sunnuntai 01. marraskuun 2015

Bloggers’ Inspiration Day

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

MOIMOI,

voi elämä – siitä taitaa kuulkaas taas olla aikaa, kun on viimeksi ollut näin leveä jälkihymy 🙂 Ihana, ihana, ihana Bloggers’ Inspiration Day keräsi eilen ravintola Maxineen, Helsingin kattojen ylle, huikean määrän bloggaajia. Monia entuudestaan tuttuja kasvoja, mutta myös monia uusia kasvoja. Ja hei mikä parasta, kaikkia meitä yhdistää se intohimo bloggaamiseen. Ihanan Emilian ja Sallyn kanssa käytiin läpi yhteistyökumppaneiden pisteitä kaikessa rauhassa ennen kuvauksia Instrumentariumin standilla. Olipa ihana kun sai kerrankin kuvailla ilman ihmishulinaa.

Instrumentariumin pisteellä esiteltiin Swarowski-mallistoa. Kauniit kehykset olivat kuin koruja. Tästä teen vielä oikein erillisen postauksen, sillä se ansaitsee sen. Olympuksen supertyylikäs standi houkutteli puoleensa. Tiedättekö, että tätä nykyä kameroihin saa ihan älyttömän tyylikkäitä kantohihnoja. Menevät korusta. Ja eikä enää huolta, jos kamera ei mahdu laukkuun, nyt on saatavilla myös mielettömän tyylikkäitä kameralaukkuja. Ei mitään sellaisia mustia pehmustettuja rohmelolaukkuja vaan ihan design-laukuista meneviä katseen vangitsijoita. Muotiasusteet kameraan -mallisto iski allekirjoittaneeseen!

Santa Marian pisteellä maistoimme taivaallista korealaista ruokaa ja tutustuimme maustevalikoimaan. Kotiin pääsi mukaan maustepussi sekä sriracha-kastike. Noista ajattelin viikon varrella tehdä aterian…Santa Marialla on kilpailu, jossa parhaimman reseptin blogissaan jakanut voittaa lahjakortin Gaijiniin. Aah ja ooh. Eikä ne ruokailut tähän loppuneet 😉 Tuplan standilla esiteltiin fitness-mallistoa. Proteiini- ja energiapatukkaa. Ensimmäinen treenin jälkeen ja toinen treeniä ennen. Nam!

Vagabondin pisteellä ihastelimme kenkä- ja laukku-uutuuksia. Yhdet konjakinväriset nilkkurit jäivät kaihertamaan tuonne takaraivoon. Kerrassaan ihania kenkiä. Biozellin uusi suihkutettava tyviväri on ihan huikea uutuus myös meille, kenellä harmaita platinanvärisiä raitoja pukkaa tyvestä 😉 Fresitan standilla maistoimme ihanan jouluista drinskua; Fresitaa ja Blossaa yhdistettynä. Aikas namia sekin!

You know me, parasta antiahan tuolla oli (kollegoiden tapaamisen lisäksi) ruoka. Oih ja voih. Santsikierrosta santsikierroksen perään. Suolaista naposteltavaa ja väliin muutama kuppikakku. Ruokatarjoilu oli ihan piste iin päälle! Päivätilaisuuden jälkeen kävimme miehen kanssa katsomassa uusimman Bondin. Suosittelen, aika kului kuin siivillä. Iltatilaisuudessa mulla ei ollutkaan enää kameraa mukana. Olisi kyllä pitänyt olla, sen verran kuvauksellisia Halloween-kostyymejä oli kanssajuhlijat pukeneet päällensä. Me jatkoimme sitten raksun kanssa romanttiselle illalliselle Farangiin. Jälleen kerrran oih ja voih. Kyllä se on kuulkaas loistava seura ja ruoka kun tekevät päivän. Ihana päivä aamusta iltaan takana, mutta kyllä täällä kotonakin on hyvä olla. Syli on ollut varattuna kotiintulosta lähtien  🙂

SULOISIN SUNNUNTAITERKUIN,

alle

PS. kiitos vielä Indiedaysille ihan huikeasta päivästä ja illasta! Kuten myös teille kanssabloggaajille, olette superihania – nähdään taas 


14 Responses to “Bloggers’ Inspiration Day”

 1. Hanna sanoo:

  Näyttää ja kuulostaa kivalle! Kyllä kahden keskinen aika on ihan parasta ja tekee hyvää! Me oltiin kuukausi sitten laivalla.

  Moni blogisti taitaa nykyään kuvailla PENillä. Olet ilmeisesti tykännyt? Hyvän alekoodin jälkeen taidan tietää mihin veronpalautukseni tuhlaan.

  • Maria sanoo:

   Moikka Hanna,

   juu, oli ihana päivä ja ilta <3

   Jep, mulla on tuo bloggaajan paras ystävä eli Olympus PEN E-PL6 käytössä. Se on kyllä älyttömän monipuolinen kamera, suosittelen 🙂

 2. Sally sanoo:

  Ihania kuvia sait kyllä otettua! Mäkin alan kuolaamaan sun kameran perään ;DD

  Kiitos hei vielä kyydistä ja mukavasta seurasta. Nämä blogipäivät ovat parhaita just mainion seuran vuoksi!

  PS. Ehdin hienosti yöjunaan. 5 minsaa jäi ylimääräistä aikaakin ;DD Tänään leivottiin muksujen kanssa ekat piparit.

  • Maria sanoo:

   Heippa ihana
   ja kiitos 🙂

   Laitapas kuule kamera joulupukin listaan ;D

   Kiitos sinulle, eilen meinattiin korkata jo tuo punaviini, mutta taidetaankin säästää viikonlopulle 🙂

   Oih, pipareita pitääkin leipoa! (onneksi teillä oli sähköä ;))

 3. Hihih, ruoka, se pääasia <3 Kannatti tulla ihan Jyväskylästä asti syömään 🙂

 4. Tosi kauniita kuvia oot ottanut ja oli taas niin ihana nähdä ja höpistä <3

  • Maria sanoo:

   Kiitos kaunokainen <3

   No todellakin ja hei pitäisi nähdä joskus ihan rauhallisemmissakin merkeissä! Olis kiva turista lisääkin 🙂

 5. Kauniita kuvia ja kiva kuulla kuulumisia. Ehkäpä ensi vuonna uskaltaudun mukaan. 🙂

  • Maria sanoo:

   Kiitos Hanna

   ja hei ilman muuta! Tuolta löytää niin monta uutta ystävää, että kannattaa tulla mukaan <3

 6. Voi että olikin mukava viikonloppu ja oli niin ihana tavata sinut viimein kasvotusten ♥ Vaikkakin vain lyhyesti 🙂

  • Maria sanoo:

   Moikkelis Jaana

   ja vitsit, että oli kiva nähdä <3

   Seuraavalla kerralla turistaan sitten pidempään! 🙂

 7. Serja sanoo:

  Ihana viikonloppu ollut teillä. Täällä mies täytti jääkaapin hirvenlihalla ja muistelin, että olisit joskus julkaissut hirvikebab- ohjeen, mutta en nyt löytänyt sitä? Muistankohan siis ihan väärin… Mukavaa alkanutta viikkoa ja viikon parasta maanantaita!

Kommentoi