keskiviikko 30. marraskuun 2016

Unelmieni vuosi & ihana arvonta

HEISSULIVEI IHANAT

ja terkkuja täältä kardemumman, neilikan, piparkakun ja inkiväärin tuoksun keskeltä. Olen touhunnut aamusta asti keittiössä, kehitellyt reseptejä, loihtinut niiden pohjalta ruokia (noh, tässä tapauksessa juomia), kuvaillut ja käsitellyt kuvat. 297 kuvasta valinnut ne muutamat hassut, jotka pääsevät ensi viikolla blogiin 🙂 Unelmieni päivä, totta tosiaan!

Olette varmastikin blogeissa tai sosiaalisessa mediassa törmänneet ihanien Fridan ja Merjan huikean kauniiseen Unelmieni Vuosi  -kalenteriin vuodelle 2017. Friiduska otti yhteyttä jo syyskuussa ja kysyi, että kiinnostaisiko minua arpoa blogini lukijoiden kesken yksi kalenteri. No tottakai kiinnosti, mutta unohdin Fridalle tuolloin vastata. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, tästä saa joku oivan kalenterin ensi vuodelle. Palataan postauksen loppupuolella tuohon arvontaan. Nyt ajattelin avata teille kalenterin sisältöä ja hieman sitä, millainen olisi oma unelmieni vuosi.unelmieni-vuosi-6-of-18unelmieni-vuosi-13-of-18unelmieni-vuosi-4-of-18

Ajatus Unelmieni Vuosi -kalenterista syntyi kylmänä tammikuun päivänä, kun kaksi ystävystä alkoivat ideoimaan uudenlaista kalenteria. Haluttiin unelmoida, iloita, olla kiitollisia  – todettiin, että elämän hauskuuteen voi itse kuitenkin vaikuttaa yllättävän paljon. Niinpä syntyi ajatus Unelmieni Vuosi 2017 -kalenterista, jossa perinteiseen kalenteriin yhdistyvät upeat valokuvat, kiitollisuuspäiväkirja ja aarrekartta.

Kalenteri on visuaalisesti taidonnäyte, Fridan kauniit kuvat ovat ilo silmälle. Mikä ilahduttaa minua suuresti on se, että jokaisen päivän kohdalla on tilaa kolmelle kiitollisuuden aiheelle. Kyllähän niitä tulee mietittyä pään sisällä, mytta niiden kirjoittaminen  ylös varmasti konkretisoi sen asian, että oikeasti sitä osaa olla kiitollinen niin pienistäkin jutuista. Jokaiselle kuukaudelle on omat aukeamansa, joista löytyy valmiiksi tehtyjä rastituskohtia arjen pienistä iloista. Tyhjille riveille voi kirjoittaa omat kivat arjen ilostuttajat. Myös omille muistiinpanoille löytyy tilaa. Kalenterin lopusta löytyy muovitasku, jossa voi säilyttää omaa, henkilökohtaista aarrekarttaa.unelmieni-vuosi-10-of-18unelmieni-vuosi-14-of-18unelmieni-vuosi-11-of-18

Millainen on unelmieni vuosi? Täytyy kyllä sanoa, että vaikka viime vuodet ovat olleet suht’ haastavia ja liian monta rakasta ollaan menetetty, niin silti jokainen on ollut tavallaan unelmien vuosi. Jokainen päivä on opettanut hirmuisen paljon. Sitä on alkanut arvostaa elämässä ihan uusia asioita. Unelmieni vuosi sisältäisi terveyttä. Roppakaupalla, kiitos 🙂 Tai jos on pakko valita sairauksia, niin unelmieni vuotena sairaudet olisivat sellaisia, jotka pystyttäisiin lääketieteellisin keinoin parantamaan. Unelmieni vuosi sisältäisi myös joitain saavutuksia henkilökohtaisella tasolla. Ehkä unelmieni vuotena jaksaisin jälleen treenata itseni sellaiseen juoksukuntoon, että puolikas maratoni menisi heittämällä. Unelmieni vuosi sisältäisi myös paljon matkailua ja uuden näkemistä.

Kuluva vuosi on tämän suhteen ollut aivan unelmieni täyttymys, alkuvuodesta pääsin suosikkikohteeseeni Singaporeen ja ihastuin Baliin ensinäkemältä. Kesällä vietimme laatuaikaa pienen perheemme kesken Kööpenhaminan Tivolissa ja syyskuussa parannettiin maailmaa sielunsiskojen kanssa Tallinnassa. Lokakuussa sain nähdä, missä tuo rakas aviomieheni on viettänyt kuusi vuotta elämästään ja siinä sivussa rakastuin Bostoniin. Unelmieni täyttymys oli päästä myös New Yorkiin, jonka sykettä on joka päivä ikävä.
unelmieni-vuosi-5-of-18unelmieni-vuosi-3-of-18unelmieni-vuosi-1-of-18 unelmieni-vuosi-12-of-18Unelmieni vuosi sisältäisi myös hurjan paljon kiitollisuutta. Sitä, että osaisin arvostaa vielä enemmän niitä pieniä juttuja. Sitä, että osaisin pysähtyä kaiken hulinan keskellä ja katsoa ympärilleni. Todeta, että elämässä on kaikki niin kovin hyvin. Tuota pikaa pääsemme jälleen rakentamaan unelmiemme vuotta 2017. Taidan ottaa tuon aarrekartan tosissani työn alle. Ensimmäisenä siihen piirtyi tärkein eli rakkaus.

Tänään olen kiitollinen siitä, että saan järjestää arvonnan, jossa yksi teistä ihanista voittaa itselleen tällaisen kauniin kalenterin. Kalenterin, jossa on sanoma. Arvontaan osallistuminen on helppoa; kertokaahan kommenttiboksissa millainen olisi teidän unelmien vuosi. Arvonta-aika alkaa nyt ja loppuu sunnuntai-iltana 4.12.2016 klo 20.00. Onnea tasapuolisesti arvontaan 

Kiitos sinne Fridalle ja Merjalle aivan älyttömän kauniista kalenterista 

ILOISIN KESKIVIIKKOTERKUIN,

alle


119 Responses to “Unelmieni vuosi & ihana arvonta”

  1. alluhukka sanoo:

    Unelmieni vuotena (olisiko se jo ensi vuosi?) saisin pitkittyneet opintoni päätökseen, löytäisin omalle elämälleni vision, tarkoituksen ja päämäärän, ketä ja mitä varten täällä elän, sekä olisin mieleltäni tasapainoinen ja täysin terve.

  2. Tarja sanoo:

    Minun unelmieni vuosi oli juuri tämä vuosi. Tässä ja nyt. Kotona kahden pienen lapsen kanssa, hetkessä elämistä. Tämä riittää.

  3. Sanna-Mari sanoo:

    Unelmien vuosi sisältäisi terveyttä, vanhojen mieltä askarruttavien asioiden ratkeamista oikeudenmukaisesti, haleja, puseja, kikatusta, onnistumisen elämyksiä, arkea ja juhlaa. Sopivasti sekaisin.

    Kiitos Maria upeasta blogista!

  4. Jenni sanoo:

    Unelmien vuosi olisi sitä omaa, mukavaa arkea rakkaan aviomiehen kanssa. Työtä maailman parhaiden työkavereiden kera. Terveyttä sekä itselleni että läheisilleni. Suuren haaveen toteutumista perheenlisäyksen muodossa <3

  5. Katya sanoo:

    Mukana arvonnassa! Unelmieni vuosi pitäisi sisällään terveyttä,rakkautta ja onnellisuutta!

  6. Helli sanoo:

    Rakkautta, terveyttä, lasten naurua, matkustelua ehkä opiskelua.

  7. Hippu sanoo:

    Terveyttä niin itselle kuin kanssaihmisille, ehkä unelmien vuoteen tarvittaisiin vähän enemmän rahaa kuin tällä hetkellä on käytettävissä, ja jotain ihania yllätyksiä

  8. Nina sanoo:

    Unelmien vuosi pitäisi sisällään sisällään paljon rakkautta,onnea ja aivan tavallista lapsiperheen arkea. Olisi ihanaa jos saisi kiireen keskellä pysähdyttyä ja nauttittua rakkaista. <3

  9. Katja sanoo:

    Terveyttä eritoten, mutta myös paljon pieniä ja suuria onnen hetkiä läheisten ja ystävien kanssa. Sisäistä rauhaa ❤

  10. Anitta sanoo:

    Tuntuu, että kaikki vuodet on jollainlailla unelma vuosia.Välillä huonompia hetkiä välillä ihania mutta kaikki niin tarpeellisia ja arvokkaita. Toivon onnen nyt suosivan mua arvonnassa!

  11. Marjaana sanoo:

    Unelmien vuosi sisältäisi terveyttä. Voimia elvyttää liikuntaharrastus. Rakkautta. Paljon omien lasten kanssa oloa. Selkeyttä elämään.

  12. Merja sanoo:

    Unelmien vuosi on terveyttä, rakkautta ha iloa täynnä. Paljon hetkiä perheen ja ystävien kanssa.

  13. klaara sanoo:

    Ihana kalenteri! Minun unelmavuoteeni kuuluu terveys ja se, että osaisin nauttia jokaisesta hetkestä enkä surisi asioita etukäteen. Mottoni onkin, että kaikki kyllä järjestyy.
    Mukavaa joulun alusaikaa.

  14. Saara sanoo:

    Unelmien vuosi sisältäisi kaikkea ihanaa mitä perheen ja ystävien kanssa voisi tehdä. Lisäksi terveys pysyisi hyvänä, hieman unelmointia ja niiden unelmien toteutumista.

  15. Minna sanoo:

    Unelmien vuosi pitää sisällään yllätyksiä ja tasaista arkea perheen kanssa. Ihanaan kalenteriin olisi mukava suunnitella yllätyksiä perheelle ja omalle rakkaalle. Kalenteriin saisi arjen menot järjestykseen…

  16. Mun unelmien vuosi 2017 sisältää ennenkaikkea samaa ihanaa arkea, kuin mitä tämäkin vuosi on pitänyt sisällään. Terveyttä, liikuntaa, pari kivaa matkaa ja vähän opiskelua. Mulla on ensi vuodelle myös pari salaista haavetta, joita en halua kertoa vielä kellekkään, ne liittyvät itsensä kehittämiseen ja mahdollisesti johonkin ihan uuteen, jännittävään… En ole vielä edes ihan varma uskallanko niistä haaveilla (saati toteuttaa), juuri siksi tuo kalenteri olisi ihana: siihen voisi kirjata omien ajatusten etenemistä noiden salaisten haaveiden tiimoilta!

    Niin ja blogin pitämisessä ja ennenkaikkea valokuvaamisessa meinaan kehittyä huimasti ensi vuoden aikana 🙂

  17. Ella sanoo:

    Unelmien vuosi sisältäisi kiitollisuutta elettävästä hetkestä ja päivästä. Unelmien vuosi olisi kyky nähdä asioiden valoisat puolet ja keskittyä niihin. Unelmien vuosi olisi perhe ja ystävät ympärillä. Unelmien vuosi olisi tässä ja nyt..

  18. Saara L sanoo:

    Unelmien vuosi olisi normaalia hyvin toimivaa arkea ja siihen lisänä pieniä ja isomipia juhlahetkiä. Unelmien vuoden aluksi aloitan taas uuden opiskelun, tavoitteena jo kolmas tutkinto aikuisiällä.

  19. Iukku sanoo:

    Unelmieni vuodessa pysyisimme terveinä, eikä tarvitsisi pelätä työpaikan puolesta.

  20. Kristiina sanoo:

    Kunhan läheisille ja itselle riittäisi terveyttä se olisi tärkeintä. Muuten sopivassa suhteessa arkea ja juhlaa, kotoilua ja reissaamista.

  21. Marella sanoo:

    Unelmien vuoteen kuuluisi tavallinen ihana ihan paras arki pienillä ja isommillakin juhlahetkillä höystettynä. Unelmien vuoden siitä tekisi se, että muutamat tavoitteekseni asettamat asiat loksaisivat kohdilleen. Viime vuosina on tullut tehtyä kovasti töitä noiden ”unelmien” eteen ja nyt on sellaiset fiilikset, että palapelin palaset ovat löytämässä paikkansa. Olisi huikeata dokumentoida unelmien vuosi noiden ihanien kansien väliin!

  22. Johanna sanoo:

    Ajattelin ensin, että en osallistu. Ei ole minun juttu, onhan mulla sähköiset kalenterit jotka synkronoituvat keskenään, päivittyvät reaaliajassa ja ilmoittavat milloin pitää olla missäkin. Mutta, unelmieni vuoteen tarvitsisinkin just tämän kalenterin. Unelmien vuotena olisi aikaa keskittyä, hiljentyä ja olla kiitollinen. Unelmien vuonna osaisin rauhoittua kiitollisuuden äärelle enkä painaisi 24/7 suorittamassa jotain… Kuten elämää vaan olisi aikaa nauttia ja keskittyä. Loppujen lopuksi siis tarvitsisin jonkun työkalun ja se työkalu voisi olla tämä kalenteri.

  23. Hk sanoo:

    Unelmieni vuonna osaisin elää hetkessä stressaamatta ja nauttisin lapsien kanssa kotoilusta. Rakkautta, terveyttä ja lapset!

  24. Johanna sanoo:

    Toivottavasti ensi vuosi jo on unelmieni vuosi siten, että keksin mikä minusta oikein isona tulee. Tämänhetkinen työ / työpaikka ei ole se unelmieni pesti loppuelämälle! Aarrekartta ja jokapäiväinen pohdiskelu + niiden kirjaaminen olisi varmasti oiva aloitus oppaaksi itsensä tutkimiseen 🙂

  25. Manda sanoo:

    Unelmieni vuosi? Ehkä se olisi ensi vuosi. Tarkoituksena olisi matkustaa kiehtovaan maahan, Islantiin. Seikkailu odottaa…

  26. Tiiti sanoo:

    Unelmieni vuosi
    Potkukelkalla mäkeä hurjaa vauhtia alas, keväisessä koivikossa pää täynnä linnun laulua, helteessä heinäkuun laiturin puunsyykuviot poskessani, syvälle sammaleeseen uppoava saapas. Siellä minä ajattelen, unelmoin ja ehkä kirjoitankin.

  27. Jenni sanoo:

    Mun unelmien vuosi toisi uuden työpaikan, jossa viihdyn ja jonka palkalla tulisi toimeen 🙂 Ja pari ihanaa matkaa perheen/ystävien kanssa 🙂

  28. Sari sanoo:

    Unelmien vuosi sisältäisi leppoisaa yhdessäoloa ja matkustelua oman rakkaan ja niin tärkeän perheeni kanssa!

  29. Anu sanoo:

    Unelmieni vuosi pitäisi sisällään terveyttä, rakkautta ja hyvää mieltä. Lisähöysteenä voisi olla pieni matkailu, nuorison omien päämäärien selkiytyminen ja ehkäpä jopa unelmien työpaikka…

  30. sari sanoo:

    ihmisistä iloa, yksinolosta voimaa. lepoa ja reippautta. ja jotain yllättävääkin voisin kokea 😀

  31. Sanna sanoo:

    Unelmien vuosi, aika tekisi tehtävänsä. Olisin rohkea, uskaltaisin toteuttaa unelmiani, nauttisin arjen pienistä iloista ja elämän kirkkaimmista sävyistä. <3

  32. Minttu M. sanoo:

    Unelmani liittyvät työhön, asumiseen ja terveyteen, eli ihan elämän perusasioiden kunnossa olemista.

  33. MARJA-LIISA sanoo:

    Olen viettänyt vuorotteluvapaavuoden ja se olisi kyllä unelmana kokea uudestaan. Aikaa itselle, läheisille, kokemuksille.

  34. Minna sanoo:

    Unelmien vuosi olisi kiireetön. Olisi aikaa touhuta lasten kanssa ja tehdä pitkiä metsälenkkejä koiran kanssa. Olisi aikaa tavata ystäviä, istua sohvalla, lukea rauhassa lehtiä ja ajatella ❤️ Työt voisi siirtää seuraavalle vuodelle 🙂

  35. Sari Riekkola sanoo:

    Unelmieni vuosi toisi tullessaan sisäistä rauhaa ja iloa siitä, että läheisillä on kaikki hyvin. Hetkistä nauttimista…

  36. iituliina sanoo:

    Unelmieni vuodessa moni asia olisi kuten nytkin: tuo rakas mies tuossa vieressä, kaunis koti, inspiroivat opinnot ja maailman parhaat ystävät. Cappuccino mantelimaidolla aamiaiseksi, illalla lasi viiniä, villasukat ja lämmin kainalo. Paljon vaellusretkiä, ehjät pyöränkumit, marraskuussa matka lämpimään ja vähän ehkä enemmän taloudellista vakautta kuin juuri nyt. Sunnuntaisin pizzaa ja tämä onni ja ilo siitä, että kaikki on juuri tässä. <3

  37. Jaana sanoo:

    Unelmien vuosi on opiskelujen päättäminen, mieluisa työpaikka, rakkautta, rauhaa ja ennen kaikkea terveyttä. Haaveita ja unelmia ja hetkessä elämäsin taitoa ❤

  38. Tiina sanoo:

    Unelmien vuosi olisi se, että perhe pysyisi terveenä. Saisi jatkaa tavallista arkea kotona ja hyvässä työyhteisössä ihanien ihmisten kanssa. Liikuntaa, rauhallista ulkoilua metsissä ja mökkeilyä. Antaa apua naapurin vanhuksille ja nähdä se ilo, kun joku muistaa ja ehtii hetken istua katsomassa yhdessä vaikka uutisia. Kiitos blogistasi ja mukana arvonnassa!

  39. jasminella sanoo:

    Elän yhtä unelmaani,saan olla kotona lasten kanssa. Toivottavasti vuodesta tulee unelma, sellainen että saan voimia olla hyvä kotiäiti.

  40. Titta sanoo:

    Unelmien vuosi sisältäisi arjen pienistä ja suurista asioista iloitsemista. Matkustelua perheen kanssa. Aikaa itselle ja ystäville.

  41. anna s. sanoo:

    Maailmanympärys matka perheen kanssa 🙂

  42. Sari sanoo:

    Unelmieni vuosi olisi mukava, huoleton, iloinen, rehellinen, ystävillä ja perheellä ympäröity:)

  43. Annika.J sanoo:

    Unelmieni vuosi olisi sellainen, että muutettaisiin kihlatun kanssa saman katon alle. Olisi ihanaa löytää itselleni työ/harjoittelupaikka ja tietenkin viettää mahdollisimman paljon aikaa veljenlasten kanssa 🙂

  44. Bertta sanoo:

    Unelmieni vuotena kummipoikani pikkutyttö parantuisi harvinaisesta ja vaikeahoitoisesta leukemiasta.

  45. Helinä sanoo:

    Unelmieni vuosi 2017 tulee sisältämään mielenrauhaa, kykyä katsoa kohti uutta onnea ja kaiken pohjaa eli terveyttä – mikäli se on hiukkaakaan kiinni minusta itsestäni ja onhan se!!!

  46. Katariina m sanoo:

    Unelmien vuonna hankimme koiranpennun ja pääsemme vihdoinkin häämatkalle (pari vuotta myöhässä) 🙂

  47. Anniina V. sanoo:

    Pikkulapsiarjessa olen unohtanut kuka minä oikein olen, missä olen hyvä ja mitä haluaisin elämälläni ihan oikeasti tehdä. Unelmavuoden aikana löytäisin taas tuon suunnan itselleni, ja tämä kalenteri kuulostaa siihen aivan mahtavalta. Täytynee laittaa tilaukseen jos ei onni potkaise arvonnassa. 🙂

  48. Lissu sanoo:

    Unelmieni vuosi olisi leppoisaa arkea ryyditettynä joillakin mukavilla yllätyksillä. Lisäksi terveyttä, läheisiä ihmisiä, uusien asioiden kokemista – ennen kaikkea tyytyväistä mieltä. 🙂

  49. Mansen mimmi sanoo:

    Ensi vuodelta toivon, että pitempiaikaiset tavoitteeni toteutuisivat: toivoisin uuden isomman asunnon ja uuden sopivamman työn 😉 sekä tietenkin nämä perustoiveet – terveyttä ja rakkautta <3

  50. Sanna sanoo:

    Unelmieni vuosi on onnellista arkea, terveyttä, rakkaita ihmisiä ja unelmien toteutumista. Ensi vuodelle toivon myös pitkäaikainen unelman toteutumista eli puolison löytämistä.

  51. Sarkku sanoo:

    Unelmieni vuonna läheiset olisivat terveempiä ja puristus rinnasta hellittäisi… siihen sisältyisi paljon rakkautta, läheisyyttä, hetkiä ystävien kanssa ja maailman eri kolkkien näkemistä.

  52. Gustav sanoo:

    Unelmieni vuosi oli 2016 kun tapasin tulevan vaimoni 😉

  53. Johanna sanoo:

    Unelmieni vuosi…rakkautta,iloa,naurua, yhdessä oloa,haleja ja suukkoja.
    Kaikkia niitä sopivasti yhdessä…perheen ja ystävien kanssa❤️

  54. Satu sanoo:

    Moikka,
    Unelmieni vuosi on nyt ja tässä.Paljon surua ja luopumista,mutta paljon iloa ja onnen hetkiä.Unelmieni vuosi on sellainen,jossa onnistuu elämään hetkessä.Ottamaan vastaan sen mitä elämä tielleen tuo, iloiten hyvistä asioista ja samalla kasvaen ihmisenä vieläkin paremmaksi.

  55. Mari sanoo:

    No apua! Nyt tulee tuo vuosi, jolloin täytän 50v.. Se vähän kahistuttaa, mutta ehkpä siitä tulee kaikkien unelmien täyttymys❤️.. Kukapa tietää!

  56. Leena sanoo:

    Unelmien vuosi, toivottavasti ensi vuosi! Että vihdoinkin saisi (taas) työpaikan!Vuosi sitten sain opinnot päätökseen ja siinä samalla isäni kuoli, eli tämä vuosi ei ollut mitenkään hyvä vuosi. Ja ihana kalenteri tulisi todella tarpeeseen, saisi taas laittaa työjutut ja muut menot kunnon kalenteriin! Vuosi voisi sisältää myös matkustelua jonkin verran.

  57. Kaura sanoo:

    Unelmien vuosi on täynnä unelmia, jotkut käyvät toteen toiset taas ei. Mielestäni unelmat on hyvä pitää unelmina, ja näillä mennään tänä päivänä. 🙂 Joka päivä voi ottaa askeleen lähemmäs unelmaa, koskaan kun ei tiedä mitä tapahtuu. Mottoni on elä hetkessä.

  58. Ripi sanoo:

    Unelmien vuodelta toivon, että oppisin vihdoinkin olemaan itselleni armollinen ja oppisin tekemään päätökset yöunia menettämättä, Liian monia öitä on tullut valvottua!

  59. Ritu sanoo:

    Unelmien vuosi,toivoisn terveyttä ja onnellisuutta läheisilleni.Erityisesti tytön perheelle parempaa vuotta kaikkien vastoinkäymisten jälkeen,mitä tämä vuosi on ollut täynnä.

  60. HeidiS sanoo:

    Unelmien vuosi on uusi koti ja rakkain rinnallani käsi kädessä kulkemassa niin arjessa kuin juhlassa-kunpa aina joka hetki muistaisi elävänsä unelmien vuotta, HeidiS

  61. Mari V sanoo:

    Unelmien vuonna itse ja läheiset terveitä, ihania hetkiä perheen ja ystävien kanssa ja uusien paikkojen näkemistä 🙂

  62. Sirri sanoo:

    Aika unelmien vuosi on ollut tämä kuluva vuosikin: terveyttä, sopivasti uusia haasteita työssä, ihanaa arkea perheen kera, uusia kokemuksia ja lomakohteita. Jos jotain lisää voi toivoa, niin rahaa sekä terveyttä läheisillekin.

  63. Milli sanoo:

    Unelmien vuonna osaisin ottaa vähän rennommin ja panostaa vapaa-aikaan läheisten kanssa!

  64. Anneli sanoo:

    Ihanan erilainen kalenteri <3 Unelmien vuoteeni sisältyisi onnistunut ja mieltä avartava työharjoittelu ulkomailla, valmistuminen koulusta, läheisten kanssa olo, mieluisan työpaikan löytäminen ja uuden kokeminen.

  65. Maria M sanoo:

    Unelmien vuoteeni kuuluisi terveyttä koko perheelle, matkustelua ja yhdessäoloa; työn puolesta uusia haasteita ja unelmien toteutumista sillä rintamalla.

  66. Milla sanoo:

    Tuleva unelmien vuosi olisi sellainen, että minut vihdoin kolmen määräaikaisilla sopimuksilla pomputellun työpaikka vakinaistettaisiin. Vakinainen työpaikka mahdollistaisia asunnon- ja autonostohaaveet sekä mahdollisuuden aloittaa yrittämään vauvaa 🙂

  67. Mari sanoo:

    Unelmien vuosi..Olen onnellinen, tartun hetkeen. En stressaa vaan menen rennolla otteella läpi vuoden, elämä kyllä kantaa. Huolehdin terveydestäni, nauran paljon ja olen itselleni armollinen. Teen enemmän unelmatyötäni ja teen enemmän sen eteen, että se olisi joskus kokopäiväinen työni. Matkustelen, olen läheisteni kanssa..

    -Mari

  68. Nina sanoo:

    Unelmien vuosi on osittain jo alkanut toukokuussa kun jäin äitiyslomalle viimeistä kertaa 4nnen lapsemme kanssa.
    Olen saanut olla kotona 1lk tyttömme aloittaessa koulutaipaleensa, saanut seurata 4lk poikaa ja auttaa läksyissä sekä olla läsnä yläasteelle siirtyneen esikoisemme kanssa.
    Vaikka raskasta on ollut ja on edelleen, en voisi olla onnellisempi siitä että saan olla tässä ja nyt lastemme kanssa.
    Olen ikionnellinen näistä ihmeistämme <3

  69. Susa sanoo:

    Unelmien vuodelta toivoisin ennen kaikkea terveyttä meille kaikille. Haluaisin oppia olemaan armollisempi itseäni kohtaan, hidastaa hiukan ja olla murehtimatta niin paljon. Toivoisin, että pystyisin jatkamaan juoksuharrastusta ja löytäisin ehkä toisen harrastuksen sen rinnalle. Unelmien vuosi olisi ihan tavallista ihanaa arkea perheen kanssa kotona, mökillä tai matkoilla. Pieniä hetkiä, joista toivoisin osaavani pysähtyä nauttimaan <3

  70. Tuula sanoo:

    Hei Maria
    Unelmieni vuosi sisältäisi vähän enemmän vapaata kuin tämä nykyinen elämä, vaikkapa puolen vuoden vuorotteluvapaan muodossa. Sen käyttäisin ainakin osittain matkusteluun, voisin viettää pidemmänkin jakson ulkomailla. Muuten unelmieni vuosi olisi aikalailla kuluvan vuoden kaltainen, lasten ja lastenlasten kanssa yhteistä aikaa, samoin arvokkaita hetkiä puolison ja ystävien kanssa. Kalenteri näyttää todella kauniilta ja tuo mitä sanoit kiitollisuuden aiheiden ylös kirjaamisesta, on niin totta. Liian harvoin arjessa tulee pysähdyttyä miettimään, mistä kaikesta oikeasti on syytä olla kiitollinen.
    Tuula

  71. Riikka sanoo:

    Unelmien vuosi pitäisi sisällään yhden ulkomaanmatkan jonnekin kauemmas; Barcelonaan, Nykkiin…Unelmien vuonna valmistuisi vihdoin talomme joka kolkka pihaa myöten.

  72. No unelmien vuosi toisi mukanaan jotain uutta ja jännää, josta olen haaveillut. Perhe voisi edelleen hyvin ja pysyisi terveenä. Ei sitä muuta ihminen voi toivoa 🙂

  73. Eeva sanoo:

    Unelmien vuodelta toivoisin erityisesti terveyttä ja hyvää oloa kaikille rakkaille läheisilleni, paljon ilon ja onnen hetkiä, yhdessä oloa. Tunnetta että elämä kantaa, elämä on tässä ja nyt ja, se kiitollisuus kaikesta siitä mitä on. Että jokainen päivä olisi täyttä elämää kaikkine kauniine väreineen.
    Ja jos ja kun tulee niitä harmaita päiviä, niistäkin muistaa aina löytää sen kauniin kevätlinnun laulun. <3

  74. M sanoo:

    Unelmieni vuosi olisi se että saisin olla rakkaitteni kanssa ja tapahtuisi ihme.

  75. R sanoo:

    Ihana kalenteri! <3 Unelmieni vuosi sisältäisi paljon rakkautta, iloa, tyytyväisyyttä ja lempeyttä niin itseä kuin muitakin kohtaan. Toivoisin kovasti saavani koulupaikan ensi syksyksi ja pääseväni kesäksi Turun saaristoon tai Ahvenanmaalle töihin. Yksi unelma olisi myös kihlautua rakkaimman kanssa <3 Ja ennenkaikkea toivoisi terveyttä ja kaikkea hyvää niin itselle kuin kaikille muillekkin tärkeille lähellä <3

  76. rid sanoo:

    Omaan unelmieni vuoteen sisältyisi terveyttä, hyvää oloa ja onnellisuutta niin itsellä kuin lähimmäisillä. Vuoteen kuuluisi matkustelua, motivaatiota, elämäniloa ja hymyä arjessa ja työssä, jossa löytäisi itselleen suunnaan.

  77. Johanna sanoo:

    Unelmien vuoteni saavuttaminen on oikeastaan korvieni välissä. Elämän kaikki palikat ei todellakaan ole kohdallaan mutta suurimpana tavoitteena on kyky oppia nauttimaan hetkestä ja siitä mikä nyt on hyvin! Tunnolliselle suorittajalle ei mikään ihan helppo asia… Hyvä startti olisi kalenterin mukaisesti joka päivä kirjata asiat mitkä ovat hyvin. Samalla pysähtyä nauttimaan matkasta, ei päämäärästä.

    Kiitos Maria ihanasta blogista ja hyvää joulun aikaa!

  78. anna s. sanoo:

    Unelmieni vuosi menisi maailmaa kiertäessä 🙂

  79. Jenni sanoo:

    Viime pari vuotta on ollut elämäni tähän asti haastavimmat. Unelmien vuoteeni kuuluisi pienistä asioista iloitseminen, kiitollisuus elämää kohtaan, läheiset ja ystävät, terveys, rakkaus. Kalenteri olisi oiva tähän hetkeen ja tunnelmaan. Että saisi ja tulisi laitettua ylös asiat, joista saa olla kiitollinen. Ne ihan pienet ja arkiset asiat unohtamatta suuria haaveita ja unelmia.

  80. Hansu sanoo:

    Unelmieni vuosi pitäisi sisällään sen, että osaisi joka päivä elää siinä kuluvasssa päivässä ja hetkessä; läheiset pysyisivät terveenä; eteen tulisi antoisia työtehtäviä ja että elämä rullaisi eteenpäin ihan tavallisesti 🙂

  81. hilkka sanoo:

    Että pysyisin terveenä ja jaksaisin puuhastella paljon.

  82. hilkka sanoo:

    Unelmieni vuosi ei vaadi mitään erikoista. Se on nyt kivaa, kunhan terveenä pysyy 🙂

  83. Elisa sanoo:

    Unelmien vuodessa toivoisin olevan paljon RAKKAUTTA,LÄHEISTEN LÄSNÄOLOA,TERVEYTTÄ,ILOA,NAURUA,YSTÄVYYTTÄ JA ELÄMYKSIÄ.
    Toivottavasti sellainen on myös vuosi 2017 !

  84. marika sanoo:

    Unelmien vuoteeni mahtuisi vajaa 2vuotiaan poikani kasvattamista eroperheessä niin että hän tuntisi silti aina että häntä rakastetaan hurjasti..

  85. Kirsikka sanoo:

    Unelmieni vuosi koostuisi palkkatyöstä, lähimmäisten rakastamisesta ja muutaman pienen unelman täyttymisestä. Ihanaa joulun odotusta 🙂

  86. JennaO sanoo:

    Unelmieni vuosi sisältäisi paljon laatuaikaa mieheni kanssa .)

  87. Pia sanoo:

    Unelmieni vuosi ei sisältäisi mitään maata mullistavaa, aika samalla kaavalla mentäisiin, sillä perusasiat omassa elämässä on ainakin tällä hetkellä ok. Sellaisia kultahippuja voisi olla joku matka jonnekin, haaveitteni kohde New York ei varmaan vielä tulevana vuonna toteudu. Tuo kalenteri olisi ihana saada, että voisi kirjata oikeasti ne omat onnen aiheet muistiin ja ymmärtää olla niistä oikeasti onnellinen!

  88. Elise H. sanoo:

    Unelmieni vuosi olisi hyvinkin rauhallinen ja sisältäisi tasaista kulkemista kohti tavoitteita. Koko perheellä olisi terveys ja muutkin asiat kunnossa. Uusi asunto olisi ihana asia 🙂
    Mukana arvonnassa!

  89. Minna sanoo:

    Unelmien vuosi olisi tehty tasaisesta arjesta, tavotteista ja niiden saavuttamisesta, kiitollisuudesta,elämän iloista ja suruista, uusista tuttavuuksista, terveydestä, liikunnasta ja läheisistä ihmisistä 🙂

  90. Rosa sanoo:

    Tänä vuonna lopetin tupakan polttamisen, syyskuussa. Innostuin juoksulenkeistä, sillä nyt jaksaakin juosta oikeasti kunnon lenkkejä, kun ei ole savun täyttämiä keuhkoja. Nyt loppuvuodesta lastenreuma alkoi vaivata joten marraskuun aikana ei oo hirveesti juokseen päässyt. Unelmien vuosi olisi sellainen, jossa reuma ei vaivaisi, parisuhde olisi yhtä ihana kuin nytkin, terveellisempi ruokavalio olisi plussaa (ihan vaan siks, koska sillon on itsellä parempi olo) ja tupakoimattomuus pystyisi. 🙂

  91. Sari L. sanoo:

    Tavallista arkea, kun saadaan olla perheen kanssa yhdessä, toivottavasti terveinä. Unelmoin mökkirempasta. Haaveilu on melkein yhtä kivaa kuin se (mahdollinen) lopputulos :o).

  92. Emma sanoo:

    Unelmieni vuosi olisi sellainen, jonka viettäisin elämäni tärkeimpien ihmisten seurassa. Vuoteen sisältyisi esimerkiksi matkustelua huonoilla Suomen säillä lämpimiin upeisiin kohteisiin erikseen sekä perheen, että poikaystävän tai ystävien kanssa. Lisäksi unelmien vuoteen kuuluisi myös kylmiä talvisäitä ja syksyisiä sadepäiviä, jossa rentoutuminen kotona lämpimissä vaatteissa elokuvia katsellen olisi hyvällä omatunnolla sallittua ja ansaittua tehtyjen töiden ohella. Unelmien vuosi olisi sellainen, missä työ- ja opiskelumotivaatio olisi kohdallaan ja onnellisuutta ja naurua riittäisi. Unelmien vuosi olisi täynnä uusia kokemuksia, joista ei etukäteen olisi osannut unelmoidakaan.

  93. Maarit sanoo:

    Lapsenlapseni, pieni keiju jota rakastan, asuu nyt ulkomailla, unelmieni vuonna saisin olla enemmän hänen kanssaan!

  94. Sari sanoo:

    Unelmien vuosi olisi aikalailla tavallista arkea; että läheisillä olisi asiat hyvin ja terveyttä & rakkautta riittäisi. Itse olen haaveillut vielä opiskelevani omaa alaani lisää, joten toivon että vihdoin pystyisin siihenkin panostamaan.

  95. Julia sanoo:

    Arvonnassa mukana! Valmistuin juuri, joten ensi vuodelle unelmoin tasaisempaa elämää säännöllisten töiden ja tulojen muodossa. Perheen kanssa ehtii olla enempi kun reissut toiselle paikkakunnalle jäävät pois.

  96. Katri Äikiä sanoo:

    Unelmien vuotena voi nauttia elämästä, vapaudesta, rauhasta, terveydestä, taloudellisesta vakaudesta, rakkaudesta, uusista kokemuksista, oppimisen mahdollisuuksista, päivittäin ❤

  97. Sonja sanoo:

    Olisin terve ja onnellinen. Unelmien vuoden aikana tapahtuisi paljon hyviä ja ihania asioita. Puhdasta onnellisuutta.

  98. Seija sanoo:

    Unelmieni vuosi tarkoittaisi sitä, että parantuisin vakavahkosta sairaudestani, pääsisin opiskelemaan unelmieni ammattiin ja kasvaisin ihmisenä siten, että kävi mitä kävi, osaisin nauttia siitä, mitä on ja elämä antaa.

  99. Anne sanoo:

    Kivutonta elämää. Ulkoilua. Patikointi. Retkeilyä. Ystäviä. Rakkautta❤

  100. Suvi L. sanoo:

    Unelmien vuosi sisältää terveyttä, sopivasti työtä ja juhlaa. Yhdessäoloa rakkaiden kanssa. Jokin pieni reissukin tekisi hyvää<3

  101. Heli sanoo:

    Unelmien vuonna osaan pysähtyä, katsoa ja kuunnella. Niin paljon asioita on hyvin. Unelmien vuonna ymmärrän että less is more!

  102. maarit jokela sanoo:

    Tätä kirjaa en ole merkannut omaan aarrekarttaan, mutta jos se vaikka löytäisi tien tänne Pohjolaan!

  103. Miukkis sanoo:

    Unelmien vuosi sisältäisi paljon positiivisuutta, uusia elämyksiä, paljon opittuja asioita ja terveyttä.

  104. Päivi sanoo:

    Terveyttä, lastenlasten kanssa olemista, rakkautta, matkoja ja ensimmäisen eläkevuoden vapaudesta nauttimista

  105. Ulla sanoo:

    Terveyttä, rakkautta, lapselle mieluinen opiskelupaikka ja pari matkaa sisältäisi minun unelmien vuosi 2017.

  106. Tuire sanoo:

    Toivon että Unelmienvuosi on vuosi 2017
    Rakkaalle nuorelleparillemme kaikkea ihanaa♡
    Terveyttä, onnellisuutta ja menestystä ja
    Meille kaikille terveyttä, rakkautta, onnellisuutta ja rauhaa ♡

  107. Tiina sanoo:

    Mun unelmien vuosi olisi sellainen, että nämä lapsiperheen jatkuvat sairastelut olisi taaksejäänyttä elämää. Unelmien vuonna myös ”koukuttuisin” urheiluun, viettäisin enemmän kahdenkeskistä aikaa puolisoni kanssa sekä aloittaisin opiskelun. Uskon että kaikki mun unelmat (ensimmäistä lukuunottamatta) on mahdollista saavuttaa ja ihan vain itsestäni kiinni.

  108. Metku sanoo:

    Unelmien vuosi sisältäisi riskillä tuntemattomaan hyppäämistä, sydämen äänen kuuntelemista, rakastumista, yllättäviä käänteitä, henkistä kasvua, ilon kyyneliä, spontaaneja reissuja, väsyneitä jalkoja ja leveää hymyä nukkumaan mennessä.

  109. Heli.M sanoo:

    Osallistun arvontaan. Unelmieni vuosi sisältäisi enemmän terveyttä, rakkaat lähellä ja uuden oppimista!!

  110. Miina sanoo:

    Unelmien vuosi olisi tasapainoinen, vuodenajat sellaisia ”kuin ennenvanhaan” 😉 , se sisältäisi terveyttä, parempaa kuntoa, uuden oppimista, kokemuksia ja elämyksiä arjen rinnalle.

  111. Kaisa L sanoo:

    Unelmien vuosi olisi terveyttä, rauhaa ja rakkautta sekä lasten kanssa vietettyä aikaa. Vuosi olisi ihanaa aloittaa tämän kalenterin kanssa.

  112. *Minna* sanoo:

    Unelmieni vuosi… osaisin elää enemmän hetkessä, en haaveilisi vain jostain paremmasta tai tarpeettomista asioista. Toivoisin elämän olevan seesteisen tasaista, ihmissuhteet tasapainossa ja läheiseni terveitä ja hyväkuntoisia. Muistaisin olla kiitollinen joka hetkestä, jonka saan elää vailla pelkoa tai huolta. En pitäisi asioita itsestäänselvyytenä. Iloitsisin siitä kun joku turha ja pieni asia saa hermostumaan, minulla on silloin oikeasti kaikki hyvin!!

  113. Jaana.R sanoo:

    Unelmieni vuosi, jokainen jonka saan viettää omien rakkaiden kanssa.

  114. maijis_ sanoo:

    Minulle unelmien vuosi tarkoittaa sitä että saan omat opinnot päätökseen, lapseni saa sitä apua mitä tarvitsee oman terveytensä eteen, saamme viettää perheen kanssa monia ihania hetkiä kotona ja muualla ja että osaisin joka päivä, myös hankalina päivinä, olla kiitollinen siitä mitä minulla jo on.

  115. Hipsuvarvas sanoo:

    Unelmien vuosi 2017 olisi meille sellainen, että masuvauva syntyisi terveenä ja esikoinen parantuisi sairaudestaan. Siinä olisi ne tärkeimmät, mutta toki toivottaisimme tervetulleeksi myös lottovoiton tai ystävällisen muukalaisen, joka maksaisi asuntolainamme pois! Unelmien vuoteen kuuluisi myös vaikeassa elämäntilanteessa olevan läheisen olosuhteiden paraneminen.

  116. Emilia sanoo:

    Unelmieni vuosi olisi sellainen, että minä ja läheiseni pysyisimme terveinä. 🙂

  117. Eveliina sanoo:

    Tuleva vuosi sisältää suuria muutoksia perheessämme. Unelmieni vuotena toivon muutosten tuovan mukanaan voimia jaksamiseen ja hetkessä elämiseen <3

  118. L sanoo:

    Unelmieni vuosi sisältäisi rakkautta, onnellista yhdessäoloa läheisten kanssa ja yhden ison unelman toteutumisen :).

  119. Erjuska sanoo:

    Unelmien vuoteni olisi täynnä rakkautta,terveyttä,riittävästi aikaa ystäville ja perheelle

Kommentoi