perjantai 27. syyskuun 2019

Pieni sisustuksellinen muutos, isosti ilmettä

HEIPPATIRALLAA!

Nyt täytyy sanoa, että vaikka joka viikko perjantai otetaan vastaan ilolla, niin tänä perjantaina tuntuu, siltä että ”It was about time…”. Viikko on ollut jotenkin todella kiireinen ja täynnä. Ehkä se viime viikonlopun flunssakin on pienesti verottanut. On ollut blogitöitä, töitä ja eilen vielä tiukan myyntikokouspäivän jälkeen koulua. Mutta en valita, silloin taotaan, kun rauta on kuumaa. Kroppa yleensä kertoo, milloin on aika hidastaa. Ja se oli tänä aamuna.

Tänä aamuna heräsin nimittäin migreeniin, pitkästä aikaa. Tällä kertaa migreeni ei juurikaan ilmene pääkipuna, ellei ota huomioon tuota pientä jomotusta. Mutta enemmänkin sellaisena aivosumuna ja näkösumuna. Valonarkuutena. Vähän myös tuntuu, että olisi peruna suussa, kun puhuu 😀 Veikkaan, että viime yönä on tullut narskutettua oikein olan takaa hampaita yhteen. Leuat eivät oikein aukea.

No mutta hei, onneksi on viikonloppu edessä ja akkujen latausta tiedossa. Ehkä vimppa mökkiyö tälle vuodelle odottaa. Ensi viikonloppuna mennäänkin jo laittamaan mökki talviteloille. Nyt kun alkaa olemaan pikkupakkasia aamuyöstä, niin on syytä laittaa pumput talvikuntoon. Meillä on pari kertaa rikkoutunut pumppu ihan pienestä pakkasestakin; pieni vesipisara on saanut jäätyessään suurta vahinkoa aikaan ja ollaan jouduttu pumppuostoksille. Nyt ei oteta riskejä sen suhteen.

Mökkikauden lopettaminen tietää sitä, että kotoilu lisääntyy. Tässä vaiheessa mökkikautta odotan kyllä kieltämättä jo niitä kaupunkiviikonloppujakin. Lauantaikahvitteluja kaupungilla ja pikkuhiljaa kodin laittamista kohti tulevaa talvea. Tänään otin itseäni niskasta kiinni ja kokeilin vihdosta viimein olohuoneessa ollutta peiliä ruokatilaan. Jonkin aikaa olen siirrosta haaveillut, mutta aina se on jäänyt. Ja voi vitsit, että tuo sopii tuohon ruokatilaan kivasti!

Avartaa tilan ja mikä parasta; toistaa siivotun keittiön näkymää. Juju piileekin siinä, että tykkään peileistä ja tykkään, että peilien kautta näkyy siisti maisema. Gulps, on pidettävä keittiö siistinä jatkossakin 🙂 Pieni muutos toi aikaan lisäavaruutta ja ilmettä. Jokohan sitä viitisi viritellä kausivalot tuon peilin ympärille? 😉

Toivottavasti sielläkin on kaikkea kivaa ja rentouttavaa tekemistä tiedossa viikonlopulle ♥ Tälle päivälle on enää yhden kirjareflektion tekeminen ja sitten kone säppiin!

PERJANTAITERKUIN,


2 Responses to “Pieni sisustuksellinen muutos, isosti ilmettä”

  1. ida ihana sanoo:

    Kotoilu on ihan parasta syksyisin, ja silloin myös innostuu taas uudella tavalla sisustusjutuistakin 🙂 Mä tykkään aina syksyisin tosi paljon poltella tuikkuja, meillä on sitä varten ihanat leveät ikkunalaudat 🙂 Ja kun saa viikkosiivouksen tehtyä, on viikonlopuksi ihana ostaa jotakin leikkokukkiakin, viimeksi ne oli auringonkukkia, nyt vaaleanpunaista maksaruohoa (vai mitä se nyt oli 😉
    Ihanaa viikonloppua ja kiitos taas inpiroivasta postaukestasi!<3
    Ida Kotona kaupungissa -blogista
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

    • Maria sanoo:

      Moikka Ida

      ja hei just näin, syksyllä tulee laitettua kotia kuntoon, sillä kotona tulee oltua niin paljon enemmän 🙂
      Oiiii, mä olen kade teidän ikkunalaudoista – tahdon kanssa sellaiset 😀 Yhdessä opiskelukämpässä mulla oli leveät ikkunalaudat ja niille mahtui jopa istumaan niin, että näkyi alas kadulle. Ihania tuollaiset ♥

      Kiitos hei vinkistä, mä taidan lähteä nappaamaan takapihalta maksaruohoa maljakkoon 🙂

      Kiitos sinulle ja aurinkoista viikonloppua sinne ♥

Kommentoi