lauantai 23. joulukuun 2017

Joulun taikaa ♥

HEIPPAHEI IHANAT!

Ja tunnelmallisia terkkuja täältä tunturin juurelta. Sielu lepää ja kaikki turha hössötys on jäänyt pois. Nämä ovat niitä asioita, jotka itselleni tekevät joulun. Rauha. Oma perhe. Ympärillä oleva luonto. Tänään hiihtolenkillä sinisen hetken aikaan tunsin onnellisuutta, jonka olemassaolosta en edes tiennyt. Päätin, että tämä on tila, johon pitää arjen kiireissäkin pyrkiä. 

Näiden kuvien myötä blogi hiljenee joulun viettoon. Palataan taas uusin jutuin ja kuulumisten kanssa joulunvieton jälkeen. Instagramin puolelle varmasti välittyy joulutunnelmia (atmarias), mutta tietokoneen ajattelin pitää joulunpyhät visusti kiinni. Se on tavallaan lahja ei vain perheelleni, vaan myös itselleni.

Nyt takaisin köökin puolelle; kinkku on kohta valmis, lanttu- ja perunalaatikko seuraavat perästä. Jääkellarin lohi rosepippurigraavisiikakaverinsa kanssa pääsee valmiiksi katettuun pöytään ja niiden kaveriksi puikulat pehmenevät höyryssä. Tästä alkaa ne joulun ihanat ajat, kun pyjaman päälle sujautetaan toppavaatteet ulos mennessä. Saunan jälkeen puetaan sama pyjama päälle. Ne ajat, kun herää sohvalta kirja kädessä päiväunilta raukeana. Kun lasten silmistä kajastuu joulun ilo. Ne ajat, kun lautapelit saavat olla pöydällä koko ajan. Kun unohtaa kokonaan sen, paljonko kello on tai mikä päivä mahtaa olla. 

Kiitos teille rakkaat blogini lukijat tästä vuodesta jo tässä vaiheessa ♥ Olette tärkeitä! Toivotan teille rauhallista joulua. Iloistakin joulua. Joulua, jossa osaatte pysähtyä hetkeen. Nauttia joulusta jouluna. Ilman turhaa stressiä ja paniikkia. Joulua, jonka saatte viettää juuri niin kuin parhaaksi näette. Sillä tavalla, mikä sydämessä tuntuu parhaimmalta. Koska siitähän joulumielessä on kyse, eikö vain?

TUNNELMALLISTA JOULUA,

PS. ja kyllä, näitte oikein – meillä on tekokuusi. Aika reppis sellainen, mutta hei; kaunis kuin mikä. Enää ei ollut aitoja kuusia myytävänä, joten sovelsimme. Tuo joulumieltä siinä missä aitokin kuusi 🙂


4 Responses to “Joulun taikaa ♥”

 1. JonnaG sanoo:

  Miten tunnelmallisia kuvia<3
  Oikein onnellista ja rauhallista joulua teille kaikille.
  Olkoon pukki suotuisa ja housuissa joustavat vyötäröt
  Syödään, levätään ja nautitaan yhdessäolosta!!!!

  • Maria sanoo:

   Kiitos Jonna ♥

   Ja hei ihanaa Tapaninpäivän iltaa ja belated Xmas sinne myös ♥

   Hih, haalarilla on menty tämä joulu, joten ei tietokaan kiristävästä housun vyötäröstä 😀 Kamala arki iskee, kun vetäisee housut jalkaan 😉

 2. Sari Riekkola sanoo:

  Hyvää Joulua teille kaikille sinne tunturiin <3 <3

  • Maria sanoo:

   Kiitos Sari ja sinne myös myöhästyneet jouluntoivotukset ♥♥♥

   Nautitaan vielä tästä hyssystä 🙂

Kommentoi