maanantai 11. tammikuun 2016

A fresh start

P1100848
P1100849 P1100851

HEI HUOMENTA IHANAT!

Pitkästä aikaa aamupostaus 🙂 Eilinen meni jotensakin niin nopeasti, etten ehtinyt blogeilemaan. Toivottavasti teillä oli suloinen sunnuntai. Meillä oli vähän kaavasta poikkeava sunnuntai, ei pyykkikasan nujerruksia sun muita. Siitä huolimatta supersuloinen sunnuntai. Iltapäivästä lähdimme ystäväperheelle kylään ja kyllähän te tiedätte; kun on hauskaa ja hyvässä seurassa, niin aika rientää. Viikonloppu on ollut käännekohta monella tapaa. Ensinnäkin se tipaton kariutui yhteen viinilasiin. Suureksi yllätyksekseni myös herkuton tammikuu kaatui herkullisen banoffeen edessä. Kuului vaan poks, kun meikäläisen selkäranka katkesi 😉 En olekaan koskaan maistanut banoffeeta aikaisemmin. Liekö juuri sen takia tuli sitten otettua toinenkin pala. Kertakaikkisen taivaallista. Arvatkaas, mikä tässä koko jutussa on vähän hassua? Se, että mua ei harmita lainkaan tuo selkärangan katkeaminen.

Nyt kun olen ”syntini” tunnustanut, niin voin kertoa miten homma jatkuu tästä eteenpäin. Viikot kurinalaisesti ja perjantai-illasta lauantai-iltaan hieman herkkuja sallien. Jep, palattiin siihen tuttuun ja turvalliseen rytmiin. Huomasin, että kun elämä on vähän hektistä, niin ei kannata asettaa itselleen mitään ylimääräisiä pakotteita tai tavoitteita. Pääasia, että voi hyvin ja nauttii elämästä. Eikös?

Eilen taas kotimatkalla mietin, kuinka ihana oli nähdä ystäviä. Sen sijaan että pitäisin tipatonta tai herkutonta tammikuuta, ajattelin panostaa energiani sosiaalisten suhteiden ylläpitämiseen. Näin ruuhkavuosiaikaan se on vähän jäänyt taka-alalle. Liki neljä tuntia maailmanparannusta banoffeen voimalla ja tänä aamuna tuntuu, kuin olisi herännyt uuteen alkuun. Tästä on hyvä jatkaa!

ILOISIN MAANANTAITERKUIN,

alle

PS. kuvissa näkyvä smoothie näyttää paremmalta kuin miltä maistui 😉 Ymppäsin siihen mehustuksesta jääneet porkkanan ja appelsiinin jämät. Täytyy seuraavaksi kehitellä noista vaikka joku raakaherkku, mutta smoothieen ne eivät sopineet!


6 Responses to “A fresh start”

  1. Emma sanoo:

    Hih, selkärangan poksahtelu on niin tuttu ääni tälläkin suunnalla… 🙂 Toi sun suunnitelma ”viikot kurissa, viikonloput vapaalla” kuulostaa just hyvältä. Ihan turhaan sitä hampaat irvessä rajoittaa niitä pikkuasioita, joista saa nautintoa. Tasapaino ja hyvä mieli – ne on kuitenkin ne tärkeimmät asiat.

    Mulla kävi vihersmoothien kanssa ihan samalla tavalla; puristin vihermehun, josta sitten surautin smoothien lisäämällä avocadoa ja kiwiä (tässä vaiheessa maku ja koostumus olivat tosi hyvät). Sitten viskasin joukkoon vielä ne jämät mehulingosta ”koska kuitua” – juu ei, ei olisi kannattanut. Eihän ne varsisellerin säikeet mihinkään hävinneet, vaan kietoutuivat hampaiden ympärille 😀

    Ihanaa viikkoa Maria <3

    • Maria sanoo:

      Heipsan Emma

      oi vitsit, miten kiva kuulla, etten ole ainoa selkärangaton 😀 Jep, tasapainoillen arjessa ja viikonloppuna herkutellen!

      Yyh, just sama hei täällä; porkkanan kuitu tökkäsi smoothiessa. Voin vain kuvitella, miltä nuo sellerin säikeet tuntuu suussa 😉

      Ihanaa viikkoa sinnekin <3 Täällä hieman kiireinen viikko, mutta onneksi pian on perjantai 🙂

  2. Minna sanoo:

    Ihana Maria <3

    Tietyt lupaukset voi aina rikkoa ja itsellekään ei kannata olla hirveen ankara hektisessä tai henkisessä tilanteessa tai ajanjaksoissa. Itsekin olen erään kerran ottanut lasillisen viiniä kun päivä oli ollut ihan kamala ja opettakin oli lähettänyt wilmaan viestiä sekä mies reissussa. Valitsin lasinviiniä sen sijaan että olisin alkanut käymään opettajan palautetta vihaisena lapsen kanssa. Senkin asian siirtäminen seuraavaan päivään ei haitannut ketään.

    Nautitaan elämästä, huolehditaan läheisistä ja itsestämme sopivassa suhteessa! Minäkin yritän nämä kirjoittamani sanat muistaa! 😀

    • Maria sanoo:

      Hih, kiitos ihana Minna <3

      Hei sullakin oli hyvä syy ottaa lasillinen viiniä! 😀 Tästä opimme, että välillä kannattaa hengittää syvään, ottaa punaista lasiin ja antaa ajan hieman kulua 😉

      Just näin, nuo sanat kun muistaisi!

      Ihanaista keskiviikkoa <3

  3. LPP sanoo:

    Kyllä ihmisellä on hyvä olla, kun välillä sallii itselleen herkkuja, kirjoja, sohvailua ja vaikka mitä 🙂
    nimim. viikonloppuna tyttöjen ilta, blinejä ja hups, pavlova 😀

    • Maria sanoo:

      Moikka ihana!

      Just näin, välillä saa hemmotella itseään 🙂

      Oijoi, tyttöjen illat on ihan parhaita!

      Ihanaista viikon puoliväliä <3

Kommentoi