keskiviikko 15. helmikuu 2017

Life is (not) a joke!

MOIKKAMOI IHANAT!

Ja kiitos ihan hurjan paljon kivoista kommenteistanne, joita jätitte eiliseen postaukseen. Ihan suotta tunnette huonoa omatuntoa tai pahoittelette sitä, ettette ehdi kommentoimaan. Kyllä mä tiedän, että te siellä olette vaikkette aina jälkiä käynnistänne jätäkään :) Tämänpäiväiseen postauksen otsikko ”Life is a joke” sai merkityksellisen ”not” -sanan tuonne väliin. Vaikka tuo ostamani julisteen nimi onkin Life is a joke, niin jälleen kerran elämä on todistanut, että sitä se ei todellakaan ole. Heräsin aamulla viestiin, joka sai kyynelhanat aukeamaan ja kylmänväreet kiirimään pitkin selkäpiitä. Sen kummempaa muiden asioihin syventymättä täällä blogissa totean vain jälleen kerran, että muistetaanhan elää hetkessä. Elämän lanka on todella hauras ja koskaan ei tiedä mitä tapahtuu. Haleja, enkeleitä, elämän nälkää, suojelusta ja tsemppiä sinne jonnekin ystävä rakas…Kate Moss (6 of 9)Kate Moss (8 of 9)Kate Moss (7 of 9)Kate Moss (1 of 9)
Veikkaanpa, että tämän kaunottaren, Kate Mossin, julisteen nimi ei välttämättä viittaa epäkunnioittavasti elämään. Vaan siihen, että elämässä saa ja pitää hassutella. Itselleni ainakin huumorintaju ja hassuttelu on se, mikä pitää pinnalla. Myös vaikeina aikoina. Tilasin tuon julisteen meidän tulevan kodin lukunurkkaukseen ja ajattelin, että täällä kodissa se pääsee väliaikaisesti ruokatilaan. Mallasin sitä heti ensiksi tuohon olkkariin ja jääköön siihen nyt toistaiseksi. Mies saa yöllä työreissusta palatessaan taas puistella päätään, kun reissun aikana on ilmestynyt lisää vieraita naisia seinille ;)Kate Moss (3 of 9)Kate Moss (2 of 9)Kate Moss (5 of 9)

Remppapostauksia kovin toivotte, ja niitä kyllä tulee. Jossain vaiheessa. Meillä ollaan taas siirrytty rempan suhteen ulkotiloihin. Salaojat on nyt tehty, mutta vielä uusitaan kaikki tontilla olevat putket tuonne kaupungin viemäriverkostoon. Kellarikerros odottelee lattian tekemistä (en vaivaudu edes selittämään mitä sinne laitetaan, koska ei ole hajuakaan :D). Mutta nyt on vanha lattia piikattu auki sieltä ja sorat kärrätty pois. Kai sinne jotain soraa ja eristeitä laitetaan ennen valua. Näettekö, musta ei todellakaan olisi talon rakentajaksi ;) Yläkertuus voi samaan malliin kuin viime remppapostauksessakin. Kun saadaan kellarin lattiavalu tehtyä siirrytään tekemään yläkertaa. Laittamaan seiniä paikoilleen ja rakentamaan lattiaa. Kuopukselle huonetta vintille ja rappukäytävää kondikseen. Kyllä se siitä!

En vaadi kukkia, enkä ole niitä tottunut usein saamaankaan, joten silloin kun niitä saan, niin tuntuu erittäin mukavalle. Eilen mies yllätti kyllä totaalisesti tuomalla ystävänpäivä- ja kihlajaispäiväkimpun mukanaan ennen lentokentälle lähtemistään. Mietin illalla ennen nukahtamistani, että mikä olisi se juttu, jolla voisin tuon miehen yllättää. Kukkien ”mieskappale”. Ehkä se on kuitenkin se, että yllätän arjessa laittamalla ruoan valmiiksi. Sekä ripustamalla naiskauneutta seinälle ;D

ILOISIN KESKIVIIKKOTERKUIN,

alle


8 Responses to “Life is (not) a joke!”

 1. Ulla sanoo:

  Mä ostin mussukalleni uuden rahapuun, kun edellisen tapoin liialla kastelulla :)

  • Maria Maria sanoo:

   Heissan Ulla

   ja kiitos vinkistä! Mä muuten joskus ostin miehelle bonsai-puun…mutta rahapuu tulisi kyllä tarpeeseen :D

   Ihanaa torstaita <3

 2. Niina sanoo:

  Olen miettinyt myös tuota ”miehen kukkakimppua”. Meillä toimii joku hyvä kahvileipä :) mut ois kiva keksiä joku konkreettinen juttu. Paljon auttaa ettei mieskään ei kuuleman tiedä mikä se voisi olla..

  Lattiavalun alle menee aika pitkälti sitä soraa, lattialämmitys (jos laitatte) Ja eristeet, joten ihan hyvin olit perillä ;)

  • Maria Maria sanoo:

   Hellurei Niina,

   hei tuollainen kahvileipäherkku olisikin hyvä juttu, kiitti vinkistä :) Tie miehen sydämeen ja sitä rataa :D

   Hih, ihana kuulla :D

   Kivaa torstaita <3

 3. Annika sanoo:

  Meillä toimii tuoreet itsetehdyt sämpylät tai pullat miehen kukkina :)

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Annika,

   totta tosiaan, meilläkin tie miehen sydämeen vie vatsan kautta :D Täytyisi vaan leipoa useammin!

   Ihanaa torstaita <3

 4. Tiina sanoo:

  Onkohan minulla mennyt ohi, mutta mistä olet hankkinut tuon niin passelin julistetaulun? Ihanaa loppuviikkoa!

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa Tiina,

   ei suinkaan, sillä unohdin sen tiedon kertoa :D Tilasin Katen The Poster Clubista!

   Kiitos ja ihanaa loppuviikkoa sinnekin <3

Kommentoi