keskiviikko 12. joulukuun 2018

Tyhjyys

ID Me näimme toisiamme joka ikinen päivä 57 päivän ajan. Välillä pikaisesti, välillä vietimme toistemme seurassa aikaa tuntikausia. Tai lähinnä minä vietin kanssasi aikaa. Sinä olit se passiivinen osapuoli. Koimme elämän koko kaaren tuossa lyhyessä ajassa. Syntymästä kuolemaan. Liian moniin kuolemiin. Välillä seurasi oli niin jännittävää, että en halunnut katsoa tai kuunnella. Välillä sait minulle roskan silmään ja kyyneleet virtasivat.

Yhtään tylsää hetkeä ei matkan varrellemme mahtunut. Veit minut paikkoihin, joista olen vain osannut haaveilla. Kiitos siitä, maailmankuvani avartui huimasti. Välillä mietin, että olitko liian seikkailunhaluinen huimapää tuttua ja turvallista rakastavalle minuudelleni. Mutta et sinä ollut. Veit minut mukavuusalueeni ulkopuolelle. Hengitin samaa ilmaa kanssasi ja annoin itsestäni 100%. Niin sinäkin.

Niinä hetkinä, kun emme olleet yhdessä, olit jatkuvasti ajatuksissani. Odotin seuraavaa tapaamistamme ja sitä, minne se seikkailu meidät vie. Seurasi oli addiktoivaa, elämäntäyteistä ja sellaista elämää, johon en tässä elämänvaiheessa olisi ollut valmis. En olisi malttanut poistua seurastasi, mutta välillä oli pakko. Tieto siitä, että näemme pian, lohdutti. Kun lopullisen eron aika koitti, venytin viimeisiä hetkiämme. En olisi halunnut luopua yhteisestä ajastamme, mutta kolmansien osapuolien takia oli pakko. Tiedän, että me näemme jälleen. Joskus. Jossain elämäntilanteessa.

Jäljelle jäi tyhjyys. Pohjaton, mukaansa tempaava tyhjyys 

Heh, ehkä hieman dramatisoin, mutta  tyhjyys kuvaa hyvin sitä olotilaa, joka meillä miesluolan sohvalla sunnuntai-iltana vallitsi. Se kamala tilanne, joka sai mut huutamaan ”eiii”. Se, kun The Blacklistin viidennen kauden vikan jakson lopputekstit alkoivat soljumaan telkkarin ruudulla :D Maanantai-ilta meni vielä hyvin miehen ollessa työreissussa, mutta eilen kun olimme molemmat kotona, niin kieltämättä olimme hieman hukassa. Mitäs nyt sitten? Mies katseli sängyssä Seinfeldiä ja itse katsoin Koko Suomi leipoo -ohjelmaa. Lamaantuneena.

Nyt on pakko löytää joku uusi sarja, johon koukuttua. En olisi ikinä uskonut, että sarja, jota on tehty viisi kautta ja joka sisältää 22 jaksoa kauteen voisi koukuttaa niin paljon. Olisi helposti kuvitellut osan jaksoista olevan täytejaksoja ja juonen väkivängällä keksittyä. Tiedän, tämä kuuulostaa jo ihan pimahtaneelta, mutta tässä taannoin kotiin ajaessamme meidät ohitti musta SUV. ”Tiedätkös, ketkä tossa menee? Keen ja Ressler.” tokaisin miehelleni ;)

Samanlaisen tyhjyyden koin taannoin House of Cardsin loppuessa. Ja the Affairin. Jenkeissä alkaa Blacklistin kuudes kausi tammikuussa ja jollain ilveellä se on pakko saada näkyviin myös kotitöllöttimestä. Niin hyvään kohtaan tuo viides kausi loppui. Sitä odotellessa; onko suositella hyviä sarjoja, joista olisi jo vähintään kolme kautta julkaistu? Saisi olla toimintaa, rakkautta ja jännitystä. Samassa paketissa :)

KESKIVIIKKOTERKUIN,

PS. selasin menneiden joulujen joulukuvia ja ai että nuo kuvissa näkyvät vanhan kodinkin joulut oli ihania!

 


28 Responses to “Tyhjyys”

 1. Hanna sanoo:

  Mua/meitä ei ole saanut tuollaisen hulluuden partaalle kuin yksi tv-ohjelma, NYPD Blue vuonna hmmmm…sanotaan, että monta vuotta sitten :D Sen jälkeen hyviä yrityksiä on toki ollut, mutta ei mitään mikä olisi aiheuttanut tuon tyhjyyden tunteen. Koska tiedän tunteen, voimahaleja roppakaudella <3 <3 <3

  • Maria sanoo:

   Moi Hanna

   ja hei Nypidibluuu ♥♥♥ Voi niitä aikoja :D

   Kiitos myötäelämisestä – toivotaan että tämä helpottaa pian :)

   Kivaa keskiviikkoa sinne ♥

 2. Sanna sanoo:

  Onko Babylon Berlin sarja tuttu, katsottavissa Areenassa. Tosin jaksoja ei ole kuin reilut 10 (öö, olisikohan 2 kautta)

  • Maria sanoo:

   Moikka Sanna!

   Ei ole tuttu, kiitos vinkistä ♥ Täytyykin tutustua tähänkin…saa joulunpyhille ohjelmaa :)

   Kivaa keskiviikkoa ♥

 3. Mari sanoo:

  Hei, I feel you 😊, samanlaista tyhjyyttä koin Isänmaan puolesta sarjan loputtua ja kai olette jo nähneet Breaking Badin, se vasta onkin kaikkien koukuttavien sarjojen äiti 😄.

  • Maria sanoo:

   Moi Mari

   ja hei eiks ole kamala tunne? :) Isänmaan puolesta oli muuten kanssa ihan mieletön!

   Me katottiin Breaking Badia seitsemän jaksoa ja lopetettiin, kun ei päästy ollenkaan sisään. Ja kaikki muut kehuu sitä :D Ehkä voitaisiin yrittää katsoa sitä uudelleen…

   Kivaa torstaita ♥

 4. Anna sanoo:

  Tiedän tunteen! Mulla on aika monta sarjaa, johon oon ollut koukusss. Viimeisimpänä Sydämen Kutsumus. Se on aika höpö sarja, ylipositiivista yms ehkä jonkin mielestä. Mutta se dramaattinen viimeisimmän kauden loppu sai mut itkemään pitkään ja miettimään vain että: EI……………!!!!!
  Jospa siitä pian tulisi taas uusi kausi, niin tietäis kävikö oikeasti niinkuin kävi!

  • Maria sanoo:

   Moikkelis Anna

   ja hei kiitti, tuota Sydämen Kutsumusta pitääkin harkita…kuulostaa nimittäin ihan mun tyyliseltä (ylipositiiviselta) :D

   Sehän se onkin, että odottavan aika on pitkä, kun haluaisi heti tietää, miten sarja jatkuu!

   Ihanaa torstaita ♥

 5. Tiina sanoo:

  Ihana vanha kotinne.. Koetko joskus tyhjyyttä siitä, että se”sarja’loppui? Vaikka muutittekin varmaan vapaaehtoisesti, mutta kodithan ovat kuitenkin hyvin erityyppisiä.

  • Maria sanoo:

   Heippa Tiina!

   Hei en koe ollenkaan kaipuuta vanhaan kotiin – niin hyvin olemme viihtyneet uudessa kodissa :)

   Ainut, mitä kaipaan on vaaleutta uuden kodin keskikerrokseen…joten ehkä tuo ruskea parketti maalautunee valkoiseksi ;)

   Kivaa torstaita ♥

 6. Pia sanoo:

  Tuttu tunne! Me koukututtiin miehen kanssa kesällä Robaan. Vietettiin monen monta helteistä kesäyötä sitä katsellen ja toisinaan toivottiin jopa että lähtispä vieraat äkkiä että päästäis telkkarin ääreen :) Eikä muuten olla sen jälkeen löydetty yhtä hyvää sarjaa, täytyykin nyt käydä tutkimassa tuo Blacklist…. jouluvapaakin sopivasti tuloillaan :)

  • Maria sanoo:

   Moikka Pia!

   Hei tuosta Robasta olen kuullut paljon hyvää…se pitää tsekata myös :) Hih, sarjoihin koukuttaminen tekee epäsosiaaliseksi. Tuttu tunne :D

   Suosittelen, me tykättiin Blacklististä hurjan paljon!

   Ihanaa torstaita ♥

 7. Sari Riekkola sanoo:

  Tiedän myös tunteen, meilläkin aina joku sarja miehen kanssa meneillään.
  Songs of Anarchy löytyy netflixsiltä ja olikohan siinä 5-6 kautta ja monta jaksoa yhessä kaudessa. Oli todella hyvä ja koukuttava kertoo moottoripyrä jengin elämästä, suosittelen lämpiästi, siinä tapahtuu koko ajan ja on jännä.

  Jos tykkäätte pohjoismaalaisista niin Dickte, Silta ja Gåsmamma ovat huippuja!
  Me katellaan nyt Metsästäjät-sarjaa c-morelta.

  Oii, teidän vanha kotikin oli niin ihana, mutta niin on kyllä nykynenki <3
  Toivottavasti löydätte jonkun sarjan iltojen iloksi :)

  • Maria sanoo:

   Heipsun Sari

   ja hei kiitti vinkeistä, täytyy nämäkin tsekata :) Ja hei tuo 5-6 kautta kuulostaa huikealta…kerran kun sitä koukuttuu, niin on hyvä, että on mitä katsoa :D

   Gåsmamman oli huisin hyvä, Siltaa aloitettiin katsomaan, mutta se jotenkin jäi. Se pitää myös ottaa uudelleen katsontalistalle :)

   Voi kiitos ja hei ihanaa torstaita ♥

 8. Nina sanoo:

  Kiitämme vinkistä! Olemme myös olleet koukuttuneita milloin mihinkin sarjaan, yleensä pohjoismaisiin dekkareihin tms, mut nyt ei oo piiiiitkään aikaan ollut mitään. Thanks!

  • Maria sanoo:

   Heippa Nina

   ja hei olkaattehan hyvät :)
   Pohjoismaiset dekkarit on kyllä koukuttavia.

   Eilen näin mainoksen uudesta Agatha Christiestä, joka tulee joulun välipäivinä – sitä pitää myös katsoa!

   Kivaa torsdagenia sinne ♥

 9. Hanna sanoo:

  Tiedän tunteen! Blacklist oli hyvä,yllättäen koukututtiin Outlanderista vaikken yleensä sen tyyppisistä perusta. Aina olis pakko olla joku sarja menossa. Lucifer oli hauska, outo. Nyt on menossa Weeds ja siinä on kausia ja jaksoja, saa tovin töllöttää. Orange is the new blackistä jaksoin katsoa ehkä kaksi kautta kunnes alkoi kyllästyttämään.

  • Maria sanoo:

   Moikku Hanna

   ja hei hurjasti kiitoksia sinullekin sarjavinkeistä! Tää on kyllä nyt niin outoa, kun ei ole mitä odottaa (siis kun illan Blacklist-katsomoa ei enää ole) ;D

   En olis ikinä uskonut, että viisi kautta kantaa noin hyvin kuin Blacklistissä…ja kaikki ne tyypit oli jotenkin niin hyviä!

   Kivaa torstaita ♥

 10. Sanna sanoo:

  Mä luulin,että puhut jostain ihmisestä:DItse tykkään hirmuisesti pohjoismaisista rikossarjoista.Ja psykologisista trillereistä.Wallander,Beck,Dicte,Nousuvesi….Nyt seuraana yle areenalta Jessica Bielin tähdittämää,”syntinen”sarjaa.
  Tosi hyvä.Kolme osaa tullut ja koukussa ollaan:)

  • Maria sanoo:

   Heippa Sanna

   no hei tää tyhjyys tuntuu samalta kuin olisi jättänyt jonkun tärkeän ihmisen taakseen ;D

   Oih, kiitos hurjan paljon suosituksista :) Dicteä on pitänyt monta kertaa aloittaa katsomaan ja aina se on jäänyt!

   Ihanaa torstaita ♥

 11. Tuuli sanoo:

  Sarjat on kyllä koukuttavia. Jotkut enemmän ja jotkut vähemmän. Se on aina plussaa jos löytyy myös puolisoa kiinnostava ja saa kylki kyljessä villasukat jalassa katsellla. Blacklist onkin uusi tuttavuus, pitääpä ottaa listalle.
  Tässä listaa suosikeista: Top of the Lake, The Fall, Bodyguard, The Killing, belgialainen poliisisarja Rough Justice, American Crime Story, The Night Manager, Killing Eve, American Crime, Fargo, The Handmaid’s Tale, The Good Wife ja spin-off The Good Fight, The Truth About the Harry Quebert Affair.

  • Maria sanoo:

   Moi Tuuli!

   Ja hei todellakin, mutta se on sellaista ihanaa koukuttumista – sen sallii itselleen :) Puolison kanssa katsotut sarjat ovat parhaita ♥

   Oih, kiitos runsaista vinkeistä! Tutustumme näihin viikonlopun aikana.

   Kivaa viikonloppua ♥

 12. Siiri sanoo:

  Game of Thrones on just niin hyvä kuin sanotaan :D jos ette ole vielä katsoneet, niin siinä onkin koukuttavin sarja _ikinä_. Alku on kankea, vaikea ja tylsä, mutta yhtäkkiä tajuavatkin olevasi inessä :D enkä edes tykännyt tämän tyylisistä ohjelmista!

  Vikings on toinen, mihin tykästyin GoT:n jälkimainingeissa. Suomalaisvahvistukset vetävät myös sarjassa erittäin hyvät roolit!

  Viimeisimpänä kuvioihin tuli The Crown Netflixistä, oletteko katsoneet? Kaiken mediassa meneillään olevan kuninkaallishälyn keskellä päätin tsekata myös tämän sarjan ja boom! Olin täysillä koukussa. Vahva suositus tästäkin!

  • Maria sanoo:

   Moikka Siiri

   ja hei onko oikeesti? Vitsit, kun me ei olle GoT:ia alettu edes katseleen…ehkä nyt pitäisi, kun kaikki muut on sen nähneet :D

   Kiitos myös muista vinkeistä, nekin kirjattu ylös. Viikonloppuna kulutetaan sohvaa oikein olan takaa :)

   Ihanaista viikonloppua ♥

 13. Pia sanoo:

  Kiitos Blacklist-vinkistä😂Jostain kumman syystä ei olla puolison kanssa alettu aiemmin seuraamaan vaikka Netflixin mielestä sopii meille 98%😉Koukkuun jäätiin heti. Onneksi joululoma edessä ja aikaa uppoutua sohvannurkkaan ja eikun TV päälle 👏👍

  • Maria sanoo:

   Huomenta Pia

   ja hei jes, olehan hyvä :)

   Tuo sarja on pahimman luokan koukuttaja ja sitä ikäänkuin elää sarjan menossa mukana silloinkin, kun ei ole tv:n äärellä :D
   Me koukututtiin nyt Suitsiin. Onneksi sitäkin on kuusi kautta, mitä katsoa!

   Kivaa keskiviikkoa ♥

 14. Saara sanoo:

  Heippa,

  mä pelastan sun ja teiän tulevan vuoden. Viaplayssa alkaa Blacklistin 6. kausi heti USA:n ensi-illan jälkeen. Eli 4.1. tulee ensimmäinen jakso katsottavaksi :) Aina yksi jakso per viikko!

  Hyvää uutta vuotta!

  • Maria sanoo:

   Moikka Saara

   ja hei tiedätkö, että tuo on niin ihana juttu :)

   Huomasin asian reilu viikko takaperin ja nyt en malta odottaa…ensi vuoden alku pelastettu :D

   Kiitos muistutuksesta ja ihanaa vuodenvaihdetta ♥

Kommentoi