sunnuntai 17. joulukuun 2017

His & hers / kauneutta ja komeutta boxista

HEI HUOMENTA IHANAT!

Sen sijaan, että tänään lähdettäisiin perinteiseen sunnuntaiseen tapaan herkuttelemaan, katsastetaan vielä viime hetken lahjavinkkiin. Lahjavinkkiin, joka on yhtä ihana muulloinkin kuin jouluna. Itse sain tuossa viikolla antaa miehelleni jo ensimmäisen joululahjan. Samalla sain luvan kanssa avata ensimmäisen oman pakettini. Postista nimittäin hain meille molemmille paketillisen hyvää oloa ja hemmottelua. Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Bette Boxin kanssa. Itse sain hemmottelua SENSAI boxista, kun taas mies sai itselleen komeutta Miesten boxin sisältämien tuotteiden myötä.

Tiedän, että jotkut miehet eivät tykkää panostaa esimerkiksi ihonhoitoonsa tai ulkoiseen habitukseensa. Ja se on aivan ok. Mutta se, mikä tuossa elämäni rakkaudessa aikoinaan oli ensimmäisiä asioita, jotka saivat ”wow” -ilmeen kasvoilleni oli kylpyhuoneen kaapin sisältö. Itse en vielä tuossa vaiheessa ollut tällainen purnukkahamsteri kuin nyt olen, joten yhteen muutettuamme koin jonkinlaista alemmuudenkompleksia hyvällä tavalla siitä, että itselläni oli ne pari hassua ihonhoitotuotetta alimmalla hyllyllä, kun toisella taas hyllyt täyttyivät after shavesta, dödöistä, miesten hajuvesista, hammaslangoista, hiustenhoitotuotteista sun muista. Tämä oli kyllä myös yksi niistä asioista, joka sai sukat pyörimään jaloissani. Tykkään, että miehestä huokuu tietynlainen itsestään huolehtimisen aura. Ei tarvitse olla liian sliipattu, vaan päinvastoin muhun vetoaa sellainen rosoinen hyvin hoidettu ulkonäkö. Saa olla sänkeä ja saa olla naururyppyä silmäkulmassa.

SENSAI BOX
Saaja: Maria
Ikä: 42
Kauneudenhoitorutiinit: aamuin illoin kasvojen huolellinen puhdistus ja kosteutus, kevyt päivämeikkaus, vartalovoideaddikti
Kauneudenhoidon kompastuskivet: jokapäiväinen hiustenpesu (välillä pesu jopa kaksi kertaa)

SENSAI boxista löytyi matkakokoisia tuotteita Sensain kehittelemään kolmivaiheiseen ihonhoitomenetelmään:

Silky Purifying Cleansing Oil, 30 ml
Silkinpehmeä öljymäinen puhdistus, poistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti kaiken öljyliukoisen lian ja meikin kasvoilta.

Silky Purifying Creamy Soap, 30 ml
Vaahtopuhdistus poistaa iholta vesipohjaisen lian ja antaa täydellisesti puhdistuneen ja raikkaan tunteen iholle.

Cellular Performance Lotion II (Moist), 20 ml
Täyteläinen, kiinteyttävä anti-ageing hoitovesi normaalille, kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Hoitovesi täydentää ihon kosteusvarastoja ja valmistelee sen seuraavaa hoitoa varten. Tehostaa myös tulevien hoitotuotteiden vaikutusta.

Cellular Performance Emulsion II (Moist), 20 ml
Täyteläinen 24 h hoitoemulsio, joka verhoaa ihon pehmeään kosteuttavaan huntuun. Ravitsee aikuisen naisen ihoa ja ylläpitää ihon kiinteyttä, nuorekkuutta ja heleyttä.

Cellular Performance Extra Intense Cream, 6 ml
Energiaboosteri iholle, joka auttaa ihoa saamaan takaisin elastisuuden, kiinteyden, kosteuden ja heleyden.

Kommentit SENSAI boxista: ah autuus! Paljon olen lukenut japanilaisten kehittelemästä kaksoispuhdistuksesta sekä -kosteutuksesta ja nyt pääsin sitä kokeilemaan SENSAIN Saho -menetelmän myötä. Jo muutaman käyttökerran jälkeen täytyy sanoa, että vaikka tämä menetelmä ottaa himpun verran enemmän aikaa, niin iho kiittää. Luulenpa, että aiemmin olen pelkän putsarin avulla jättänyt ihooni inhan likakerroksen. Tuon vaahtopuhdistuksen jälkeen iho tuntui aivan älyttömän puhtaalta. Sellaiselta, että se oli valmis vastaanottamaan kosteus- ja hoitotuotteet.

Lempparituote boxissa: Ehdottomasti tuo Cellular Performance Extra Intensive Cream! Rakastan täyteläisiä voiteita ja tämä ihanuus jättää ihon myös kauniin silkkiseksi!

Kenelle suosittelisit SENSAI Boxia? Ruuhkavuosien kourissa painivalle naiselle, joka kaipaa ihonsa hemmottelua ja nopeasti näkyviä tuloksia.

MIESTEN BOX
Saaja: Mika
Ikä: 44
Komeudenhoitorutiinit: käytän kasvorasvaa (Marian kommentti: kyllä, mutta huolehtii myös kasvojen puhdistamisesta), pesen hiukset päivittäin
Komeudenhoidon kompastuskivet: pesen kasvot suihkugeelillä aamuin illoin (Marian kommentti: tai saippualla…mitä milloinkin suihkusta löytyy)

Miesten boxiin oli pakattu tuotteita treenikassiin ja komeuden hoitoon:

Lumene Men Hellävarainen Kasvopesu, 150 ml 
Tehokasta pohjoista männynkaarnauutetta sisältävä kasvopesu puhdistaa tehokkaasti ylläpitäen herkän ihon tasapainoa.

Tummeli Käsivoide, 60 ml 
Kosteuttava ja hoitava käsivoide työn kovettamille käsille.

Biozell Partatuote, 50 ml
Partaöljy pehmentää partakarvaa ja ihoa parran alla.

Triple Dry ACTIVE Men Spray Antiperspirantti, 150 ml 
Antibakteerinen antiperspirantti, joka ehkäisee voimakasta hikoilua.

Dove Men Suihkugeeli, 250 ml 
Uusi suihkusaippua sisältää mineraaleja ja salviaa, ja antaa raikkaan ja energisen tunteen.

Shave Club Miesten Kampa (parralle ja hiuksille)
Persikkapuinen kampa, joka on miellyttävä sekä hiuksille etää hiuspohjalle.

Boost Purukumi, 10 tablettia 
Ainutlaatuinen, patentoitu SB12 Boost Antiplaque purukumi ehkäisee pahanhajuista hengitystä sekä sisältää hampaiden reikiintymistä estävää fluoria.

Kommentit Miesten boxista: erittäin monipuolinen! Suurin osa tuotteista päätyy salikassiin 🙂

Lempparituote boxissa:  se kasvojenpesuaine (Marian kommentti: jep, ei enää saippuapesua)

Kenelle suosittelisit Miesten boxia? kaikille miehille. Komeudenhoito kun ei ole rakettitiedettä.  

Molemmista bokseista löytyi myös yllätyskokeilutuote. SENSAI Boxista löytyi uutuusmeikkivoidenäytteitä ja Miesten boxista Magnesiumvalmistetta ehkäisemään lihaskramppeja, suonenvetoja ja raajojen puutumista. Rakastan kauniisti pakattuja asioita. Molemmat boxit olivat ulkoisesti kauniit, varsinkin tuo SENSAI Box oli niin tyylikäs, että pääsee säilytyslaatikoksi. Tuotteet olivat pakattu silkkipaperiin, joka on aina iso plussa!

ALENNUSKOODI! Käyttämällä Bette Box – tilausta tehdessäsi koodia  atmarias10 saat 10% alennuksen Bette Boxin boxeista. Etu koskee määräaikaisen tilauksen kokonaissummaa tai jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia. Alennuskoodi on voimassa 31.12.2017 saakka.

SULOISIN SUNNUNTAITERKUIN,


2 Responses to “His & hers / kauneutta ja komeutta boxista”

  1. Seijahannele sanoo:

    Mistä nuo ihanat peurat on hankittu?

    • Maria sanoo:

      Heippa Seijahannele!

      Ne ovat jo muutamia vuosia vanhoja ja ellen nyt väärin muista niin Nokialta Eveliinan talosta ostettu 🙂

      Ihanaa sunnuntai-iltaa <3

Kommentoi