maanantai 21. lokakuun 2019

3 a.m. club

03:01 ihan jäätävä nälkä, soikohan kello pian?
03:03 pakko nousta vessaan…mitä hemmettiä kello on vasta noin vähän. Ja rannekello toivottelee hyvää huomenta ja kertoo kokonaisunimäärän olleen 4h17mins. Ei muuta kuin takaisin sänkyyn. Törmäään vessan ulkopuolella esikoiseen, joka ei saa unta.
03:12 jos tavan bageliin laittaa phillyn lisäksi rusinoita ja kanelia päälle, niin tuleekohan siitä cinnamon raisin bagel?
03:20 hengitä sisään ja hengitä ulos. Keskity hengittämiseen. Kyllä tää tästä, pian nukahdan.
03:23 ei mut hei, jos siihen bageliin laittaisi vielä lisäksi kookossokeria, niin se vois olla ihan jees
03:27 toivottavasti mahan vieressä nukkuva Toby ei herää tuohon mun mahan kurinaan.
03:37 voi kun saisi nyt niitä Cheesecake factoryn taivaallisia SkinnyLicious Tacoja. Ne oli niiiin hyviä. Tai edes muutaman lusikallisen sitä not-so-skinnylicious syntisenhyvää salted caramel -juustokakkua
03:52 äh, tästä ei tule yhtään mitään. On kuuma ja on kylmä.
04:09 muistinkohan mä tilata tänä iltana tulevaan ruokakuormaan Mön kaurajugua?
04:13 herääköhän muu perhe, jos käyn lämmittämässä mikrossa vähän lauantaisia perunamuusin jämiä?
04:30 äänikirja ei nyt nappaa, olen nukahtanut siihen illalla ja se on aivan väärässä kohtaa
04:33 hei, mikäs se asmr muuten on? Pitääkin kysyä tytsyiltä, että mistä niitä sellaisia voi kuunnella.
04:44 ok, vartin päästä nousen jos en ole nukahtanut.
04:47 onkohan mulla kaikki valmiina iltapäivän palaveria varten?
04:48 muista guuglettaa heti herättyäsi, että mikä päivä on aurinkoisin loppuviikolla. Pari kuvausprojektia vaatii valoa.
04:49 ai että, ensi sunnuntaina päästään rakkaiden ystävien kanssa brunssille. Aion ottaa koko listan läpi.
04:50 mitäs jos mies onkin syönyt iltapalaksi ne loput bagelit?
04:51 voikohan bagelin korvata tarvittaessa paahtoleivällä? Jos laittaisi siihen päälle sitten ne rusinat sun muut.
04:52 hivutan pikkuisen itseäni irti Tobysta ja teen pesäeroa, ettei sitten havahdu hereille, kun nousen sängystä.
04:53 vähänkö mä oon trenditietoinen; oon melkein sen 5 a.m. -klubin jäsenyydessä kiinni. Ai niin, mutta siinähän pitäisi tehdä 20 minuutin sykettä nostava treeni heti kärkeen. Jos mä jätän sen tänään välistä, kun reidet tuntuu olevan eilisistä ylämäkivedoista näin levossakin pikkuisen maitohapoilla
04:54 oli muuten niin hyvää lihapataa eilen anoppilassa. Miten mä olen tyystin unohtanut lihapadat? Ensi viikonloppuna voisi haudutella pataruokaa. Nehän on luvannut luntakin, niin talvi talviruokineen saa tulla.
04:55 kävelen hiljaa alakertaan, napsautan kahvinkeittimen päälle ja kun tulen hammaspesulta huomaan, että esikoinenkin hipsii alakertaan. Passitan takaisin nukkumaan.
05:01 no ei tää bagelssi nyt ihan sellaisesta cinnamon raisin bagelista mene, mutta yllättävän hyvää!
05:06 toinen kuppi kahvia, kiitos!

HYVÄÄ MAANANTAIHUOMENTA IHANAT!

Tuosta 5 a.m. -klubista olen lukenut paljon ja miettinyt, että se ei olisi lainkaan hullumpi juttu. Sitä voisi joskus kokeilla. Heti, kun pääsee tästä 3 a.m. -klubista eroon. En muista, että aikaero olisi koskaan ottanut näin koville. Reissussa heräsin kolmen neljän aikaan aamuyöllä ja nyt kotiin tultuani jatketaan osin samoilla linjoilla. Tässä ei ole päätä eikä häntää. Lauantai-sunnuntaiyönä nukahdin vasta neljältä ja eilen aamulla nousin väkisin kympiltä ylös. Illalla nukahdin reilusti ennen yhtätoista ja tässä tulos. Unta kokonaiset neljä tuntia ja seitsemäntoista minuuttia :D Ymmärtäisin tämän, jos olisin nukkunut viikonloppuna päikkäreitä, mutta niitäkään ei ole tullut harrastettua. Ellei ota huomioon vartin pikapäikkyjä autossa, kun tultiin anoppilasta kotiin.

Saadaan töihin tänään pari taksvärkkiläistä ja sitten iltapäivästä mulla on töissä tärkeä palaveri. En tiedä mitkä hammastikut viritän silmiin lounaan jälkeen, jotta pysyn hereillä. Mutta hei, tää on nyt tätä muutama päivä. Kuulen takaraivossani äiskän ”niin makaa kuin petaa” -viisauden. Jep, mitäs lähdettiin niin pitkälle ;D Illalla pikkuinen juoksulenkki, koiran pesuprojekti ja rauhoittuminen ajoissa yöunille. Josko huomenna sitten kuuluisi edes tuohon 5 a.m. -klubiin. Tätä 3 a.m. -klubia en suosittele kenellekään.

Nyt vielä kolmas kuppi kahvia ja sohvannurkkaan äänikirjan kanssa. Pitänee laittaa varmuuden varalta herätys soimaan seiskalta, ettei nuku onnensa ohi. Toivottavasti siellä lähdetään uuteen viikkoon levännein ja rennoin mielin 

ILOISIN MAANANTAITERKUIN,

PS. reissupostauksia on toivottu vielä hurjasti, joten luvassa ainakin reissubudjetti- ja menovinkkipostauksia :)


4 Responses to “3 a.m. club”

 1. Avatar Rita sanoo:

  Apua! Sitä ehtii muutaman asian noin yöaikaan valvoessa miettiä. Miten kauan sulla yleensä menee, että palautuu normaalirytmi?

  Jään innolla odottamaan sun matkapostauksiasi :)

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka!

   No hei sanos muuta, nämä blogiin kirjoittamani ajatukset olivat vain murto-osa siitä, mitä oikeasti ajattelin ;D
   Ei mulla yleensä tähän suuntaan ole lainkaan aikaeroväsymystä; länteenpäin matkustettaessa toipumiseen menee noin viikko. Tuo 10 tuntia on aika paha. 5-6 tuntia on vielä ihan siedettävä aikaero :)

   Kiva, niitä tulossa ehkä jo huomenna!

   Muksaa maanantaita ❤️

 2. Avatar mirvaannamarian sanoo:

  Mulla menee toi yleensä aina toisin päin, Jenkeistä Suomeen lentäessä sopeudun hyvin rytmiin mut auta armias mitä on lentää länteen, Aasiasta kotiin tai Suomesta Jenkkeihin, oon aivan sekaisin :D Nälkä on pahin, mä oon kyllä syönyt ihan keskellä yötäkin sit, saa nukuttua paljon helpommin loput yöstä. Viikossa sen pitäisi mennä ohi!

  Kauhulla seuraavia reissuja odottaen.. :D

  • Maria Maria sanoo:

   Moiks

   no hei mulla myös – tää on eka kerta, kun tähän suuntaan on megalomaaninen aikaeroihistys. Yleensä on länteenpäin mennessä ihan järkky aikaeroväsymys, mutta ei itäänpäin lentäessä. Esim nyt Jenkeissä meni melkein koko viikko, että pääsin rytmiin. Sit olikin jo aika tulla kotiin ja aattelin, että ihanaa nyt se on helpompaa. Mut eipäs ollutkaan :D

   Maanantaiterkkuja sinne ❤️

Kommentoi