tiistai 14. lokakuun 2014

Pitsiä vai paljettia?

MOIKKAMOI IHANAT!

Terkkuja syyslomalta! Meillä ollaan menty tänään lasten ehdoilla (heti sen jälkeen, kun mentiin aamu äidin ehdoilla ja nukuttiin liki ysiin), käyty Tigerissä ostamassa parit euron jutut ja syömässä roskaruokaa. Tytsyt siivosivat huoneensa ja sitten vielä vaihdettiin esikoisen huoneessa järjestystä. Nyt hetki äidin omaa aikaa, kun lapset leikkivät serkkujensa kanssa. Meillä raikaa Robin ja tuolla taitaa olla tanssinäytös valmisteilla 🙂

Hei, taas on siihen h-hetkeen eli Indiedaysin Blog Awards  -iltagaalaan enää vajaa pari viikkoa jäljellä! Niin paljon mua keväällä kismitti, että ko juhlat jäivät väliin (tosin oli tyttöjen synttärit sen arvoiset), että nyt on kyllä taas pakko päästä juhlimaan. Ikimuistoinen reissu heitettiin viime marraskuussa Sallyn kanssa Helsinkiin. Muistatko ihana? Vitsi, että en muista toista yhtä hauskaa junamatkaa. Siinä tais olla konnarilla naurussa pitelemistä, kun rouvat oli ensinnäkin ihan väärässä vaunussa istumassa 😀 Nyt saan kavaljeerikseni tuon mieheni iltatilaisuuteen. Kiva päästä pitkästä aikaa ihan hotellilomalle. Oletko sinä tulossa päivä/iltatilaisuuteen? Ihana nähdä taas ihmisiä, joiden kanssa on täysin samalla aaltopituudella. Ihmisiä, joita ei haittaa vaikka jään jälkeen ottamaan kuvia. Ihanaisia, joiden kanssa jaetaan sama harrastus/työ. Bloggaajia, joiden kanssa ei juttu lopu kesken.

No mutta. Juhlat ovat siis tulossa. Rahaa pukeutumiseen ei ole ylimääräistä (tilasin nääs kuusi ruokapöydän tuolia, jaiks) ja vaatehuoneessa roikkuvat mekot eivät innosta. En tiedä tämän hetken pukeutumistrendeistä hölkäsen pöläystä, muuta kuin sen, että nyt taitaa olla jotkut talvipastellivärit muotia. Noooh, mulle ainoa juhlaväri tälläkin kertaa on musta. Booooring 😉 Jo kolmisen vuotta olen haaveillut pitsimekosta. Viime vuonna aloin haaveilemaan paljettimekoistakin, mutta toistaiseksi vielä pitsi menee ohi paljetin. Alla olevassa kollaasissa oleva Dolce & Gabbanan mekko on täydellinen.

black lace

…täydellinen tai ei, niin hinta on kaukana, kaukana täydellisestä. Uskon, että myöskään tuollaista YSL:n clutchia multa ei kädestä löydy. Mutta, tänään KappAhlissa kierrellessämme (siellä oli klubikortilla -20% jo alennetuista tuotteista!) näin pitsimekon, joka ei vaaterekissä niinkään säväyttänyt, mutta päällä oli aivan ihana. Mukava kuin mikä eikä ihistänyt. Lisäksi löysin ihanan kullanvärisen paljettimekon, jota ei ollut mustana ko.kaupassa, mutta tuossa toisessa lähi KappAhlista sellainen löytyy. Tuon mustan pitsimekon jo ostin. Täytyy mennä sovittamaan vielä paljettimekko ja vertailla, kumpi olisi parempi.

cats

Tuossa paljettimekossa ehkä hieman hämää nuo hihat. Mutta täytyy kokeilla päälle, sittenhän sen näkee. Kumpi teihin iskee, pitsi vai paljetti?Pari vuotta sitten juhlapukeutumispostauksessani pohdin myös hiustenlaittoa. Silloin tilasin klipsipidennykset Rapuzel of Swedeniltä, mutta vasta nyt olen opetellut niitä käyttämään. Joten haaveissa on saada aikaiseksi jonkinlainen nuttura. Joko ihan sleek tai sitten tuolloin pari vuotta sitten tekemäni kollaasin kuvista vaikutteita saanut messy bun. Harjoittelua se vain vaatii, sillä mä en ajatellut varata kampaaja-aikaa. Eiköhän siitä itsekin selviä…kuuluisat viimeiset sanat 😉0cats

Enää ei puutu kuin kengät, korut, laukku ja meikki. Huoh, tiedän että ne tulee päätettyä vasta edellisiltana. Niin ja miehen vaatteet. Mutta miehillä on kyllä toisaalta epäreilun helppoa, kun pukevat vain puvun päälle ja that’s it. Siihenkin asuun kyllä tekisi mieli keksiä inspiration pukuteeman mukaan joku juju…

Nyt vähän laatuaikaa lasten kanssa ja sitten rakkaan ystävän kanssa syömään. Kiva päivä saa jatkoa kivasta illasta! 🙂

TIISTAITERKUIN

alle


24 Responses to “Pitsiä vai paljettia?”

 1. Voi, kylläpä kuulostaa kivalle teidän lomailut. Täällä niin ootellaan ja lasketaan päiviä.:)

  Mekoista valitsisin pitsin mielummin kuin paljetit, mutta mä nyt olenkin sellainen, joka muutenkin tykkää pitsistä sopivina ripauksina. Tuollainen sotkunuttura sopisi sulle varmasti loistavasti, joten ei kun harjoittelemaan!

  Mukavaa lomapäivän iltaa!

  • Maria sanoo:

   Moi Taina!
   Hei ei ole enää montaa aamua sinullakaan 🙂 Mulla vielä huominen lomaa ja sitten pe töitä.

   Kuules, hyvin valittu. Pitsimekko mulla tuossa nyt roikkuu. Pitsi on jotenkin ihanan naisellista. Mä tykkään kanssa 🙂

   Kivaa viikon puoliväliä!

 2. Niina sanoo:

  Hei,
  Ihana tuo kuvassa oleva pitsimekko. Mistä se siis oli?

  • Maria sanoo:

   Moi Niina,
   tuo ekassa kollaasissa oleva on Dolce&Gabbanan, mutta tuo toisen kuvan on KappAhlista. Sen sieltä ostinkin ja on päällä itseasiassa vielä kivempi kuin kuvassa 🙂

   • Niina sanoo:

    Kylläpä näyttikin hyvältä sun päälläsi toi mekko. Erinomainen valinta!

    Mukavia juhlia!

    Ps. Pistähän kuvaa hiuksista myös sitten, kun olet kampauksen tehnyt. Sopii varmasti hienosti.

    Niina

    • Maria sanoo:

     Kiitos Niina
     ja ihanaa viikonloppua <3

     Juu, laitan kuvia kampauksesta...tosin mä olen niin kädetön kampauksien kanssa, että voi tulla todellinen sotkunuttura 😀

 3. Heidi sanoo:

  Ehdottomasti pitsi!

  • Maria sanoo:

   Roger that 🙂 Pitsimekko on ostettu ja uskonpa, etten edes mene kokeilemaan tuota paljettimekkoa…sen verran ihan tuo pitsinen on 🙂

 4. Essi sanoo:

  Paljetit on tällä hetkellä tosi jees, vaikka en itselleni vielä olekaan löytänyt paljettimekkoa tai -hametta. 🙂 Tosi kiva päästä tapaamaan sinutkin vihdoin viimein id:n kemuissa. 😀 Oma asu on vielä vähän hakusessa, mutta eiköhän sitä jotain keksitä! 🙂

  • Maria sanoo:

   Moikka Essi Esmeralda 🙂
   Ihana nähdä hei vihdoinkin!! Paljetit on ihania, mutta musta tuntuu, että pieninä ripauksina (esim. toppina) ne sopii mun vartalolle paremmin kuintuollaisena mekkona 😀

   Nähdään <3

 5. Ääni pitsille!
  Mulla myös vaatetusbudjetti lähes nolla, joten ajattelin oikein todella inspiration-hengessä vetää päälleni kahdeksannella raskauskuukaudella ostamani ja silloin pitämäni pitsimekon 😀
  Kiva nähdä kaikkia blogikollegoja ihan livenä 🙂
  Tarkoitus olisi osallistua molempiin tilaisuuksiin!

  • Maria sanoo:

   Moi Jenni,
   ihana nähdä sinuakin livenä! Tää on just tätä, että kun livenä näkee, niin tuntuu että ollaan tunnettu jo vuosikaudet. Täällä blogistaniassa kun eletään toisten ilot ja surut ja tiedetään muutenkin paljon kanssabloggaajista 🙂

   Pitsi it is, mullakin.

   Nähdään <3

 6. rilla sanoo:

  Siellä näemme 🙂

  Pukeutumiseen en ole uhrannut ensimmäistäkään ajatusta vielä. Meinasin kaivaa kaapista jotain vanhoja ja vähän käytettyjä juttuja. Tai sitten jotain ihan muuta (hmm… ehkä oikeasti pitäisi uhrata kaksi ajatusta asialle, sehän on jo ensi viikolla kuitenkin).

  Mun silmiin sekä pitsi, että paljetti sopivat ihan yhtä hyvin. Lähde siinä, kummassa tunnet olosi enemmän ”inspired” 😉

  • Maria sanoo:

   No sanos muuta, mäkin havahduin, että eihän siihen ole enää kauaa aikaa. Kengät ja laukku mennään vanhoilla. Ja hiuksetkin ehkä ihan omilla, ellen osaa noiden pidennysten kanssa nutturaa vääntää 😀

   Siinä lähtötuskassa, kun koittaa miettiä paletin kasaan, niin voi inspiratzionet kyllä olla hukassa 😉

   Nähdään <3

 7. AnuElina sanoo:

  Ääni pitsille…vaikka onhan ne paljetitkin aika kivat!
  Tulossa ollaan molempiin tapahtumiin, niin kivaa päivää ei voi missata. Vaatetus on iso kysymysmerkki…ehkä joutuu ostamaan jotain uutta. 🙂 Nähdään reilun viikon kuluttua!

  • Maria sanoo:

   Kiitos Anu, pitsiin mä olen nyt kallistumassa itsekin 🙂

   Mulla ei nyt budjetti veny eikä pauku, joten vanhat kengät ja laukku tulee mukaan tuon ”halppismekon” lisäksi 😀

   Nähdään <3

 8. Sally sanoo:

  Voi Maria Maria, kuinka voisin koskaan unohtaa meidän hulvatonta junamatkaamme.. ja päivätilaisuuden drinkkikoulua ja juhliinvalmistautumispaikkaamme. Mutta kääks, juhlathan ovat tosiaan jo ensi viikolla! Ja täälläkin asu vasta ajatuksen asteella. Pitänee pyörähtää viikonloppuna ainakin katsastamassa, mikä on muodissa ettei tuu ihan pahaa hutilyöntiä 😉 Mun mekko- ja talvitakkirahatkin kun menivät tuohon ruokapöydän hankintaan.

  • Maria sanoo:

   Hihii, se oli muuten se drinkkikoulu sen kaiken pahan alku ja loppu 😀 😀 😀

   Mä oon niin auttamattoman ulkona näistä muotijutuista, mut sit taas mietin, että kuka mua siellä pimeässä näkee 😉

   Ai niin, se teidän ruokapöytä on muuten unelma <3

   Hei, nähdään <3

 9. Pitsimekon kuvittelisin enemmän sinun näköiseksesi : ). Tuossa kuvassa se ainakin näyttää raikkaammalta ja nuorekkaammalta, tuosta paljettimekosta syntyy pienet täti-fiilikset. Mutta sovittamallahan se selviää : ). Kiva ilta varmasti tiedossa! Ja hei, olisi kiva kuulla / nähdä millaiseen kampaukseen päädyt : ).

  • Maria sanoo:

   Moikka Tiia 🙂
   Näin mäkin ajattelin…että pitsi on nuorekkaampi. Ja musta tuntuu, että tuon mallinen paljettimeko ei ehkä mun vartalotyypille sovi. Tulee just sellainen tanakka täti -meininkiN 😀

   Kiitos, ja juu mä koitan harjoitella tässä kampausta ja laittaa sitä vaikka tännen ennen juhlia!

 10. Lumo sanoo:

  Mukana ollaan sekä päivällä että illalla.

  Asuna joko luottomekko tai vaihtoehtoisesti vähän rokimpaa; Pariisista hankittu blazer, paljettitoppi ja vahatut farkut. Kaikki mustia, totta kai. Tai siten jotain ihan muuta…

  • Maria sanoo:

   Huippua, kiva nähdä taas 🙂

   Oih, tuo kuulostaa oikein hyvältä tuo rockahtava asu! Just tuollaisa vahapintaisia farkkuja katsoin jossain ja meinasin ostaa. Kunnes muistin, että olen ostolakossa. Paljettitoppi + jakku tuollaisten kanssa, niin avot!

   Nähdään <3

 11. Tiedätkö vaikka sä pukisit jätesäkin, niin näyttäisit upealta!
  Ihan mielettömän ihanaa nähdä taas. Harmi, että se tilaisuus menee niin nopeasti ohi… Jatkotkin täytynee miettiä jonnekkin clubille. 😀
  Mä en todellakaan ole miettinyt mitä puen päälleni. Täytynee muuten varata kampaaja kotiin taas, kuten viime vuonnakin. Onpahan sitten ainakin hiukset hyvin. 😉

  • Maria sanoo:

   No voi kiitos ihana! Hei, jätesäkkiin päälle ja käsille reiät ja menoks 😀 Olis ainakin inspiration teeman mukaan pukeuduttu 😉

   Sehän siinä on, että tuo ilta (ja päivä) menee ihan liian nopeaa höpötellessä!

   Kampaaja kyllä helpottaisi asiaa, mutta mä yritän taas väsätä itse.

   Hei, otanko sulle varmuuden varalta taas Buranaa mukaan? 😉

   Nähdään <3

Kommentoi