lauantai 29. lokakuun 2016

Vierailulla kauniissa kodissa

HEISSULIVEI

ja ihanaa lauantai-iltaa sinne ruutujen toiselle puolelle! Toivottavasti siellä on nautittu niistä pienistä auringonpilkahduksista, joita tänään pitkästä aikaa näkyi. Meillä on kiidetty pää kolmantena jalkana koko päivä. Kello soitti jo anivarhain ja pikkuisempi lähetettiin partiotapahtumaan. Siitä liki samantien veimme esikoisen veljen perheelle ”hoitoon” ja suuntasimme koiraherran ja miehen kanssa laittamaan mökkiä talviteloille. Neljä tuntia siihen taas meni, mutta nyt on täkit ja tyynyt hiirien ulottumattomissa, pumput irroitettu, vastarannan laituri purettu, moottori laitettu talvisäilöön, piiput huputettu, elintarvikkeet tuotu kaupunkiin ja vene nostettu. Yllättävää kyllä, mutta nyt ei tullut lainkaan haikea fiilis. Toki sitä odottaa jo kevättä ja uutta mökkikautta, sillä tämä mökkikausi meni vähän sumussa. Sumussa ei kuitenkaan mennyt ihanainen lauantai-ilta, sillä olimme tuossa kivenheiton päässä veljen perheen luona juhlistamassa prinsossejen synttäreitä. Hauska sattuma oli se, että meillä oli synttäreillä 10 lasta, josta tasan yksi oli poika. Tuo hurmurikummipoika nimittäin. Meillä on kyllä aika paljon tyttöjä suvussa sekä ystäväpiirissä.sisustus-6-of-13 sisustus-2-of-13 sisustus-3-of-13 sisustus-4-of-13sisustus-11-of-13 sisustus-5-of-13Kuvia jälleen tuolta aivan ihanasta ja kotoisasta kodista. Huomaatteko jotain tuttua? Jep, mummulasta valkoinen vitriini pääsi veljen perheen olkkariin ja itse asiassa mummulan sohvatkin sopivat tuonne kuin nenä päähän. Harmillisesti sohvista ei ole juurikaan kuvia. Veljen vaimolla on sisustussilmä kohdillaan. Tykkään koko kokonaisuudesta, mutta varsinkin ihanista asetelmista. Ja jostain kumman syystä tuolla veljen perheellä viherkasvitkin kukoistavat vuodesta toiseen. Toisin kuin meillä. Kröhöm, oliivipuuni on jälleen ottanut jostain nokkiinsa 😉 Mökiltä raahasin kotiin taljoja ja koreja. Josko sitä huomenna ehtisi kotiakin sisustaa hieman. Olkkarissa pitänee pyöräyttää vähän taas järjestystä niin, että joulukuusi mahtuu. Alunperin meillä oli tarkoitus lähteä Pyhälle jouluksi, mutta lapset ovat sitä mieltä, että haluavat olla serkkujensa kanssa jouluaaton  Ovat kuulemma jo harjoitelleet tanssiesitystäkin joulupukille. Joten lähdemme sitten taas joulupäivänä tai tapaninpäivänä kohti pohjoista.
sisustus-7-of-13 sisustus-8-of-13 sisustus-9-of-13 sisustus-10-of-13 sisustus-12-of-13 sisustus-13-of-13sisustus-1-of-13

Nyt pidemmittä puheitta miehen viereen sohvalle. Meillä tytöt jäivät yökylään serkuilleen ja ollaan kaksin kotona. Wuhuu. Ai niin, onhan meillä tuo yksi karvaturri seurana. Karvaturri, joka rymysi mökin alla ja metsässä sen verran, että enpäs ole aiemmin niin likaista koiraa nähnyt. Se koirien pesukatu tulisi todellakin tarpeeseen 🙂

IHANAA LAUANTAI-ILTAA,

alle

PS. Mä en pääse yli tuosta makkarin ihanasta tapetista, jotka edelliset omistajat olivat laittaneet! Niin ihana, hieman ”venetsialaisvivahteinen” gondoleineen. Tuo makkarin takka on myös super. Mä haaveilin meille tulevaan kotiin makuuhuoneeseen Jotulin kamiinaa, mutta talon tyyliin sopisi kyllä tuollainen vähän perinteisempikin.


2 Responses to “Vierailulla kauniissa kodissa”

 1. Tosi kivat kuvat, kiitos tästä. Ihanan näköinen koti kerta kaikkiaan. Mielelläni kurkkisin enemmänkin kuvia, hyvällä maulla ajattomasti sisustettu koti. <3

  • Maria sanoo:

   Moikka Suvi
   ja kiitos 🙂

   Mä voin mennä kameran kanssa joku kaunis päivä vielä kuvailemaan tuota kaunista kotia.

   Ihanaa alkanutta viikkoa sinne ♥

Kommentoi