maanantai 18. helmikuun 2019

Voihan maanantai & kevään luottovärisuora

NO HELLUREI IHANAT

ja muksaa maanantaita! Toivottavasti siellä on maanantai sujunut mukavasti. Täällä on sujunut…ehkä jopa paremmin kuin viime maanantai, jolloin kaikki tökki. Ihan kaikki. Tänään ei ole tökkinyt kuin terveys. Tai no, se kaikkein tärkein siis. Kävin aamulla putsauttamassa korvat lääkärillä (imurilla), mutta yleislääkäri ei saanut niitä imettyä puhtaaksi. Joten passitti korvalääkärille. Nyt on toinen korva, juurikin se josta taannoin meni äkillisesti kuulo, sellainen vinkuva ja kovin paineinen. Ei juuri kuulekaan.

Toinen korva otti myös niin nokkiinsa tuosta imuroinnista, että on sairaan kipeä. Toivotaan, että ei ole tullut akuutti tulehdus päälle, sillä perjantaina olisi pitkä lento edessä. Tai jos olisi tulehdus, niin lääkekuuri auttaisi mitä pikimmin. Edessä olisi myös sen verran snorklailua ensi viikolla, että korvat olisi parempi olla kunnossa. Mutta hei, luotetaan että korvalääkäri illalla osaa asiansa ja korvat saadaan kuntoon.

Tuossa taannoin vaatekaappini konmarittaessa otin esiin jo näitä ”kevätsävyjäni”. Jotka ovat muuten vuodesta toiseen samat. Eli vaaleansinistä kaikessa mahdollisessa muodossaan 😀 Vaatekaapistani ei löydy hempeitä pastellisävyjä, roosaa, keltaista tai vaaleanvihreää, mutta vaaleansinistä senkin edestä. Vaaleansinistä käytän kyllä läpi vuoden, mutta enenevässä määrin keväällä ja kesällä. Jos joku väri pitäisi nimetä kunniamaininnalla lempivärini, niin se olisi kyllä vaaleansininen.

Vaikkei meillä esimerkiksi sisustuksessa vaaleansinistä ole juuri näkynytkään. Ehkä tuo vaaleansininen yhdistettynä vaatteissa harmaaseen ja ruskean sävyihin on jonkun mielestä tylsä kombo, sellainen liian tuttu ja turvallinen. Mutta olen miettinyt aikoinani, että jos tunnen oloni omaksi itsekseni näissä tutuissa ja turvallisissa sävyissä, niin mikäs siinä. Kesällä kyllä välillä tulee räväytettyä punaisella ja jopa oranssilla. Mutta syyskuusta huhtikuun loppuun on meikäläisen tuttu ja turvallinen -kausi!

Raitaa pitää myös olla kevääksi ja kesäksi, joten vaaleansinivalkoraidalliset vaatteet ovat pop. Kuten tuo pari vuotta sitten ostamani Holly & Whyten paita. 
Onko siellä muita vaaleansinisen fanittajia?  

IHANAA ALKANUTTA VIIKKOA TOIVOTELLEN,

PS. löysin konmarittaessani tuollaiset farkut, joissa on hiven haaremihousumeininkiä. Aivan loistavan lötköt ja puristamattomat kotioloissa 🙂


2 Responses to “Voihan maanantai & kevään luottovärisuora”

  1. Mari sanoo:

    Vaaleansininen on parasta maailmassa 😀 Just sunnuntaina etin mun yhtä raitakauluspaitaa, mutta eipä vaan löytynyt. En tajua mihin oon sen viime kesänä tunkenut. Nyt sille olisi todellakin käyttöä!

    • Maria sanoo:

      Moikka Mari

      ja hei jee – siellä toinen vaaleansinisen ystävä 🙂
      Kuule, mulla vaatteet katoaa ihan samalla tavalla kuin sulla. Pesukoneko niitä syö 😀

      Toivottavasti paita löytyy!

      Ihanaa keskiviikkoa ♥

Kommentoi