sunnuntai 12. marraskuun 2017

Lottovoitto, tavallaan ♥

HEIPPAHEI IHANAT

ja oikein hyvää isänpäivän iltaa! ♥ Tämä on se päivä, kun isukki sai jäädä nukkumaan (lue: pakotettiin lepäilemään sängyssä :D) muun perheen kolistellessa keittiössä. Munakasta, pekonia, croissantteja, korvapuusteja. Grillivastuksen alla paahdettuja tomaatteja ja raikasta appelsiinimehua. Kuppi kuumaa kahvia ja lasten tekemät lahjat kortteineen. Nautin itsekin suunnattomasti seurata sivusta toisen onnea. Niin kauan kuin lapset tekevät itse korttinsa ja lahjansa, niin ei voi olla muuta kuin sangen onnellinen. Ja kiitollinen.

Sangen kiitollinen olen myös siitä, että meidän lapset ovat saaneet maailman parhaimman iskän. Kuten minäkin aikanaan. Sitä onnea ei voi edes rahassa mitata. Se on lottovoitto, joka onneksi osuu melko monelle meistä. Lottovoitto, jota silti moni vielä odottaa. Jota välttämättä odotuksesta huolimatta ei koskaan tule. Se on sellainen pääpotti, jonka arvoa ei voi kuvailla etukäteen. Sen takia on syytä olla kiitollinen. Kiitollinen, että on rinnalla mies, joka hoitaa lapset ja kodin siinä missä minäkin. Kiitollinen myös sen miehen puolesta, että häntä on siunattu ihanilla lapsilla. 

Näin äitinä arvostan tuota miestäni, lastemme isää ihan suunnattoman paljon kaikesta siitä, mitä hän tyttöjemme eteen tekee. On se auktoriteetti, joka sanoo viimeisen sanan. Jonka sanaa totellaan. Se, joka hassuttelee silloinkin, kun äipällä on vähän nuttura kireällä ;D Ottaa arjen keskellä jommankumman lapsen halaukseen ja suikkaa salaa suukon poskelle. Niin ällöä kuin se tyttöjen mielestä välillä onkin.

Alunperin oli tarkoituksemme tehdä iltaruoaksi supersuosikkiamme eli Farangin possua, mutta sainkin eilen yhtäkkiä päähäni, että mennään sittenkin ulos syömään. Onneksi Näsinneulasta löytyi vielä tilaa. Siitä on vierähtänyt tovi, kun viimeksi olemme tuolla syöneet, mutta ruokakokemus oli edelleen yksi parhaista. Näköalat ovat pelkkää plussaa. Joskus muinoin kesti hieman, että osasin tuolla yläilmoissa rentoutua. Korkeanpaikan kammoni kun on sitä luokkaa, että saa polvet hetkeksi tutisemaan maisemia katsoessani.

Kyseltiin tuolta isukilta jälkkäriä syödessämme, että mitä haluaa vielä tänään tehdä. Hänen päivä niin hän saa päättää. Siihen vastasi, että taitaa olla isänpäivä joka päivä, jos näillä kriteereillä sitä mitataan :)

SULOISTA SUNNUNTAI-ILTAA,


9 Responses to “Lottovoitto, tavallaan ♥”

 1. Avatar Suoma sanoo:

  Onni on ihana isä :) Postausidea – voisit joskus hieman avata tuota, kun ikäero menee noin päin. Taidat olla huomattavasti vanhempi miestäsi?

  • Maria Maria sanoo:

   Hei Suoma
   ja juuri näin <3
   Ja hei kiitos postaustoiveesta, tosin sitä en pysty kirjoittamaan; tuo rakas mieheni kun on minua pari vuotta vanhempi :D Erittäin hyvin säilynyt <3

 2. Avatar Sara sanoo:

  Ihana teksti<3 Sinulle sopii upeasti nuo etuhiukset, olet kaunis!

  • Maria Maria sanoo:

   Hei kiitos Sara <3

   Ja kiitti, leikkelin otsista eilen pikaisesti taas vähän lyhemmäksi; se kasvaa ihan hurjaa vauhtia :)

 3. Niin totta – lottovoitto todellakin! En voisi olla onnellisempi siitä, että lapsellani on maailman paras isä. Kun vielä oma isänkin on minulle se maailman paras, on kyllä pakko todeta, että olen saanut lottovoiton tuplana.

  Kivaa alkanutta viikkoa Maria <3 Ja hei, ihan turhaan pyytelit anteeksi sitä avocado-kommentin unohtamista - ymmärrän tietenkin, että kaikkea ei aina muista :)

  • Maria Maria sanoo:

   Huomenta Emma

   ja ilo olla kanssasi tuplalottovoittaja ♥

   Ei kaikkea muista, mutta kommentteihin vastaaminen on mulle hyvin tärkeää :) Koska ajattelen niin, että kun te otatte aikaa jättää kommenttia, niin arvostan sitä niin suuresti, että ilomielin vastailen (vaikka välillä vähän kestääkin :D)!

   Ihanaa viikkoa sinnekin ♥

 4. Voih, te olette niin ihana perhe. Ja sä olet niin kaunis, ihana otsatukka.

  • Maria Maria sanoo:

   Voi kiitos ihana Reetta ♥♥♥

   Ja hei kiitti, tuo otsis oli kyllä tämän syksyn parhain tempaus :) Vaikkakin kotiparturina aika kriittinen sen suhteen olenkin ja se tuli napsaistua hieman vinoon :D

   Ihanaa alkanutta viikkoa sinne ♥

 5. Avatar -A- sanoo:

  Hienosti kirjoitettu Ja niinhän se on, onnea ja suuuurin lottovoitto ikinä on hyvä, rakastava isä. Mekin olimme eilen ravintolassa syömässä ja oli ihana rentoutua ja istua valmiiseen pöytään. Mukavaa alkavaa viikkoa…ensi viikolla jo joulu enää kuukauden päässä.

Kommentoi