tiistai 02. lokakuun 2018

Kysymyksiä ja vastauksia

ILTAPÄIVÄÄ IHANAT

ja terkkuja iltapäivän kahvitauolta! Koska ilta on buukattu, niin laitetaan tulemaan tähän väliin tämän päivän postaus. Kuten varmaan olette huomanneet, niin blogeissa kiertää hauska kysymyspostauksien sarja. Itse olen tykännyt lukea muiden vastauksia ja on ihana oppia tuntemaan kanssabloggaajia lisää 🙂 Musta tuntuu, että minussa asuu pieni diplomaattinen poliitikko, sillä moneen kysymykseen ajattelen asian niin, että ei ole yhtä oikeaa vastausta…varsinkin mielipidekysymyksissä.

Avioliittoja: tämä yksi, ensimmäinen ja toivottavasti viimeinen  ♥ 

Kihloissa: Kerran, ennen tätä avioliittoa 🙂

Lapsia: Kaksi maailman ihaninta ja rakkainta nöpönenää  ♥ 

Lemmikkejä: Maailman rakkain karvakorva Toby (Coton de Tuléar). Pikkutyttönä mulla oli seeprapeippoja ja sitten vähän isompana neljä kissaa; Essi, Ossi, Elli ja Eppu.

Leikkauksia: Jos luomenpoistoja ei lasketa, niin sitten ei ole leikkauksia.

Tatuointeja: Ei. Vielä 😀

Lävistyksiä: Neljä

Muuttoja: 12 kpl:tta äkkilaskemalla sain määräksi!

Ottanut lopputilin: Kahdesti!

Ollut saaressa: Monellakin saarella, mutta useimmin tuolla mökkisaaressa. Ulkomailla on tullut reissattua myös saarilla, joita reunustavat valkoinen hiekka ja turkoosi meri.

Autosi: Olen maasturinaisia. Jo teininä haaveilin Mac Gyver -jeepistä. Rakastan istua korkealla, josta näkyy hyvin. Mutta viimeksi autonvaihdon ollessa ajankohtainen ihastuin nykyiseen autooni niin paljon, että maasturihaaveet vaihtuivat matalaan MB CLA Shooting Brakeen. Rakastan ajaa tuolla. Sillä ei jää jalkoihin ja siinä on niin monta kivaa ajomukavuutta lisäävää ominaisuutta, että parempaa saa etsiä!

Ollut lentokoneessa: Monta kertaa. Aiemmin rakastin lentämistä, nykyään vähän pelkään sitä ja siinä missä aiemmin rakastin pitkiä lentoja, en jaksaisi enää istua koneessa pitkiä aikoja.

Onko joku itkenyt vuoksesi: Valitettavasti…

Ollut rakastunut: Rakkaus ja rakastuneena oleminen ovat maailman ihanimpia asioita. Olen ollut muutaman kerran rakastunut. Tällä kertaa ehdottomasti eniten 🙂

Ollut ambulanssissa: Kuljetettavana en ole itse ollut, mutta olen soittanut ambulanssin kolme kertaa. Kaksi kertaa äidille ja kerran pahasti kaatuneelle ja itsensä loukanneelle miehelle ohikulkijan ominaisuudessa.

Luistellut: juu, tietysti! Lapsena tykkäsin luistella, mutta aikuisena musta on tullut varsin arka luisteleen. Näky on kuin bambi heikoilla jäillä 😀

Surffannut: En ole, mutta rakastan seurata surffaajia, kun he ratsastavat aalloilla. Surffitukkia, ruskettuneita kroppia ja valkoista hammasriviä. Tykkään myös käydä ns. surffikaupoissa hiplaamassa tavaroita. Heikkouteni ovat Rip Curlin, Billabongin, Quicksilverin yms. lompakot.

Ollut risteilyllä: Kyllä, mutta risteilyt eivät ole ihan mun juttu. En oikein löydä sitä pointtia, miksi viettäisin 23-24 h laivalla ilman esimerkiksi päivän stoppia Tukholmassa. Tosin, kesällä oltiin 23 tunnin risteilyllä ja eihän se ollut lainkaan pöllömpää.

Ajanut moottoripyörällä: Kyydissä olen ollut pari kertaa, mutta silmät kiinni, kun pelkäsin niin paljon.

Ratsastanut hevosella: Voih, olen heppatyttö henkeen ja vereen. Asuin talleilla 7-15 vuotiaana, ollakin että olin aivan järkyttävän allerginen hepoisille. Olisi ihana virittää ratsastusharrastus uudelleen…

Lähes kuollut: En onneksi!

Ollut sairaalassa: Potilaana? Esikoisesta sairastamassa raskausmyrkytyksessä reilun kolme viikkoa ennen synnytystä ja viikon synnytyksen jälkeen. Kuopuksesta sitten vain pari yötä. Omaisena vierailulla? Liiankin kanssa…

Suosikkihedelmä: Ananas, kirpeä omena, mandariini. Vaikkea valita vain yhtä 🙂

Aamu vai ilta: Aamu, ehdottomasti! Aamut ovat ihmisen parasta aikaa ♥ Uusi mahdollisuus annetaan meille monta kertaa päivässä, mutta varsinkin aamuisin.

Lempiväri: Saako olla tylsä ja vastata valkoinen? No ei sitten. Jos joku muu väri pitäisi sanoa, niin ehkä se olisi sininen.

Viimeisin puhelu: Työpaikan keskuspuhelimeen (olen tänään vastuussa siitä) soitti asiakas ja juteltiin niitä näitä tilauksen yhteydessä. Henkilökohtaiseen puhelimeen soitti viimeksi esikoinen ja valitti koulun välitunnilta pääkipuaan.

Viimeisin viesti: Mieheltä perheryhmäämme: ”Rakkaat ” vastauksena kuvaan, jonka laitoin. Siinä tytöt maalasivat pääsiäismunia tänään seitsemän vuotta sitten (kiitos FB:n joka näitä muistuttelee). Jäin muuten pikkuisen miettimään, että oltiinko me ajoissa munien maalauksen suhteen vai armottoman myöhässä 😀 Me viestitellään ja soitellaan miehen kanssa päivän mittaan ehkä jollain mittapuulla liikaakin. Mutta varsinkin näin, kun toinen on reissussa, niin linjat käy kuumina. Onneksi palaa tänään kotiin.

Kahvi vai tee: Molemmat! Kahvia juon pari kuppia päivässä ja teetä kupposen verran.

Kissa vai koira: Tähänkin vastaan molemmat! Rakastan eläimiä ja jos mä saisin päättää, niin meillä olisi talo täynnä kissoja ja koiria 🙂 Harmi vain, että olen kissoillekin melko allerginen ja koiristakin sopivat vain harvat ja valitut. Allergialääkkeillä tosin mennään rasitusastman takia vuoden ympäri, joten eiköhän tuohon nyt muutama kissakin voisi tulla 😉

Paras vuodenaika: Neljä vuodenaikaa 😀 Jos on pakko sanoa yksi niin ehkä sitten kevät. Mutta kuten todettua, niin rakastan syksyn pimeitä ja sateisia iltoja, talven paukkupakkasia ja kesän valoisia iltoja. Mutta kevään vihreydessä ja talven jälkeen lämmittävässä auringossa on sitä jotain. Suomeen palaavissa muuttolinnuissakin on jotain varsin toivoa herättävää.

Semmoisia vastauksia. Löytyikö jotain samoja asioita vai oletteko jossain ihan eri linjoilla? 🙂 Nyt takaisin töiden pariin vielä pariksi tunniksi!

TOSI KIVAA TIISTAITA TOIVOTELLEN,


2 Responses to “Kysymyksiä ja vastauksia”

  1. Nämä postaukset ovat kyllä olleet todella mielenkiintoista luettavaa. Näihin kysymyksiin oli myös kiva itse vastata.

    • Maria sanoo:

      Moikka Jenni,

      sanos muuta, itsekin olen tykännyt lukea näitä! Ja hei kiitti vinkistä, täytyypi tulla lukemaan sinunkin postauksesi 🙂

      Kivaa torstaita! ♥

Kommentoi