keskiviikko 02. toukokuu 2018

Makuuhuoneen raikkaampi ilme & suuri sisustusale

MOIKKAMOI!

Muistatteko, kun tuossa pari vuotta takaperin joulun aikaan esittelin teille ihanan ja sympaattisen sisustusliikkeen? Ihan tuossa ala-asteeni vieressä Hyhkyssä, teollisuuskiinteistössä on toiminut aina näihin päiviin asti MoodFactory – Tunnelmatukun kuluttajamyymälä. Sitä on pyörittänyt vanhat tuttuni, sisarukset Tomi ja aina niin hersyvän iloinen Johanna. Jossu näin meidän kesken :) Eilen luin Facebookista suru-uutisen; tuo ihana sisustuskauppa loppuu liiketoimintakauppojen myötä. Sisarukset pääsevät kokeilemaan toisenlaista vapautta. Sitä, millaista on arki ilman yrittäjän vastuuta ja velvollisuuksia. Hatunnoston paikka 

Ensimmäinen ajatukseni oli, että ei voi olla totta! Miksei tullut käytyä moikkaamassa Jossua ja Tomia useammin tuossa kotimatkani varrella sijaitsevassa liikkeessä! Tänään korjasin heti tilanteen ja kurvasin Nokialta ruokiksella veljen vaimon kanssa paikan päälle. Ei sillä, että mitään sisutukseen liittyvää olisin tarvinnut, mutta kieltämättä tuo eilen näkemäni uutinen sai sille kannalle, että josko sitä pikkuisen päivittäisi makuuhuoneen sisustusta raikkaammaksi. Näin kesää kohden mentäessä se lattialla ollut punainen itämaistyylinen matto tuntui ehkä liian lämpimältä. Olen etsinyt verkkokaupoista mattoja, tuloksetta. Tuolla MoodFactoryssa tänään tajusin sen jälleen; jotta kivijalkamyymälät kannattavat, tulisi meidän vähentää nettishoppailua. Jälleen kerran tunsin pienen piston rinnassani.

MoodFactorylla on kaikki normaalihintaiset tuotteet tästä päivästä lähtien niin kauan kuin tavaraa riittää -30% tai osa jopa -50%. Tuo kuvissa näkyvä kaunis ja erilainen matto sympaattisine palluroineen on Intiassa käsin kudottu. Matolle ei jäänyt alennuksen jälkeen juurikaan hintaa. Sitä paitsi, se sopii ihan älyttömän hyvin tuon aiemmin talvella esittelemäni patinoituneen puupenkin kanssa (puupenkki saatu aikoinaan bloginäkyvyyttä vastaan). Symppiksiä puupenkkejä muuten on tai ainakin päivällä vielä oli jäljellä eri kokoisina! Mattojakin sinne jäi vielä ainakin yksi. Osasta kauniista esineistä ja matoista on enää yksi kappale jäljellä, kun taas joitain löytyy runsaammin.

ID

Kaksi kaunista sinistä tyynyä ja tuo savelta näyttävä puuvaasi täydentävät makuuhuoneen sisustuksen. Niitä en suunnitellut ostavani, mutta tuolla tunnelmallisessa liikkeessä iski tietynlainen haikeus; mitä jos en törmää näihin tuotteisiin enää? Jäävätkö ne kummittelemaan ja harmittelenko jälkeenpäin, kun en niitä ostanut? Tehän tiedätte, että viime vuosina on tullut tehtyä harkittuja ostoksia. Nämä eivät kuulu siihen kategoriaan, mutta ne kuuluvat siihen ”rakkautta ensi silmäyksellä” -kategoriaan :D

Rakastan tuota makuuhuoneen uutta raikasta, mutta silti hämyistä ilmettä. Tuon hieman uudistetun sisustuksen myötä löysin paikan myös talvella MoodFactorysta ostamalleni kauniille balilaishenkiselle puuveistostaululle. Se on kaunis kuin koru, vai mitä? Hieman jäin harmittelemaan, että olisiko pitänyt ostaa vielä kynttilävarastot täyteen. Kynttilöitä kun oli tarjolla huikean edullisesti. Näyttäviä lasipurkissa olevia tuoksukynttilöitä sai kaksi kymmenellä eurolla. Ja hei, en edes tiedä oliko kaupan, mutta eräs valkoinen sivupöytä/senkki jäi kummittelemaan mieleeni. Onko meillä paikkaa sille? Ei, mutta mökillä ehkä olisi :)

KESKIVIIKKOTERKUIN,

PS. tämä ei ollut kaupallinen yhteistyöpostaus, vaan silkasta ystävien auttamishalusta tehty postaus 


16 Responses to “Makuuhuoneen raikkaampi ilme & suuri sisustusale”

 1. Avatar Kay sanoo:

  Näinkin sut siellä tänään, olin just kassalla maksamassa kun tulit sisään. Mukaan lähti tuollainen penkki hitusen pienempänä ja pari kynttilänjalkaa. Ja sinne jäi vaikka mitä ihanaa, tyynyjä, koreja, kynttilöitä… Tuollainen puuveistostaulu jäi myös vähän mietityttään…

  • Maria Maria sanoo:

   Ei vitsit!

   Ja mä olin näkevinäni tutut kasvot, mutta sitten olin niin siinä sisustushypetyksessä, että en edes tajunnut vasta kuin autossa, että se olit sinä :D Anteeksi ♥

   Pakko mennä vielä uudelleen. Vaikkei mitään enää tarvitsisi, mutta silti.

   Hei, seuraavan kerran mulla on silmät päässä ♥

   • Avatar Kay sanoo:

    Ei haittaa kuule mitään ❤️ Mä ymmärrän ton sisustushypetyksen enemmän kuin paremmin

    Voi olla, että munkin täytyy siellä vielä poiketa, vaikka oikeasti en minäkään mitään tarvitse.

    • Maria Maria sanoo:

     Just veljen vaimon kanssa tässä ruokiksen alkaessa mietitiiin, että pitäisköhän käydä taas :D

     Kivaa torstaita ❤

     • Avatar Kay sanoo:

      No kävittekö? :)

      Minä en tänään ehtinyt edes miettiä käyntiä, ehkä hyvä niin ;)

      Kivaa torstaita, nyt jo iltapuolta sinnekin <3

     • Maria Maria sanoo:

      Moikku!

      No käytiinhän me ♥ Ja ehkä tänään joutuu vielä käymään lasten kanssa, kun haluavat niin kovin ;)

      Ihanaa viikonloppua ♥

 2. Avatar Nina sanoo:

  Ihanan näköistä Tuo penkki ja maljakko on niin täy-del-li-set yhdessä!

  Todella kaunis helmalakana, saanko kysyä mistä sen olet löytänyt?

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos Nina ❤

   Ja hei mäkin ihastuin tähän raikkauteen! Saas nähdä huomaako Mr Nurmi mitään, kun palaa huomen illalla työreissusta :D

   Tuon helmalakanan ostin Ellokselta syksyllä. Tai itse asiassa tuossa on kaksi helmalakanaa, kun meillä on kaksi erillistä sänkyä :)

   Ihanaa torsdagenia ❤

 3. Avatar siiri sanoo:

  Voi että miten ihania tuotteita!!
  Harmitus on suuri, ettei täältä matkan takaa ole mahdollisuutta lähteä käymään…
  Kaunis on makuuhuoneen keväinen tunnelma ripauksella itämaisuutta, ihan miun maun mukainen

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Siiri

   ja hei eikös olekin ihania tuotteita? :)

   Kiitos, minä tykkään myös kovasti – toivottavasti mieskin, kun huomenna saapuu työreissusta :D

   Ihanaa ja toivottavasti aurinkoista torstaita sinne ❤

 4. Avatar Kaura sanoo:

  Todella raikas ilme tuli. =) Niin makuuhuoneeseen sopiva seesteinen tunnelma, ja kaunis sinisen sävy.

  • Maria Maria sanoo:

   Moikku Kaura

   ja kiitti ❤ Eikös ole jännä, että pelkällä maton vaihtamisella sai jo aikaan niin suuren muutoksen? Itse hämmästelen tätä vieläkin ja mietin, että miksen tehnyt muutosta aiemmin. Tosin onneksi tein vasta nyt, kun löysin maton, joka oli mieluinen :)

   Tuo sininen on kaunis toden totta; vähän niin kuin kulutettu denim!

   Ihanaista torstaita! ❤

 5. Avatar Sanna sanoo:

  Tsissus kun ihanat tekstiilit ja penkki todella kaunis!!

  • Maria Maria sanoo:

   Heipsun Sanna

   ja kiiiitos ♥

   Kyllä mäkin niin tykkään :) Toi yllättävän paljon valoisuutta jo pelkkä maton vaihto!

   Ihanaa viikonloppua ♥
   PS. huomenna MENNÄÄN mökille :D Saatiin kuulla, että järvi on sulanut (toivottavasti tämä huhu pitää paikkansa…)

   • Avatar Sanna sanoo:

    Vähänkö ihanaa!odotan tunnelmallisia mökkikuviasi…ja odotan niiiiin omaa mökkivkonloppua:)joutsenet siellä jo pesii:)

 6. […] Makuuhuonetta pitäisi myös tehdä kodikkaammaksi. Aina liian suuri tila ei ole helppo sisustaa kodikkaaksi. Meillähän on makkarissa takkavaraus punaisen ison piirongin takana, mutta takkaan ei tällä hetkellä riitä rahkeet. Jotenkin muuten tuosta pitäisi saada kodikas ja kutsuva. Ehkä joku väliseinä/sermi/verho pitäisi kehitellä sängyn jalkopäätyyn…tai sitten vaihtaa pikkuisemman kanssa huoneita ja vaihtaa makkari tuonne vanhaan vinttiin :) […]

Kommentoi