksia. Lukekaahan pidemmälle. Viime joulun välipäivinä Lapissa mietin ensimmäistä kertaa, että niin paljon kuin rakastankin tätä touhua, jota tuolloin olin tehnyt kymmenen vuotta, tuntui käsite laajasta lifestyleblogista ensimmäistä kertaa liian laajalta. Työ perheyrityksessä, opiskelu ja blogin kirjoittaminen täyttivät kalenterit oikein ihanalla tavalla. Mutta tavalla, joka oli ensimmäistä kertaa saanut mut välillä miettimään omaa jaksamistani.

Mahdollisuus kirjoittaa monesta elämää koskettavasta asiasta on ollut toisaalta ihan ääretön rikkaus. Mutta huomasin, että sisälläni oli tarve kirjoittaa myös vähän syvällisemmistä jutuista kuin vain kuulumisista. Mutta toisaalta tiedostin, että julkinen blogi ei ole kanava avata itseään vereslihalle. Ostin päiväkirjan, johon kirjoitan. Päätin, että katsotaan vielä ennen kuin tehdään mitään radikaalia. Vuoden alussa kyselin teiltä, millaisia postauksia haluatte lukea. Sillisalaatti oli yleisin vaihtoehto. Tunsin piston sydämessäni ajatellessani kaventaa blogin aihealuetta. Teidän takia kun pääasiassa olen blogia tehnyt. Teidän inspiroiminen ja ilo on ollut mulle se luovuuden ja inspiraation lähde, mikä on tehnyt blogin kirjoittamisesta niin antoisaa.

Kesälomalla pysähtyessäni tulin jälleen pohtineeksi, että mihin tätä palettia alan kehittämään. Pääsin opiskelemaan aihetta, johon tunnen suurta intohimoa. Hyvinvointi ja sen coachaaminen tuovat mulle sitä merkitystä, jota elämältä haen. Muiden auttaminen on houkutellut mua jo vuosia, mutta en ole tiennyt, miten tai millä keinoin tuon teen. Nyt tiedän. Loppukesästä kalenteri täyttyi blogitöistä, opiskeluista ja töistätöistä. Rakastin sitä tunnetta, kun kalenteri alkoi täyttyä hiljaisen koronakevään jälkeen.

Mulle nousi kuitenkin ihan puskista kuume, henkeä ahdisti ja olin sohvan omana viitisen päivää. Huomasin olevani ennen kaikkea väsynyt, mutta toki myös kipeä. Tuolloin tajusin, että yhtälössä on joku osanen liikaa. En tunne stressiä ajoissa, mutta tunnistan sen sitten, kun kroppa alkaa reagoimaan. Ottaen huomioon sen, että vuodenvaihteen jälkeen tuohon opiskeluiden ja töiden palettiin tulee vielä yksi työ lisää, nimittäin coaching, oli aika alkaa pohtimaan, mikä on se kombo tai tapa, jolla mä saan tehdä rakastamiani asioita ilman, että hyvinvointini kärsii.

Rakastan blogin kirjoittamista ja rakastan valokuvausta. Kaikkea sitä mikä siihen liittyy. Pohdin, mikä bloggaamisessa on teidän lukijoiden vuorovaikutuksen lisäksi parasta. Se on ollut ilman muuta ne hetket Marian keittiössä, kun olen saanut luoda reseptejä, tehdä ruokaa, valokuvata ja käsitellä kuvia. Kirjoittaa ruokatarinoita perjantai-iltaisin suoraan sydämestä ja tallentaa ne tänne blogiin. Jo yhdenkin lukijan palaute siitä, että olen helpottanut heidän arkiruokailujaan on tuonut niin hyvän mielen, jollaisesta en edes aiemmin uneksinut. Se, kun seuraajat ovat IG:ssä tägänneet mua kokkailuihin, joita ovat tehneet, on ollut merkki siitä, että olen onnistunut inspiroimaan.

Joidenkin seuraajien kanssa ollaan keskusteltu mun haavestani avata Marian Bistro. Sellainen, jossa tarjottaisiin rakkaudella tehtyä ruokaa ja jossa viihdyttäisiin pidemmän kaavan mukaan. Jossa mä saisin kiertää pöydästä toiseen kyselemässä kuulumisia ja ruokatoiveita. Nauru raikaisi ja puheensorina täyttäisi tilan. Tajusin, että mun on aika ottaa askel kohden tuota haavetta. Koska rahkeita fyysisen Marian Bistron avaamiseen ei ole, niin hei, tehdään se verkossa. Tarinallinen ruokablogi, jossa ruokatarinoiden lisäksi voi vilahtaa aiheeseen liittyvää sisustusta ja keittiöelämää. Marianbistro.fi avaa ovensa 1.1.2021.

At Maria’s -blogi täyttää marraskuussa 11 vuotta ja hitto vie, me juhlistetaan nämä kolme kuukautta täysillä sitä. Mutta vuoden vikana päivänä on aika laittaa blogi pakettiin. En osaa vielä ihan tarkalleen sanoa, poistuuko blogi samantien täältä interwebin ihmeellisestä maailmasta, mutta vuosia takaperin lupasin teille kertoa ajoissa, jos joskus päätän blogin lopettaa. Jotta ehditte ottamaan reseptejä sun muita talteen. Osan lemppariresepteistäni vien mukaani Marian Bistroon. Nettisivut ovat mulla työn alla ja olen sinne muutamia reseptejä vienyt, jotta pystyn hahmottamaan layoutteja sun muita. Tässä pientä sneak peekiä. Vielä sivut ehtivät ennen vuodenvaihdetta muokkautua, mutta kokolailla tämän suuntaisesti mennään.

ID

Mutta kuulkaas ystävät ihanat, meillä on niin hyvä buugi tuolla At Maria’sin Instassa, että mulla on ilo ilmoittaa, että At Maria’s Instagram jatkaa porskuttamistaan blogin lopettamisen jälkeenkin. Koen, että sinne on helpompi/nopeampi päivittää niitä päivittäisiä juttuja sisustuksesta ja elämästä kuin blogiin. Ja hei mökkijuttuja, mihin mä muuten niitä tallettaisin? Suurin osa kommentoinnistakin on viimeisen vuoden aikana siirtynyt instaan kuvakommentteihin ja dm:een, joten siellä me jatketaan samalla pöhinällä kuin tähänkin asti. Toivottavasti

Marian Bistro toki saa myös oman instatilin ja FB-tilin, joihin päivittyy ruoka-aiheisia juttuja. Näistäkin lisää vuoden lopussa.

Eikä tässä vielä kaikki 😉 Hyvinvoinnista kirjoittaminen on mulle yhtä lähellä sydäntä kuin ruokajutuista kirjoittaminen. Tuleville health coach -sivuilleni tulee hyvinvointia  koskeva blogi, joka tosin tulee päivittymään todennäköisesti vain kerran pari kuussa, mutta se on sellainen kanava, johon mä saan tallentaa niitä syvällisempiä tekstejäni lähdeviittauksineen sun muineen.

Mä tunnen sydämessäni, että tämä on ratkaisu, joka mahdollistaa mulle jatkaa työtä jota rakastan. Vaikka työnteko on mulle elämäntapa, niin olen oppinut, että se voi olla sitä niin hyvässä kuin pahassakin. Elämässä on kuitenkin niin paljon muutakin kuin työ. Ollakin, että joudun jälleen toteamaan, että 11 vuoden aikana on ollut laskettavissa ehkä yhden käden sormilla ne kerrat, kun blogityö on tuntunut työltä siinä työn perinteisessä merkityksessä, missä usein työ määritellään. Vaikka kaupalliset yhteistyöt ovat ehkä monelle lukijalle olleet se blogin punainen vaate, ovat ne olleet mulle rakas tapa tehdä tätä työtä. Ne ovat mahdollistaneet mulle sen, että olen ylipäätään pystynyt kirjoittamaan blogia sillä intensiteetillä kuin olen sitä tehnyt.

Tässä syy siihen, miksi viime viikko oli mulle jotenkin tosi haikea. Sähköposti, jonka alkuviikosta lähetin Helsingin päähän oli henkisesti erittäin raskas kirjoittaa. Mutta tiedättekö, että tuon postin kirjoittamisen jälkeen mä olen vain yhä varmempi siitä, että olen tehnyt oikean päätöksen. Ilo ja tietynlainen keveys valtasivat mielen. Ollakin, että tällä hetkellä kirjoitan tätä postausta tippa linssissä ja pala kurkussa. Mutta hei, nyt lähden lasten kanssa ostamaan lehtitaikinaa kaupasta ja aletaan leivontapuuhiin. Omenaruusujen lisäksi leivotaan joulutorttuja 🙂 Ai niin, ja yksi syy miksi muutos tapahtuu vasta vuodenvaihteessa on se, että kun mä ryhdyn johonkin hommaan, niin sitä ei kesken lopeteta. Hyvinvoinnin vuosikello -postaussarja ei voi loppua lokakuuhun, vaan se viedään kunnialla loppuun. Huomenna muuten ko. postaussarjan aihe siitä, miten aikaansaaminen vaikuttaa hyvinvointiimme 🙂

Hyvä tästä vielä tulee, kiitos kun olette olleet siellä kaikki nämä vuodet

SULOISTA SUNNUNTAITA TOIVOTELLEN
(silmät sumeana, joten pahoitteluni mahdollisista kirjoitusvirheistä)

PS. eikä sitten mitään hyvästejä vielä heitellä, sillä meillä on tässä vielä kolme kuukautta aikaa. Eikä sittenkään ole tarve hyvästeille. Homma jatkuu At Maria’sin osalta instassa ja Marian Bistrossa järjestetään kannat kattoon -tuparit, johon olette kaikki lämpimästi tervetulleita!

 


45 Responses to “At Maria’s blogi loppuu 31.12.2020”

 1. Irma Orvokki sanoo:

  Lainaus Anna-Mari Kaskisen kirjasta Enkeleitä matkallesi.

  ”Enkeleitä matkallesi, minne kuljetkin.Olkoon aina suojanasi siipi enkelin.

  Kiittäen Irma

 2. Sara sanoo:

  Wau! Nähdään siis Marian bistrossa!

 3. Sanna sanoo:

  Ei hitto,nyt surettaa.Ihan oikeasti:(Tämä on heittämällä minun lempiblogini.Missään muussa blogissa ei ole niin ihania juttuja ja kuvia,ja saan niin paljon inspiraatiota postauksistasi.
  Mutta niin on tehtävä,kun sydän sanoo.Marian bistro kuulostaa ihanalta ja näen kuvia onneksi instasta,vaikkei ihan sama olekkaan.
  Onnea tulevaan 🥰

  • Maria sanoo:

   Voi Sanna,

   tiedätkö, että niin muakin surettaa – mutta toisaalta tiedän, että tämä on muutos, joka mun pitää tehdä ❤️

   Kiitos sinulle, kun olet aina jaksanut kommentoida ja kiitos onnen toivotuksista – niitä tarvitaan 😍

 4. Vakkarilukija sanoo:

  Hei,

  Voi harmi, ikävä tulee. Blogisi on kulkenut mukanani kirjaimellisesti maailman ympäri. Työkomennuksien aikana nimenomaan sinun blogisi on ollut minulle expattina tärkeä kosketuspinta kotimaahan. Välillä on jopa käynyt mielessä, että jospa joskus tulevaisuudessa saisin lukea sinun kirjoittamaa blogia expat-elämästä… Eihän sitä koskaan tiedä, mitä elämä tuo tullessaan.

  • Maria sanoo:

   Heippa Vakkarilukija

   ja voi että, mä lupaan, että jos joskus päädymme ulkomaille expateiksi (ei lainkaan tuulesta temmattu ajatus), niin At Maria’s herää henkiin 😍 Tykkään sanoa tämän bloginkin kohdalla never say never, sillä mikään ei ole välttämättä lopullista.

   Kiitos tuhannesti, ihanaa että blogi on toiminut sinulle kosketuspintana kotimaahan ❤️

 5. Anna sanoo:

  Olen jo pitkään miettinyt, miten oot jaksanut kirjoittaa blogia niin aktiivisesti kaiken muun lisäksi. Tulee ikävä suosikkiblogiani.

  Kiitos ja onnea uusiin haasteisiin. ♥️

  • Maria sanoo:

   Moikka Anna

   ja kiitos sinullekin ihanasta vuorovaikutuksesta 🙏❤️

   Instan puolella jatketaan näitä At Maria’s -juttuja!

   Kiitos kaunis 🥰

 6. Arja sanoo:

  Nyt tuli kyllä suru puseroon, kun lempiblogini loppuu😔 mutta ymmärrän kyllä. Laita kuitenkin Marian Bistron sivuille joskus myös vähän sisustusta ja mökkijuttuja. Ne on mulle olleet parasta sun blogissa; unohtamatta sun positiivista asennetta kaikissa jutuissa. Hyvää syksyn jatkoa ja tsemppiä uuteen.

  • Maria sanoo:

   Hei Arja

   ja voi kiitos ❤️

   Kyllähän tuo Marian Bistro kätkee sisäänsä ruoanlaittoa ja leivontaa myös mökillä ja kaikkea sitä sisustuksellista puolta, mikä ruoanlaittoon liittyy…eli kesähuonekuvia sun muita 🥰

 7. Eliisa sanoo:

  Hei! Hienoa kun uskalsit kuunnella sisintäsi ja tehdä senmukaisen päätöksen! Olethan jo antanut tälle nykyiselle biologillesi pitkän ja rikkaan elämän. Kiitos näistä vuosista. 🌹Itse olen seurannut sinua alusta alkaen ja tuntenut blogisi kodikkaaksi paikaksi netissä,jonne on aina ollut kiva palata. Uudistuminen on hieno mahdollisuus niin sinulle kuin meille lukijoillekkin! Olen itse tykännyt eniten keittiöpostauksistasi ja huomannut että oikein sytyt niitä tehdessäsi. Ilman muuta tulen seuraamaan uutta blogia ja katsomaan mihin kaikkeen inspiroivaan se johtaa. Onnea matkalle!

  • Maria sanoo:

   Heippa Eliisa

   ja kiitos 🙏❤️

   Ihanaa, että se keittiöelämän ihanuus on välittynyt teille lukijoillekin. Sillä se on oikeasti se, mistä nautin ihan eniten. Koko bloggaamisesta nautin, mutta varsinkin keittiö- ja ruoka-aiheisista postauksista 🥰

 8. Minna sanoo:

  Harmillista, sillä tätä blogia on ollut ilo seurata. Mutta on myös upeaa, että kuuntelet itseäsi ja uskallat uudistua siihen suuntaan, joka tuntuu oikealta. ❤️ Odotan innolla Marian bistroa, siitä tulee ihan mahtava jatko tai uusi alku.

  • Maria sanoo:

   Moi Minna

   ja kiitos kaunis ❤️

   11 vuotta on pitkä aika ilman uudistumisia, joten jo oli aikakin 🥰 Vaikkei mulla ole ollut minkäänlaisia motivaatio-ongelmia blogin kirjoittamisen suhteen, niin tuntuu että jo nyt motivaatio on tuosta olemassa olevastakin vain noussut asioiden selkiydyttyä!

 9. Eija sanoo:

  Iik, säikähdin jo, mutta onneksi insta jää ja saan seurata sun elämää, mökkeilyä, reseptejä ym siellä ja uudessa blogissa!
  Onnea uudelle ❤️

  • Maria sanoo:

   Hei Eija

   ja kyllä, ette te minusta eroon pääse 😍 Päinvastoin, instassa tuuttaa jatkossa At Maria’s että Marian Bistro, joten double trouble tiedossa 😆

   Kiitos kaunis ❤️

 10. Riina sanoo:

  Kiitokset blogistasi ja kaikkea hyvää jatkoon!❤

  • Maria sanoo:

   Kiitos kaunis Riina

   ja kiitos hyvistä keskusteluista vuosien varrella ❤️

   • Ingrid sanoo:

    Oih alusta asti olen seurannut ja ihanaa jos Fredagsmys seuraa uuteen jossain muodossa. Omat rajat on hyvä tuntea – uutta innolla odotellen ❤️

 11. Maaria sanoo:

  Niin haikeaa!! Kaikki nämä vuodet, joina olen blogiasi seurannut, olen joka päivä mennyt blogiisi katsomaan, onko uusi postaus jo tullut! Jos en mitään muuta ole ehtinyt niin AtMarias on ollut nähtävä! Tässä onkin vähäksi aikaa sulattelemista.. En yhtä kodikkaaseen ja aitoon blogiin vielä ole törmännyt… Kiitos näistä vuosista, niin antoisia ovat olleet! Sisustus-mökki-ruokajutut.. Arkista ihanaa! Iloa ja tsemppiä uusiin tuuliin oikein kovasti! Innolla odotan, mitä sinun tulevaisuus tuokaan tullessaan!

  • Maria sanoo:

   Voi että, kiitos Maaria 🙏❤️

   Innolla odotan minäkin, millaiseksi tulevaisuus muokkaantuu – kristallipallon puuttuessa pyrin uskomaan siihen, että siitä tulee ihanaa, mitäs muutakaan 😍

 12. Maija sanoo:

  Ihanaa, että alat pitämään Marian Bistroa. 🙂

  Tää blogi on ollut yksi suosikeista, kiitos sinulle postauksistasi.

 13. Niina sanoo:

  Onnea Maria! ♥️ Ei todellakaan heitetä hyvästejä vaan poiketaan yhdessä uudelle polulle. Tämä blogi on ollut heittämällä paras, ja kun samainen sydän jatkaa uusia juttuja, ei lopputulos voi olla muuta kun yhtä parasta. Innolla odottaen!

  • Maria sanoo:

   Voi kiitos Niina

   ja kiitos sinullekin, kun olet ollut mukana nämä kaikki vuodet ❤️

   Sydän vei mukanaan muutokseen, jollaista en olisi järjellä ajateltuna tehnyt. Toivotaan, että sydän vei oikeaan suuntaan 😍

 14. Kajsa sanoo:

  Voi harmi, blogisi on ollut heittämälla mitä lämpimin ja kotoisin nurkka internetissä. Jään kaipaamaan mökki- ja sisustusjuttuja, kuten myös tavallisia kuulumisten kertomisissa! Ja tietty matkapostauksia, ihan parhaita kun itsekin tälläinen reissufriikki olen. 🙂 Onneksi noitakin jatkossa löytyy IGn puolelta, mutta silti, olet ollut ihan kingi tässä blogijutussa, näkyy että todellakin olet käyttänyt aikaa ja vaivaa postauksien tekemiseen, tuloskin on ollut sen mukainen! Innolla toki odotan uusia kuvioita, Marias Bistroon tulee varmasti poikettua kun miettii viikonlopun (ja arjenkin) menua. Kiitos näistä vuosista ja onnea uuteen!

  • Maria sanoo:

   Voi kiitos Kajsa ❤️

   Blogi on ollut mulle henkireikä niin hyvinä kuin huonoina aikoina. Olen tykännyt tehdä tätä hommaa tosi paljon. Ja hei, eikä loppua näy, sillä sehän jatkuu tuolla Marian Bistron puolella. At Maria’sin instaan sitten tulossa niitä muita kuin ruokatarinoita. Ehkä instassa vielä joskus saa raapusteltua vielä pidempiä kokonaisuuksia 😍

 15. Sydämellä näkee parhaiten. Kiitos kaikesta ilosta ja kauneudesta, jota olet meille jakanut. Instassa ja Marian bistrossa jatketaan. Ja ehkäpä hyvinvointiaiheiden äärellä tavalla tai toisella <3 Elät upeasti siten, miten opetat.

  • Maria sanoo:

   Kiitos ihana Kerttu ❤️

   Se on just näin. Jos järjellä ajattelisi, niin olisi silkkaa hulluutta heittää menemään vuosien työ. Rahallisessakin mielessä. Mutta sydän sanoo näin ja uskon sen olevan oikeassa 🥰

 16. Johanna sanoo:

  Ihan mahtavaa, että olet uskaltanut tehdä päätöksen, joka on sinulle itsellesi parhaaksi! Täytyy myöntää, että minullakin vierailut tänne itse blogin puolelle ovat vähentyneet. Instagramin puolella onkin tullut seurattua sitäkin aktiivisemmin, joten huippua että se jatkuu! ❤️

  • Maria sanoo:

   Heippa Johanna
   ja kiitos 🙏❤️

   Suoraan sanottuna yllätyin itsekin rohkeudestani, mutta tästä päätöksestä tuli niin hyvä mieli. On aika antaa elämän muille osa-alueille vähän enemmän aikaa ❤️ Ja toisaalta, keskittyä siihen osaan bloggaamisessa, mikä tuottaa eniten nautintoa itselleni ja toivottavasti myös teille lukijoille 🥰

 17. Rita sanoo:

  Huippua, että insta jatkuu ja uusi blogikin on tulossa. Mutta tätä tulee ikävä! At Marias on ollut ehdottomasti suosikkiblogini, jossa olet kirjoittanut myös omaa elämää lähellä olevista asioista ihanan positiviisen sävyyn. Jään kaipaamaan mökki-, matka- ja normiarkipostauksia 🙂 Eli ihan koko blogia. Mutta ymmärrän hyvin, että kaikkeen ei yksinkertaisesti aika vain riitä.
  Nähdään Bistron puolella 🙂

  • Maria sanoo:

   Moikka Rita

   ja hei kiitos sinullekin ❤️

   Mä lupaan, että sitten kun Marian Bistro -blogi starttaa, niin At Maria’sin insta jatkaa siitä, mihin blogi jäi. Aika pitkiä sepustuksia tuonne instaankin pystyy laittamaan 🥰

   Nähdään! 🙏

 18. Anu sanoo:

  Kiitos Maria,että oot niin kauan jaksanu blogata🥰
  Viime aikoina elämä on vienyt mennessään ja kommentin jättäminen on jäänyt.kaikki postaukset olen kuitenkin lukenut edelleen.
  Mun kotiäiti vuosina sun blogi oli mun päivien piristys😊nykyään oikestaan ainut mitä olen enään seurannut.
  Mulla on tapana selailla vanhoja postauksia ja oliskin ihana,jos et hävitä blogia näkyviltä.kohta aloitan joulufiilistelyn vanhoilla postauksilla😊

  Jatkan ehdottomasti seuraamista ja hienoa,että uskallat uudistua❤

  • Maria sanoo:

   Moikka Anu

   ja kiitos sinulle, kun olet ollut mukana kaikki nämä vuodet ❤️

   Niin paljon toiveita on tullut siitä, että vanhat postaukset jäisivät näkyville, että pitää harkita uudelleen. Käynhän itsekin niistä etsimässä milloin mitäkin juttuja ja hei just samaa kuin sinä; fiilistelemässä joulua 😍

   Ihanaa tiistaita sinne ❤️

 19. Anu sanoo:

  Kiitos Maria näistä kaikista vuosista joita olemme saaneet blogiasi seurata <3 Itse Olen ollut mukana Siirappia ja Hunajaa-ajoista ja ainoa blogi jota Vaaleanpunaisen hirsitalon Marjan lisäksi seuraan. Haikea olo mutta onneksi on IG! <3

  • Maria sanoo:

   Moikka Anu

   ja voi kiitos sinulle ❤️ Sinä oletkin seurannut sitten ihan sieltä alkuajoista!

   Onneksi IG jää ja hei Marian Bistrossa turinoidaan muutakin juttua kuin vain reseptjä (kuten tiedätte, niin on aika paljon tarinoita jaettavaksi :D)!

   Ihanaa keskiviikkoa ❤️

 20. Miina sanoo:

  Kiitos Maria kuluneista vuosista, on ollut hienoa olla matkassa mukana! Meidän esikoiset on samanikäisiä, rempat, herkulliset reseptit, plus oon reissannut ehkä vielä vähän enemmän kuin Mr.Nurmi 😉 Joten samaistumispintaa on ollut 🙂
  Hienoa ettet silti ole katoamassa minnekään, Bistrossa tavataan <3

  • Maria sanoo:

   Heippa Miina

   ja kiitos sinulle ❤️ Ihana kuulla, että on samaistumispintaa – jatketaan samalla meiningillä Marian Bistron puolelle 🙂

   Mukavaa torstaita ❤️

 21. Marin Virosta sanoo:

  Täma on mun Suomen lempiblogini, ehdottomasti! Niin ihania juttuja perus Suomalaisesta elämasta(ei mitään yhteista politiikkaan).Kaikki ne mökkijuttuja! Minulle on Sun erinomaiset reseptit vain bonuksesi! Kiitos kaikesta ja ihana että jatkat!
  Anteeksi mun suomen kielesta!

  • Maria sanoo:

   Hei Marin

   ja kiitos, ihana kuulla ❤️

   Sinun suomesi on oikein hyvää, kiva että kommentoit suomen kielellä 🙂

   Mukavaa syksyä ❤️

 22. […] että havahduin siihen tosiasiaan, että At Maria’s -blogin tarina alkaa pian tulla päätökseen. Sen sijaan, että ajatus tuntuisi surulliselta, se kyllä tuntuu […]

Kommentoi