perjantai 10. toukokuun 2019

Perjantai-illan tunnelmia saaresta

HEISSUN IHANAT!

Perjantai-ilta ♥ Tässä hetkessä on ihana todeta, että mun ei tarvitse tehdä mitään. Mennä minnekään. Saan olla ja istua. Nauttia hieman tihkusateisen ja sen myötä sykyisen saaren tunnelmasta. Ikkunan takaa. Takkatulen äärellä. Vatsa täynnä sushia ja vielä pikkuisen punaista lasin pohjalta pilkottaen.

Tämä viikko on ollut jotenkin hektinen. Tai sellainen, että mieli on ollut rauhaton. On tullut ehkä yritettyä saada maailma valmiiksi liian nopeasti. Venytty vähän sinne ja tänne. Ilman riittäviä lepotaukoja. Mikä on taas saanut aikaan sen, että yölläkään ei ole rauhoittunut nukkumaan syvää unta riittävästi.
Näiden tällaisten viikkojen jälkeen viikonlopun aloitus tuntuu tuplasti ihanammalta. Viikon kiireet on nyt takanapäin eikä pihatöistäkään enää muistuta kuin aristavat hauikset ja pikkuisen jomottava alaselkä. Sekä se, että piha on kuorikkeen levittämistä vaille valmis. Tai no, valmishan se ei tule koskaan olemaan. Vaan toivottavasti se tulee olemaan mielekäs ikuisuusprojekti. Jossa saa hyötyliikuntaa sivutuotteena.

Menneellä viikolla annettiin ajatusten lentää. Välimerellekin asti. Kunnes rikkoutui yksi puhelin. Ja tuli samaan rytäkkään tieto golfleiristä pienemmälle. Näillä haavaa matka meni prioriteettilistassa sinne häntäpäähän. Ajatuksen kanssa on helpompi elää. Mieli ei ole enää niin rauhaton. Olen sitä mieltä, että kaikella on tarkoitus. Oliko tarkoitus, että rikkoutunut puhelin ja tieto golfleirin hinnasta sattui juuri samaan hetkeen. Tunnin sisään toisistaan. Ennen kuin ehdin täyttää matkustajatiedot koneelle.

Oli miten oli, niin kuten totesin – nyt on just hyvä. En kaipaa mitään muuta kuin tätä. Ikkunasta ulos tuijottamista, hiljaisuutta. Ehkä myös mökkisaunan lempeitä löylyjä. Rakkaan reissumiehen viereen nukahtamista. Pitkiä yöunia ja huomen aamulla levänneenä äitienpäiväviikonlopun ihanuuteen suuntaamista. Saadaan maailman parhain anoppi ja appiukko saareen juhlistamaan viikonloppua. Laitetaan savustuspönttö pöhisemään ja syödään vähän joka välissä. Nukutaan päikkäreitä ja yritetään päihittää tuo tähän asti voittamaton anoppi korttipeliturnauksessa.

IHANAA VIIKONLOPPUA TOIVOTELLEN,

PS. ja hei meinasi unohtua viikkokatsauksesta; tällä viikolla kävimme jälleen kovin antoisia keskusteluja kanssanne. Kiitos niitä ihanat ♥ Palaan vielä muutamiin vastaamattomiin kommentteihin keskustelemaan, mutta nyt sinne saunaan muun perheen perässä!


4 Responses to “Perjantai-illan tunnelmia saaresta”

 1. Avatar Sanna sanoo:

  En kestä.Niiiiiiin kaunista ja kodikasta.Nuo hirsiseinät on ihanat ja tunnelmalliset!ja tyyni järvi siellä pilkottaa.Täydellinen idylli,sielu lepää.

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Sanna

   ja hei kiitos ♥

   Mähän en suostuisi enää syömään tuolla kesähuoneessa lainkaan, kun olisin sisällä uudistetussa ruokatilassa :D Nuo seinät on kyllä niin kauniit!

   Ihanaista lauantai-iltaa ja äitienpäivän aattoa ♥

 2. Avatar Riina sanoo:

  Kaunista!

  Miten teillä on mökissä lämmitys: takka ja patterit? Onko lattia kylmä? Vihuliaisen kylmä tuppaa lattia 60-70 -luvulla rakennetuissa mökeissä olemaan…ootko siihen jonkun ratkaisun keksiny? Näin mökkiläisenä itekin kyselen :)

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Riina

   ja hei kiitos ♥

   Meillä on mökissä sähköpatterit, joita käytetään harvoin. Lisäksi ilmalämpöpumppu, jolla lämmitetään. Takka on avotakka eli on vain tunnelmaa varten :)

   Juu, mun ratkaisuni on villasukat :D Tosi kylmät lattiat näin keväisin ja syksyisin.

   Ihanaa alkanutta viikkoa!

Kommentoi