keskiviikko 17. elokuun 2016

Meikkipussin täydennystä

Meikkijuttuja (1 of 8) Meikkijuttuja (2 of 8) Meikkijuttuja (3 of 8) Meikkijuttuja (4 of 8) Meikkijuttuja (5 of 8) Meikkijuttuja (6 of 8) Meikkijuttuja (7 of 8) Meikkijuttuja (8 of 8)HEIPPULIHEI,

pitkästä aikaa kotipäivä keskellä viikkoa! Mikäs sen parempaa säkää kuin kotipäivä ja kipeä lapsi. Hyvä oli ajoitus! Nyt tulikin muutos ohjelmistoon ja sisustusjuttujen sijaan vähäsen kauneusjuttuja. Sisustusjuttuja sitten huomenna tai perjantaina. Jotkut teistä saattavatkin muistaa, että en ole mikään meikkifriikki. Tai ainakaan ole ollut sellainen. Mutta nyt iän myötä olen huomannut kiinnostuvani yhä enemmän meikeistä. Tai lähinnä meikkaustavoista. On kaiken maailman contouringia ja strobingia sun muuta. Aivan ulkona näistä tällaisista olen ollut. Kunnes se iski, ajatus siitä, että ehkä voisin kokeilla jotain muuta kuin sitä perusmineraalipuuteria. Piti ostamani ihan vain jonkinlainen contouring kit, mutta mukaan tarttui muutama muukin uusi juttu. Myös yksi . Kun netistä tilaa meikkejä, niin tavallaan ostaa vähän sian säkissä. Ainakin huulipunien suhteen. Joten tilaamani Isa Doran huulipuna oli aivan liian pinkki. Kasaribileisiin ok, mutta nyt joutaa kyllä esikoisen huulikiiltojen jatkeeksi.

Pixi Crayon Comboa tuossa pikaisesti jo testasinkin ja ”vähän väsyneen äidin” ilme muuttui kertaheitolla kirkkaamaksi 🙂 Kaksipäinen kynä, jossa toista päätä käytetään kulmien alle ja silmien sisänurkkaan. Toista alaluomelle ja alasisäluomelle. Itselläni on vain ihan hirmuisen herkät silmät, joten nuo sisäluomirajauskset yleensä saavat tomaattiefekti silmiin. Ja sehän ei ole suotavaa, jos katsetta yrittää kirkastaa.

Toinen ostos, jota tuli jo testattua on tuo Guccin Guilty Woman hajuvesi. Se oli ns. heräteostos, sillä mun YSL Parisienne on ihan loppumetreillä. Parisiennea olen viime vuodet käyttänyt, mutta jotenkin teki mieli koklata uutta tuoksua. Päivän kokemuksella Gucci toimii. Koiruli haisteli tosin sitä mun ranteestani ja alkoi heti aivastelemaan. Seuraavaksi ajattelin testata GOSHin BB Skin Perfecting Kit:iä. Ja hei täytyy sanoa, että vaatinee harjoittelua, että tällä iällä oppii varjostukset ja korostukset. Ei muuta kuin YouTube-laulamaan.

Tosin mä luotan siihen, että ensi viikolla kun lähdetään Emilian kanssa vähän reissun päälle, niin tuo kaunokainen antaa mulle muutamat kauneusniksit. Ehkä opettaa myös ne varjostuksien ja korostuksien salat 😉 Oliko näissä teille muuten tuttuja tuotteita? Käytättekö contouringia? Saa antaa kaikki meikkauksen salat julki kommenttiboksissa. Nimim. yksi meikkauksen suhteen kädetön. Ai niin, olen miettinyt, että pitäisi mennä ottamaan joku meikkaustunti ammattilaiselta. Joka opettaisi kädestä pitäen, miten se oikein tehdään!

KESKIVIIKKOTERKKUSIN,

alle

PS. sen verran koirajuttuja, että jihuu – meillä nukuttiin liki 10 tuntia putkeen viime yönä! Meni yöunille puoli kympin jälkeen ja heräili, kun mä menin keittiöön kolistelemaan ennen puolta kasia. Yhdet pisut oli yöllä tullut sellaiselle pissa-alustalle. Pikkuisen ollaan harjoteltu kaulapannan käyttöä ja kiitos teidän, Kaimion kirja on kovassa huudossa. Tuo koira on sellainen rakkauspakkaus, että en olisi ikinä osannut kuvitellakaan. Tietynlainen rytmikin alkaa jo olemaan päivissä; ruokailu, ulos, leikkiä, unet, ulos ja sitä rataa. Koiraa on oppinut lukemaan ja tietää, milloin on esimerkiksi iso hätä. Kertaakaan ei ole tullut sen suhteen vahinkoa sisälle. Pisuja on tullut muutama. Joka välissä käydään vähän takapihalla ulkoilemassa. Ja joka välissä nukutaan vähän päikkäreitä. Nukahtaa ihan kesken leikkien, suorilta jaloilta. Tai syliin, kun silittää. Uutena on tullut muriseminen ja pieni haukkuminen, kun on oikein villillä päällä. Voi meidän vahtikoiraa – I’m in love 


Kommentoi