lauantai 31. lokakuun 2015

Koti kuntoon jouluksi -arvonta

*yhteistyössä Coloria Oy

HEI HUOMENTA!

Polkaistaan käyntiin jo perinteeksi muodostunut arvonta. Koti kuntoon jouluksi! Vielä ehtii käsittelemään kodin pintoja ja mikäs sen helpompi tapa kuin maalaus. Puolueellista? Ehkä hieman, mutta menköön 🙂

Pidettiin tuossa eilen työkavereiden kanssa pientä palaveria ja siinä samalla koottiin teille maalausvinkkejä. Alla olevat vinkit voivat olla osalle teistä itsestään selvyyksiä, mutta osalle ne ovat varmastikin tarpeen. Näin koko ikäni maalien parissa touhunneena sitä ehkä välillä jopa yllättyy, kun kuulee ihmisten maalanneen ulkona remonttimaalilla tai eteisen seinät talomaalilla. Joten toivottavasti näistä vinkeistä on teille apua:

1. Oikea maali oikeaan kohteeseen
Mikäli olet yhtään epävarma, niin kysy asiantuntevalta maalimyyjältä apua. Esimerkkinä se, että lattiaa et pysty maalaamaan sisäseinämaalilla (jos haluat kestävän pinnan) tai sivellä lakkaa maalatun kalusteen päälle saadaksesi lakkapinnan.

2. Muista pohjatyöt
Niin kuin olen täällä todennut, niin mä en tykkää sitten yhtään pohjatöistä. Mutta ne kannattaa tehdä kunnolla. Ulkomaalauksissa tulee mm. rapsuttaa irtoava vanha maali pois ja sisällä pestä likaiset seinät huolella ennen maalausta. Esimerkkinä tuosta keittiön katto, jossa on rasvatahroja; jos rasvatahroja ei poista ennen maalausta, lyö ne melko varmasti maalipinnasta läpi ja näin ollen lopputuloksesta tulee läikikäs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Käytä aikaa sävyn valitsemiseen
Maalin sävy harvoin vastaa sitä, mitä kaupassa pikkuisessa mallilapussa näet. Valaistus ja maalipinnan kiiltoaste vaikuttavat lopulliseen sävyyn. Tietokoneruudulla nähtävät sävyt ovat erittäin suuntaa antavia. Joten suosittelemme aina pienen koepurkin sävyttämistä, mikäli olet epävarma. Muistathan myös, että Suomen markkinoilla myytävät maalit ovat kaikki sävytettävissä yleisimpien sävykarttojen mukaan.

4. Käytä laadukkaita työvälineitä
Se, minkä säästät ostamalla halvimman mahdollisen telasetin kostautuu lopputuloksessa. Tai oikeastaan se kostautuu jo maalausvaiheessa. Muistatteko kun kerroin ostaneeni sen kolmen euron telasetin maitokauppareissulla? Eteisen seinän maalaaminen oli yhtä tuskaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. Huolehdi ilmanvaihdosta
Sisämaalauksissa on hyvä tuulettaa maalaamisen aikana. Vaikka vesiohenteisista maaleista ei haitallisia aineita juurikaan haihdu, niin on hyvä pitää ilmanvaihto kunnossa jo maalikalvon kuivumistakin ajatellen.

6. Tutustu maalipurkin etikettitekstiin ja työohjeisiin huolellisesti
…mielellään jo ennen maalausta 😉 Jos purkissa sanotaan, että tuote soveltuu kuiviin sisätiloihin, niin sitä ei kannata käyttää kosteisiin tiloihin. Jos etikettitekstissä lukee, että tuote soveltuu käsittelemättömälle puupinnalle, niin sillä ei voi käsitellä aiemmin lakattuja tai maalattuja puupintoja. Ennen kuin hioo pinnan puupuhtaaksi. Tuotekehitys on vuosien projekti, jossa testataan tarkoin tuotteiden käyttökohteet. Joten näitä kannattaa noudattaa. Maalien riittoisuudet kannattaa tarkistaa myös etikettitekstistä, jotta osaa varata tarpeeksi maalia.

7. Muista sekoittaa maali ennen käyttöä
Nyt tunnen pienen pistoksen rinnassani, sillä harvoin tätä tulee kunnolla tehtyä. Hölskyttelen purkkia hieman edestakaisin ja that’s it. Mutta jos maali on seissyt kauan paikoillaan, sen ainesosat voivat hieman erkaantua toisistaan. Sen takia sekoittaminen on tärkeää. Jotta maalin koostumus on oikea maalaushetkellä. Lisäksi sävytyspastat saadaan jakaantumaan tasaisemmin, kun maali sekoitetaan. Tähän tarvitseekin panostaa jatkossa!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

8. Anna maalikalvon kuivua maalauskertojen välissä
Ja jälleen täytyy todeta, että auts. Tämä on mun kompastuskiveni maalauspuuhissa. Kerran aloin maalaamaan seinää samantien uudelleen (tuntui käteen jokseenkin kuivalta), mutta kappas – alimmainen maalikalvo rullasi telan mukana pois. Jos purkissa lukee, että tuote on päällemaalattavissa parin tunnin kuluttua, niin sitä kannattaa noudattaa. Joissain tuotteissa päällemaalausta suositellaan vasta seuraavana päivänä ja ihan erikoistuotteissa päällemaalaus saattaa olla ajankohtainen vasta parin viikon päästä.

9. Maalaussuunnat kohteesta riippuen
Sisäseinien maalaus kannattaa aloittaa aina valosta (ikkunasta) pois päin. Viimeinen veto alhaalta ylös koko seinän osalta. Kattopinnoissa pätee sama juttu, maalaussuunta on ikkunasta pois päin. Paneeliseinissä ja -katoissa on suositeltavaa maalata yksi paneeli kerrallaan. Pitkin vedoin ilman työsaumaa.

10. Ilon kautta
Heh, tämä oli mun itseni lisäämä ohje. Pätee kaikkeen tekemiseen. Myös maalaamiseen. Väsyneenä maalaaminen on yhtä tuskaa. Ja työn jälki sen mukaista. Virkeänä kun maalaa, niin koko maalaus sujuu mukavammin. Itse tykkään laittaa taustalle musiikkia soimaan ja varata maalausprojektiin aikaa. Toki sitä välillä tekee viimeisiä vetoja silmät ristissä, mutta pääosin kannattaa maalauspuuhat tehdä päivännäöllä ja virkeänä.

Jos teille tuli jotain kysyttävää, niin saa kysyä. Myös lisävinkkejä maalaukseen liittyen saa jättää kommenttiboksiin.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näissä arvontapostauksissa kun on tupattu aina esittelemään uusia tuotteitamme, niin tehdään se nytkin. Uusimpana tulokkaana tuotevalikoimaamme on Coloria Deco Akva -sarja. Sen tuotekehityksen parissa ollaan painittu viime vuodet. Vaikken itse tuotekehityksessä olekaan päivittäin töissä (muuta kuin heittelemässä loistavia ideoitani…aromaterapiamaali ei muuten mennyt koskaan läpi ;)), niin onhan tuo tunne huikea, kun saadaan lähetettyä uudet tuotteet maailmalle. Vielä ihanampaa on se positiivinen palaute! Tuotesarjaan kuuluu kaksi kalustemaalia, puolihimmeä ja puolikiiltävä, sekä puulakka. Coloria Deco Akva 20 (puolihimmeä), Coloria Deco Akva 40 (puolikiiltävä) ja Coloria Deco Akva Puulakka soveltuvat sekä sisälle että ulos. Varsin monikäyttöisiä siis. Tiedänkin hyvän kohteen tuolla mökillä, jonka maalaan puolikiiltäväksi ensi vuonna. Nimittäin se kesähuoneen ruskea pöytä. Ei tarvitsisi jatkuvasti peittää sitä pöytäliinalla.

Sitten siihen arvontaan. Tällä kertaa arpaonni suosii viittä onnellista. Kaikki viisi onnekasta voittavat 10 litraa maalia kotiin kuljetettuna ja haluamaansa sävyyn sävytettynä. Tuo 10 litraa voi koostua myös eri sävyistä ja maalityypeistä.  Arvonta menee tuttuun tapaan seuraavasti:

-kommentoimalla tähän postaukseen olet mukana arvonnassa.

Niin helppoa se on. Arvonta-aika alkaa nyt ja päättyy keskiviikkona 4.11.2015 klo 23.59. Hurjan paljon onnea kaikille arvontaan!

Nyt laittautumaan ja sitten kohti Helsinkiä. Ihanaa nähdä blogikollegoita taas pitkästä aikaa. Instagramin puolella kantsii muuten käydä vilkuilemassa päivän kulkua. Huomenna palataan sitten täällä blogin puolella kera Helsinki-kuulumisien. Hyvää pyhäinpäivää ihanat!

LEPPOISIN LAUANTAITERKUIN,

alle

PS. kuvissa viime vuoden joulukuussa käsittelemäni takkahuoneen seinä viime joulukuisine kuvineen. Eli ei, meillä ei ole ihan vielä noin jouluista 😉


215 Responses to “Koti kuntoon jouluksi -arvonta”

 1. Ansu sanoo:

  Mukana arvonnassa, maalit tulisikin tarpeeseen kun ollaan ensi vuoden puolella remppaamassa!

 2. Erika sanoo:

  Olemme muuttamassa ja tekemässä remonttia, joten maalit tulisivat todellakin tarpeeseen 🙂

 3. SusannaW sanoo:

  Arvonnassa mukana. Kiitos hyvistä vinkeistä! Kertaus on opintojen äiti näissäkin asioissa. Itse kaipaisin vinkkejä valkoisiin ja mustiin sävyihin . Mitä pitää huomioida niitä sävyjä valitessa. Mikä on rehti valkoinen ja musta?

 4. Marika's sanoo:

  Oi kuinka mukavaa olisi voittaa. Tääĺlä on monta kohdetta jotka odottavat maalikylpyä 🙂

 5. Eve sanoo:

  Arvonnassa mukana

 6. Tytti sanoo:

  Mukana! Oon vähän innostunut sun blogin kautta noista ihanista mustista seinistä, uskaltaiskohan 😀

 7. Marja-Liisa sanoo:

  Tälle palkinnolle olisi kyllä käyttöä.

 8. Sanna sanoo:

  Mukana arvonnassa! 🙂

 9. RiittaH sanoo:

  Arvonnassa mukana,esikoinen muuttamassa pois kotoa ja sormet jo syyhyävät huoneensa uudistamista odotellessa…

 10. HeidiSor sanoo:

  Mukana arvonnassa! Eteiseen pitäisi saada uusi väri seiniin. Rakennusvaiheessa tuli valittua väärä väri ja se harmittaa joka pv.

 11. Elli-Noora sanoo:

  Voi miten ihana arvonta! Saamme joulun alla avaimet uuteen kotiin, joten olisipa mukava päästä maalailemaan kotia oman näköiseksi 🙂

 12. Maiju sanoo:

  Arvonnassa mukana, meiltä löytyy kohde jos toinenkin pienelle maalausprojektille 🙂

 13. Meejaa sanoo:

  Maalaaminen on yksi lempipuuhistani. Seinät ja ovilistat kaipaisivat uusia kerroksia. Tarpeeseen tulisi!!!

 14. Milla sanoo:

  Tämä voitto tulisi todella tarpeeseen! Rakennemme omakotitaloa ja olen jo pitkään miettinyt sävyjä seiniin sekä muutama lastentuoli odottaa uutta maalia

 15. Virpi sanoo:

  Arvonnassa mukana. Ruokailusyvennys tarvitsisi uuden maalin pintaan. Mikä olisikaan uusi väri valkoisen tilalle, sitä olen miettinyt.
  Mukavaa iltaa!

 16. Hanna sanoo:

  Vanhassa talossa on aina noita koti kuntoon-projekteja…Palkinnolle löytyisi varmasti käyttöä.
  Hauskaa iltaa Helsinkiin!

 17. paula sanoo:

  Ehdottomasti mukana. Uutta kaipaisi koti

 18. Piia sanoo:

  Mukana arvonnassa 🙂 Esikoisen pienen pilttiposken siirto omaan huoneeseen on tulossa ajankohtaiseksi, kun äiti saisi huoneen maalattua ja maalattua myös sinne ostamansa huonekalut, säästin ja ostin Tokmannilta remonttimaalia, lopputuloksen varmaan arvaat ja nyt huonekalut lojuu keskeneräisinä huoneessa, joka on tällä hetkellä kuin varasto 🙁

 19. NJ sanoo:

  Jos arpasuosi onnii, niin osa joululahjoista on hoidettu! Äitini on juuri remontin ja muuton keskellä, ja uskon, että hänellä olisi maaleille todella käyttöä.

 20. Mia sanoo:

  Maaleja tarvitaan aina johonkin uudistukseen. Mukana arvonnassa.

 21. Katja sanoo:

  Todellakin olisi käyttöä! Ihana arvonta!

 22. Mari sanoo:

  Heippa!
  Tuollaista mustaa seinää olen mielessäni tänne meidän uuteen kotiin funtsinut..tosin mieheni ei sitä tiedä:)! Ja yksi piironki kaipaa uutta maalia!

 23. Riitta sanoo:

  Mukana arvonnassa.

 24. Maisa sanoo:

  MukanaTammikuussa alkaa remppa

 25. Sanna sanoo:

  Oi, mikä arvonta! Ehdottomasti mukana!

 26. Sari sanoo:

  Mukana arvonnassa! Meidän olohuoneen seinä kaipaisikin jotain kivaa uutta väriä.

 27. Miia sanoo:

  Heiii, Haluan ehdottomasti osallistua arvontaan, aina löytyy jotain maalattavaa

 28. Minna sanoo:

  Ensiksi, kiitos kivasta blogista. Käyn lukemassa juttujasi usein, mutta en muista tai olevinaan ehdi kommentoida. Olen saanut monta ideaa omaan kotiin blogistasi. Muutimme puoli vuotta sitten omakotitaloon ja maalattavaa olisi vielä paaaljon. 😉

 29. Marika sanoo:

  Hei!

  Mukana,yksi iso huone odottaa uutta maalia seiniinsä.

  Marika

 30. Anne sanoo:

  Arvonnassa mukana. Vanhat lakatut seinät ja katto kaipaisi valkaisua.

 31. Hanna sanoo:

  Oi, miten hieno arvonta! Kyllä olis seinäpintaa maalattavana!

 32. Aidafoun sanoo:

  Arvonnassa mukana! 🙂

 33. Lissu sanoo:

  Mukana, maalattavaa olis vaikka kuinka, esim kodinhoitohuone, pohjamaalilla ollunna jo 10v.

 34. Hanna sanoo:

  Mukana arvonnassa. Olisi kiva kokeilla uusia tuotteita.. Kai mua voi sanoa ”himomaalariksi”, aina sutimassa jotakin Eilen taisi kyllä riistäytyä käsistä tämä maalaaminen, koska yö meni särkylääkkeiden voimin!

 35. Päivi Laaksonen sanoo:

  Hyviä vinkkejä ja ajoitus kuin tilauksesta! Maalausurakka ohjelmassa talven kuluessa ja etukäteen hirvittää korkean tilan maalaaminen kattoineen. Hyvillä tuotteilla varmasti onnistuu!

 36. klaara sanoo:

  Remonttimaalia tarvitaan aina, sillä joku paikka sitä huutaa, jos ei nyt ihan tarpeeseen niin oman vaihtelun takia. Mukana ihanassa arvonnassa.

 37. Rituheluna sanoo:

  Arvonnassa peukut pystyssä mukana 🙂

 38. Katariina M sanoo:

  Arvonnassa mukana.Haaveissa olisi maalata keittiön ruokapöytä ja vitriinikaappi vaaleaksi kun puunväri alkaa jo kyllästyttämään 🙂

 39. Sanna T sanoo:

  Ehdottomasti jälleen arvonnassa mukana!

 40. Aikku10 sanoo:

  Mukana arvonnassa, maalaisin mielelläni erään lipaston.

 41. Outi H sanoo:

  Maaalaus juuri meneillään. Maalit tulisi tarpeeseen.

 42. Henna sanoo:

  Leikkimökin maalaisin, mukaan arvontaan.

 43. Peppinen sanoo:

  Kivaan arvontaan osallistun, olohuoneen katto pitäisi maalata ja paljon muutakin.

 44. Tuija sanoo:

  Ehdottomasti mukana! Projektikijdekin olisi jo valmiina, melkein olen jo aloittanut tapetin poistonkin 🙂

 45. Kati sanoo:

  Tämä postaus muistutti ensi kesän rippijuhlista ja puutarhakalusteiden maalauksesta….

 46. Mirja savolainen sanoo:

  Makkari odottaa valkaisua.punaisnen seinä piiloon,,

 47. Anne sanoo:

  Arvonnassa mukana 🙂
  Niin toivon että voitto osuu kohdalle, maalia huutaa 12 vuotta ollut sisäkatto jonka valkoiseksi maalaamisesta olen haaveillut monta, monta vuotta.

 48. Anitta sanoo:

  Aina löytyy paikka jota vois kohentaa maalilla! Mukana arvonnassa siis!

 49. Helene sanoo:

  Arvonnassa mukana, ehdottomasti!!
  Haaveissa on oman kodin osto lähiaikoina – etsitty jo on, toivottavasti löytyy pian. Lisäksi haaveilen puisesta, vanhasta senkistä, jonka voisi itse maalata valkoiseksi. Maaleille olisi siis kysyntää 🙂

 50. Eema sanoo:

  Mukana arvonnassa!

 51. Karkku sanoo:

  Voi kun olisi kiva voittaa. Monta seinää odottaa remppaa.

 52. Kati sanoo:

  Mukana arvonnassa! On monta projektia johon maalia tarvittaisiin. 🙂

 53. MinnaT sanoo:

  Hurahtanut maalaamiseen. Ehdottomasti mukana arvonnassa!

 54. Aurinkoinen sanoo:

  Mukana arvonnassa. Olisi mukava testata muitakin maalejanne kuin paneelikattomaali (loistava!), tästä pikkukaupungista, kun ei valitettavasti muita ole löytynyt. Hauskaa reissua!

 55. Johanna sanoo:

  Mukana arvonnassa!

 56. Kristiina sanoo:

  Mukana!! Tarvetta todella olisi 😀

 57. Sini sanoo:

  Mukana arvonnassa! Kaikennäköistä maalattavavaa kyllä löytyisi kotoa!

 58. Sanna sanoo:

  Tämä ois mun unelma 🙂

 59. Annika sanoo:

  Nyt tulisi tämä voitto tarpeeseen 🙂 Eli mukana arvonnassa!

 60. johanna sanoo:

  Ehdottomasti arvonnassa mukana!! 🙂

 61. Teija Heinonen sanoo:

  Tulisi niin tarpeeseen !! Olisi vaikka mitä maalattavaa.
  Terveisin Teija

 62. Anne sanoo:

  Voi vitsi, ehdottomasti mukana arpaonnea odottaen! Kuusi ja puoli vuotta asuttu uudessa kodissa ja maalattavaa olisi edelleen… kodinhoitohuoneen seinät, kylppärin katto, olohuoneen seinää ja ja ja…

 63. Kaura sanoo:

  Ooh mikä arvonta. Pintoja oisi kyllä mitä laittaa kuntoon, joten arvontaan mukaan ehdottomasti 🙂

 64. Riikka salmi sanoo:

  Mukana arvonnassa.ihana palkinto ja blogi!

 65. Katja sanoo:

  Ekaa kertaa luin blogiasi, taisin jäädä koukkuun.

 66. Aila sanoo:

  Vielä on seiniä maalaamatta, uusi väri piristäisi.

 67. Ina sanoo:

  Mukana arvonnassa! 🙂 oispa kiva päästä maalauspuuhiin!

 68. Maria sanoo:

  Olohuoneen maalaus on suunnitteilla lähiviikkoina, vanhojen tapettien irroittelu on hiukan lannistanut intoa Kiitos maalausvinkeistä

 69. Ritu sanoo:

  Ihanan tunnelmallisia kuvia,enkä ollenkaan ihmetellyt joulukuusta kuvissa,itse jo viritellyt jotain valoja tunnelmaa luomaan pimeyteen.Maalauskohde olisi jo tiedossa,vessaan menis ilmettä muuttamaan ja tekijäkin olisi omasta takaa.Jospa jouluksi uutta ilmettä.

 70. Mukana arvonnassa, paljonkin olisi maalattavaa!

 71. Miia sanoo:

  Olen mukana arvonnassa! Makuuhuone kaipaa maalipintaa ja uutta ilmettä -toivottavasti onni osuu kohdalle!

 72. Venla sanoo:

  Mukana! Olisi mahtavaa maalailla vähän makuuhuonetta uuteen kuntoon

 73. MeänSatu sanoo:

  Oiii, maalattavaa löytyy aina meiltä, joten ilman muuta tämmösseen mahtavaan arvontaan mukaan 🙂

 74. Helinä sanoo:

  Just niin sopiva arvonta 🙂
  Mä oon viimeinkin päättänyt maalata wc:n ja eteisen lattiat. Molemmissa on matto suurimman kulutuksen kohdalla, mutta silti vinkit mahdollisimman pysyvään maaliin (kaakelin päälle) olis enemmän kuin tarpeen!
  Arvonnassa mukana ja hyviä ideoita mielellään vastaanottaen,
  H

 75. -k- sanoo:

  Mukana arvonnassa ehdottomasti. Maalaushommia suunnitteilla vähän joka nurkkaan, joulun jälkeen on esikoisen rippijuhlat niin menee sit kaksi kärpästä yhellä iskulla ;o)

 76. Laura sanoo:

  Keittiöremontin lähestyessä maali tulisi tarpeeseen 🙂

 77. sarii sanoo:

  Mukana arvonnassa, Tottakai! Koko alakerta kaipaa maalia pintaan…

 78. Kikka sanoo:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Olen seurannut blogiasi jo pitkään ja inspiroitunut erilaisista sisustus- ja maalausjutuista. Olisi kiva laittaa kotona taas pintoja uusiksi. Vähän houkuttelisi kokeilla esim. eteiseen mustaa samaan tyyliin kuin teillä!

 79. Linda sanoo:

  Mukaan arvontaan 🙂

 80. Terhi sanoo:

  Mukana arvonnassa☺! Mielessä parikin maalia kaipaavaa kohdetta kotona ja toiveissa maalien lsäksi myös pari asiantuntijavinkkiä…

 81. Sarppa sanoo:

  Oi, ehdottomasti mukana 🙂

 82. Siinatar sanoo:

  Pikkuhiljaa pitäisi meidänkin huushollissa jo pientä pintaremonttia alkaa tekemään, joten mukaan arvontaan =). Ihanan tunnelmallisia kuvia!

 83. Jenny sanoo:

  Mukana arvonnassa!
  Koti muuttunut pikku hiljaa valkoisesta tummiin sävyihin ja seuraavaksi vuorossa 2 ja 3 vuotiaiden poikien batman huone.

 84. SatuK84 sanoo:

  Mukana arvonnassa! Maalaisin varmastikin olohuoneen seinää 🙂

 85. Minna-Liisa Silvennoinen sanoo:

  Todellakin mukana . Eteinen/käytävä/aula remppa suunnitelmissa…..

 86. Niina sanoo:

  Kiitos kivasta arvonnasta, Mukana ollaan!:) Koko rintamamiestalon yläkerta maalaamatta, sinne tuo 10 litraa menisi sutjakasti!

 87. Merja sanoo:

  Erittäin ihana arvonta! Täällä moni paikka kaipaa maalausta mutta mahdollisen voiton myötä saisi teini haaveilemansa harmaan väriset seinät:)

 88. Johanna sanoo:

  Arvonnassa mukana!! Tarvetta olisi 😀

 89. Juhannusruusu sanoo:

  Mukana. Jos vaikka ikuisuusprojekti tulisi tehtyä.

 90. Marja sanoo:

  Mukana arvonnassa, useampi projekti oottaa :D!

 91. Tytti sanoo:

  Kiitos kaunis hyvistä vinkeistä! Siitä onkin hieman aikaa kun viimeksi pensseliä heiluttelin. Nyt on kuitenkin menossa työn alle miehen työhuoneen seinät. Aion vetää yhden seinän tumman (yön) siniseksi. Onneksi valkkasin värisävyt elokuussa. Nyt voisi tehdä tiukkaa tuo värin valinta. Valoa on niin vähän. Kaapin ovet kaipaavat myös uutta pintaa mutta taidan testata niihin D-C Fixin. Seinien maalaus olisi ihana toteuttaa Colorian maaleilla.

 92. Tanja sanoo:

  Oi, nämä koti kuntoon -arvonnat ovat sitten ihania! Ehdottomasti mukana!

 93. Niina sanoo:

  Mukana arvonnassa! Mukavaa päivää Helsingissä!

 94. Laura sanoo:

  Ihan mahtavaa! Juuri suunniteltiin pientä pintaremonttia eli tarpeeseen tulisi!

 95. Riikka sanoo:

  Mukana arvonnassa! Toivotaan arpaonnea omalle kohdalle, jotta pääsen tutustumaan Coloria- maaleihin!

 96. Pia sanoo:

  Olisipa mukava voittaa maalia ja yllättää muu perhe <3 Seiniin pitäisi saada uusi puhdas maalipinta.

 97. Elina sanoo:

  Mukana arvonnassa!Olemme rempanneet pikkuhiljaa koko talon, olohuoneen ja eteisen maalaaminen on seuraavaksi vuorossa.

 98. Miia sanoo:

  Hei, mukana arvonnassa! Wc remppaa aloitellaan, joten maalia kuluu Mielenkiinnolla odottelenki teidän veskin remppakertomusta

 99. Päivi sanoo:

  Mukana myös tässä mahtavassa arvonnassa! Vanhassa mummolassani haluaisin maalata eteisen ja keittiön seinät vaaleanharmaaksi.

 100. Minna sanoo:

  Nyt tulisi kalustemaali tarpeeseen. Monta pientä projektia odottaa…Mukana arvonnassa 🙂

 101. NinaM sanoo:

  Arvonnassa mukana! Aina on jotakin pientä pintaremonttia menossa…

 102. Vilperttiina sanoo:

  Aina riittää maalattavaa ja innolla mukana.
  Terveiset täältä mökkikunnastasi!

 103. Sara sanoo:

  No, halvattu.
  Jotain vaaleaa meille ja äkkiä!

 104. BIKKE sanoo:

  Huisia!! Niin mukana tässä 🙂

 105. Eveli sanoo:

  Mukana arvonnassa. Maalauskohde olisi tiedossa 🙂

 106. Suvi sanoo:

  Onpa kiva arvonta, olen mukana! Maali tulisi tarpeeseen, sillä rakennamme omakotitaloa.

 107. Katja sanoo:

  Mukana arvonnassa! Voisi tehdä pientä pintaremonttia…

 108. Elina sanoo:

  Mukana arvonnassa ! Tuunauskohteita löytyy 🙂

 109. Anna-Riikka N. sanoo:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Aina löytyy hyviä kohteita maalipurkille, toivottavasti onni on siis matkassa!

 110. Satu sanoo:

  Arvonnassa mukana. Mahtavaa! Olispa loistavaa päästä laittamaan uutta väriä ja ilmettä lastenhuoneeseen 🙂

 111. Noona S sanoo:

  Mukana . Maaleille olisi käyttöä mökin seinien maalauksessa sekä parille huonekalullekin :). Hauskoja juhlia teille halloweenin merkeissä!

 112. Sanna sanoo:

  Mukana arvonnassa 🙂 väliovet kaipaisi maalia!

 113. mammamaria sanoo:

  Minun ja miehen makkari kaipaa remonttia, joten seinä- ja kattomaalille olisi tarvetta

 114. Lilli sanoo:

  Olispa mukava yllättää vanhemmat remonttimaaleilla. 🙂

 115. Anne-Maria sanoo:

  Keittiöremontti suunnitteilla ja samantien olohuoneen ehostus. Osallistun arvontaan. Saisiko värivinkjejä myös

 116. Marjo sanoo:

  Mukana arvonnassa! Kiitos ihanasta ja idearikkaasta blogista! 🙂

 117. Tellu sanoo:

  Mukana kilpailussa! Meille rintamamiestalossa remontoidaan juuri ruokahuoneesta lasten puuhahuonetta. Maalit tulisivat tarpeeseen.

 118. Johanna sanoo:

  Tulipa sopivaan paikkaan tämä arvonta kun olen suunnitellut että vihdoin monen vuoden jälkeen saisi aikaiseksi maalata keittiön katon sekä seinät. Ihana arvonta 🙂 todellakin mukana.

 119. Maria sanoo:

  Mukana arvonnassa. Remontti jatkuu kesällä ja paljon maalattavia kohteita.

 120. Liisa Heinonen sanoo:

  Ehkä ei koti kunton jouluksi, muta uutta maalia mökille kesäksi! 🙂

 121. Nina sanoo:

  Kohti maalauksia täälläkin mennään… oma koti myynnissä ja uusi hakusessa. Seuraavaan asuntoon olisi maali paikallaan…toivottavasti onni olisi nyt arvonnassa myötä:) Ihanan jouluinen kuva…odotan jo innolla joulua:)

 122. Miilu sanoo:

  Mukana! T. Ikuinen remontti

 123. HannaL sanoo:

  Voi tämä tulisi niin tarpeeseen, mukana siis arvonnassa!

 124. Nonnuska sanoo:

  Moneen arvontaan olen elämäni aikana osallistunut, mutta tämä taitaa olla eka maaleihin liittyvä 😀 Mukaan siis värikkäämmän tehosteseinän kiilto silmissä 😀

 125. arja sanoo:

  Aivan ihana ja tarpeellinen arvonta! Mukana ollaan!=)

 126. Jutska sanoo:

  mukana arvonnassa! maalattavia pintoja riittäis!

 127. Hanna sanoo:

  Ihana arvonta – mukana ehdottomasti 🙂

 128. Ihana arvonta! Mukana. Tulisi tarpeeseen.

 129. Api sanoo:

  Mukana houkuttelevassa arvonnassa. Valjut seinämme todella kaipaisivat päivitystä

 130. Miina sanoo:

  Osallistun arvontaan! Remppakohteita meidänkin talossa riittää. Maalille löytynee käyttökohde helposti. 🙂

 131. Minna sanoo:

  Pakko olla mukana arvonnassa:)

 132. Pia sanoo:

  Mukana ja tarpeeseen tulisi laadukas maali, viime viikolla juuri maalasin meidän makuuhuoneen Clas Ohlsonin maalilla 🙂

 133. Iina sanoo:

  Lasten kasvaessa lastenhuoneet kaipaisivat uutta maalia pintaan. Mukana arvonnassa!

 134. Satutee sanoo:

  Mukana arvonnassa! Eteisen seinät kaipaisi uutta väriä pintaan. Toivottavasti onni potkaisee

 135. Nkl80 sanoo:

  Minua himottaisi ottaa olohuoneesta tapetit pois ja maalata seinät. Ilmainen maali vauhdittaisi tätä projektia kummasti.
  Mies varmaan ”ilahtuu” kun kuulee suunnitelmani 😉

  Mukana arvonnassa!

 136. Marika sanoo:

  Ruokailuhuone odottanut uutta maalia jo vuoden mutta kun ei ole vaan kerennyt. Mukana arvonnassa.

 137. Minna sanoo:

  Puunväriset katot saisivat vihdoin valkoisen värin, odotettu tätä jo seitsemän vuotta.

 138. Susanna sanoo:

  Ihanaa Joulun odotusta! Mukana arvonnassa!

 139. Johanna sanoo:

  Tällaiselle jahkaajalle tämä olisi mainio sysäys ryhtyä hommiin. Monta kohdetta odottaa tekijää. Maalaus on tosiaan nopea ja tehokas tapa freesata kotia.

 140. Sari sanoo:

  Kuulosta ihanilta maaleitta olisikin kiva jos arpaonnisuosisi niin voisi entisöinnistä heti testailla

 141. Eveliina sanoo:

  Nää tulis tarpeeseen kun päästään talonrakennuksessa maalausvaiheeseen

 142. Pupuli sanoo:

  Olisi juuri oikea aika voittaa maalit… hurahdin nimittäin yläkerran remontoimiseen. Vai aloittaisinko sittenkin kellarista? Edessä on joka tapauksessa paljon telan heilutusta 😉

 143. Eija sanoo:

  Mukana arvonnassa! Myös joulua odottava…

 144. Maaret sanoo:

  Arvonnassa mukana! Ja maalattavaa löytyy niin itä kuin länsisiivestäkin 😉

 145. Sirkku sanoo:

  Voi piristystä tarvitaan tähän harmauteen joten mukaan tietysti!

 146. Laura sanoo:

  Ihan mahtava arvonta! Ollaan raksattu nyt vanhassa omakotitalossa 1,5 vuotta ja alakerran tilat ovat vielä ihan vaiheessa, joten peukut pystyyn ja mukaan arvontaan, maalia tarttettaisiin siellä ja ehostusta, vanha kylppäriin ja sauna remontoidaan, mutta nämä oheistilat kaipaisivat maalia ja muut vaikka remonttiapua 🙂

 147. Amelie sanoo:

  Jo olisi aikakin tarttua pensseliin tässä huushollissa. Arvonnassa mukana.

 148. Jutta sanoo:

  Siis meidän makuuhuone… Tarvisi niin kauniin maalipinnan seiniin, kun tällä hetkellä sitä koristaa lehtikuvioiset tapetit. Eivät ole sitten yhtään minun mieleen. Joten toiveikkaana osallistun arvontaan. 🙂

 149. Makke sanoo:

  Mukana arvonnassa, tästähän vaimo ilahtuisi:)

 150. Merja sanoo:

  Maalit tulisivat tarpeeseen. Remonttia aloitettu. Mukana arvonnassa.

 151. Kurpitsa sanoo:

  Ihan mahtava arvonta! Mukana! =)

 152. Hansu sanoo:

  Mukana arvonnassa! Koti kaipaisi pientä ehostusta 🙂

 153. Aino sanoo:

  Mukana arvonnassa!

 154. sikkuralla sanoo:

  Mukana arvonnassa. Kyllä piristäisi maalata ainakin joku seinä vaihtelun vuoksi.

 155. Anne-Mari sanoo:

  Oih, meidän kodinhoitohuone kaipaisi uutta sävyä, edellinen on 5 vuoden takaa, joten mukaan ilmoittaudun tähän arvontaan!! Ihana olisi taas päästä maalisuti kädessä heilumaan…

 156. Katri sanoo:

  Ehdottomasti mukana! Maali tulee aina tarpeeseen – tässä tapauksessa mökiltä löytyisi reilusti rempattavia kohteita. 😉

 157. MD sanoo:

  Remonttia pukkaa, joten maalit tulisivat enemmän kuin tarpeeseen. Ehdottomasti mukana arvonnassa siis!

  Mukavaa joulun odotusta, kyllä se sieltä tulee! 😉

 158. Anna sanoo:

  Vanhempien omakotitaloon on suunnitteilla pientä pintaremonttia. Olisipa mukavaa antaa heille voittomaalit remonttiin! Eli mukana arvonnassa mieluusti!:)

 159. Jolana sanoo:

  Mukana arvonnassa!

 160. Tuire S sanoo:

  Nyt olisi maali tervetullut uuteen kotiin, osa kodista vielä remontoimatta ja mm tehosteseinä olisi kiva toteuttaa, aidanmaslausta ja joitain kalusteita olisi myös tarkoitus maalata.

 161. Tytti sanoo:

  Mukana arvonnassa 🙂 Olkkarin maalaus edessä, eli maali tulisi tarpeeseen!
  Kiitoksia ihanasta ja monipuolisesta blogista!

 162. SannaT. sanoo:

  Mukana arvonnassa, maalaustarvetta ois meillä(kin):)

 163. Allu Hukka sanoo:

  Täältä rempan keskeltä on suorastaan ilo olla mukana arvonnassa!

 164. Seija Laakso sanoo:

  Mukana ollaan 🙂 Olisi kiva päästä kokeilemaan tätä tuotetta! Monta seinää odottaa sutijaa 😉

 165. Johanna sanoo:

  Mukana arvonnassa. Portaikon seinät kaipaisivat uutta maalia.

 166. Elina V. sanoo:

  Ehdottomasti mukana! 🙂

 167. Jutta V sanoo:

  Iik, mikä arvonta. Ehdottomasti mukana 🙂

 168. salli sanoo:

  Oi kun ihana arvonta maalit tulisi kyllä tarpeeseen.

 169. Sanmaria sanoo:

  Meillä on tänä kesänä maalattu koko talo! Rakas mieheni teki sen ihan itse. Olisipa mukava voittaa ja yllättää mies maaleilla! Maalaamista vanhassa talossa riittää, tällä hetkellä maalaa juuri rannan terassinlautoja. Maalaaminen on varmasti terapeuttista, itse en vaan osaa maalata. Osallistun hankkimalla maalit! 🙂

 170. päivi sanoo:

  Eteinen ja makuuhuone kaipasivat maalia! Joten peukalot pystyyn että voitan! 🙂

 171. Hanna sanoo:

  Seinät kaipaa uudistusta, joten ehdottomasti arvonnassa mukana! ☺

 172. Heidi sanoo:

  Jos onni käy niin pääsen maalaushommiin 🙂

 173. Elisa n sanoo:

  Arvonnassa mukana:)

 174. eLiina sanoo:

  Meidän makuuhuone kaipais pikaista uudistusta, joten mukana ehdottomasti! 🙂

 175. Nanna sanoo:

  En miä tiedä mitä myö maalattais mutta tiedän just sopivan sisustusihmisen (lue: sinä 😀 ) joka mua varmasti tulisi auttamaan ja rymsteeraamaan mun kanssa <3 ja sitten Kokkolasta tulis kans yks hyvä tyyppi meitä jeesimään 😉 <3 hih!

 176. Tiina sanoo:

  Maali kelpaisi mullekkin =) Mukana arvonnassa =)

 177. Meibi sanoo:

  Olisipa onnetar suosiollinen ja pääsisin telalla rullailemaan 🙂

 178. Lisbet sanoo:

  Mukana! Maalausprojekti ollut mielessä jo jonkun aikaa. Olohuoneesta aloittaisin .

 179. Jonna sanoo:

  Mukana arvonnassa 🙂 Olohuoneemme kaipaisi päivitystä ja maalihan on siihen juuri oikea ratkaisu!

 180. Tiina H sanoo:

  Mukana ollaan 🙂 Meillä yläkerran toinen huone on maalarinvalkoinen, ja tarttis tehdä jotain sille!

 181. HannaK sanoo:

  Toivotaan, että arpaonni suosisi! Olemme muuttamassa pian uuteen asuntoon, joka kaipaisi pientä päivitystä seinien suhteen. 🙂

 182. Tanja sanoo:

  Mukana!

 183. Nina sanoo:

  Arvonnassa niin mukana!♥ Koko kämppä tarttis päivittää, ja olisi ihanaa kokeilla jotain muutakin kuin valkoista! ;O)

 184. Terhi Haanpää sanoo:

  Meillä olohuone suorastaan huutaa uutta ilmettä!! Tämä ämpäri tulisi kyllä tarpeeseen!

 185. Noora sanoo:

  Mukana! Omakotitalon remontti onkin pian siinä pisteessä, että saa seiniä alkaa maalailemaan 🙂

 186. jenny sanoo:

  Mukana ollaan! 🙂 Makkarin päätyseinä kaipaisi kipeästi uutta maalipintaa kun edellinen urakka jäi vauvantulon myötä pahasti kesken!

 187. Täälläkin on suunniteltu maalauspontaremppaa olohuoneessa, jospa ilme piristyisi emännällä ja huoneella. Eli ehdottomasti mukaan arvontaan!

 188. Varpu Keskiruokanen sanoo:

  Sinun ihanasta blogista innostunut äiti haluaisi yllättää nuoren neitosensa uusilla seinillä:-)))!

 189. Mia sanoo:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa!
  Tekisi mieli kokeilla katon valkaisua nyt ainakin aluksi;)

 190. Camilla sanoo:

  Oih….maali tulisi tarpeeseen. Loppuvuodesta pitäisi vielä pistää pientä remppaa pystyyn ja maalata muutamat seinät. 🙂

 191. Salla sanoo:

  Minäkin ilmoittaudun mukaan! Uusi kotimme on jatkuvan remontin alla, jotta saamme tästä omannäköisemme. Maalia on jo useampaan tilaan telailtu, mutta makuuhuoneet ja paneelikatto huutavat vielä maalia pintaansa. Lisäksi muutama huonekalu kaipaa päivitystä…ja eteisenkin seinät ovat käsittelemättä. Toisin sanoen tämä joululahja tulisi tarpeeseen!

 192. Tuulia sanoo:

  Meillä uusi talo ja ensi kesänä olisi tulossa terassien maalaus. Mukana arvonnassa.

 193. Jelena sanoo:

  Huippu arvonta! Mukana! 🙂

 194. Ipe1961 sanoo:

  Osallistun arvontaan 🙂

 195. Lattianmaalausurakka olisi edessä meidän taloudessa joten ehdottomasti mukana arvonnassa kokeilemassa onnea 🙂

 196. -Sini- sanoo:

  Mukana huikeassa arvonnassa 🙂

  Kotoa löytyisi maalattavia seiniä, värisävyt vaan tuottavat päänvaivaa. 10v ollaan asuttu ja nyt olisi aika vaihtaa hieman värejä.

 197. Jenna M sanoo:

  No nyt on hurjan huikea arvonta! Ehdottomasti mukana 🙂

 198. Marja Porkka sanoo:

  Mukana kivassa arvonnassa!

 199. Sari Kn sanoo:

  Muutama kommentti tullut, mutta aina voi voittaa 🙂
  Hyviä vinkkejä käytäntöön sanoo kesällä maalausurakan tehnyt. Sekin jälkeen jäljelle jäi
  vielä paljon uudistettavaa…

 200. katja sanoo:

  Arvonnassa mukana, antaisin maalit äidilleni joka on aloittelemassa makuuhuoneremontteja 🙂

 201. Vekarus sanoo:

  Oi, nyt tulisi uusi maalinne käyttöön, sillä tytön huoneessa pitäisi maalata jo olemassa olevia kalusteita (ja muutama pitäisi vielä ensin rakentaa ja sitten vielä maalatakin) eli toivottavasti onni potkii!

  Ihanaa viikkoa!

 202. Sini sanoo:

  No vautsivau mikä arvonta! Muutimme uuteen kotiimme vuosi sitten, mutta edelleen tässä vauvavuoden tiimellyksessä on makkari vielä vähän vaiheessa, en ole vain saanut aikaiseksi aloittaa maalausta…ja se on tehtävä ennen muuta sisustusta ja sitä kaikkea mukavempaa, helpompaa ja mielenkiintoisempaa 😉 mutta jospa voitto osuisi nyt kohdalle, niin olisi ”pakko” aloittaa 🙂

 203. Meri sanoo:

  Mukana arvonnassa! Muutin juuri Helsinkiin ja niin ihastuttava kuin pikku kotini onkin, kaipaisivat seinät uutta kerrosta maalia!

 204. Lena sanoo:

  Kiva arvonta tällaiselle sisustajaintoilijalle! Mukana siis ollaan!

 205. Mini sanoo:

  Ihanaa! Haaveissa on ollutkin uudet maalit makkariin ja lastenhuoneisiin! Voitto kotiin 🙂

 206. Henna sanoo:

  Mukana! Maalaisin uuteen uskoon lasten huoneet, jos voitto osuisi kohdalleni.

 207. Päivi sanoo:

  Mukana arvonnassa 🙂

 208. SAMP sanoo:

  Oi miten kiva arvonta! Koskaan en ole maalannut mitään, mutta haaveilen kyllä makuuhuoneen muodonmuutoksesta uusine värimaailmoineen.

 209. Teija sanoo:

  Mukaan!

 210. Marjo sanoo:

  Mukana arvonnassa, maaleille olisi käyttöä!

 211. Mirella sanoo:

  Parhaillaan istun aamupalalla uudessa ruokailuhuoneessa ja suunnittelen tämän tilan seinäpintojen maalaamista. Joten maalit olisivat niin tervetulleita meidän osoitteeseen. =)

 212. Kati sanoo:

  Moikka!

  Arvonnassa innolla mukana!

  -Kati

 213. Kerttu sanoo:

  Mukana ollaan!

 214. Jenni sanoo:

  Upea arvonta! Ehdottomasti mukana ollaan 🙂

Kommentoi