tiistai 12. helmikuun 2013

Muotitietoisen pikkuneidin kevätvaatteet

Moikkamoi!

Sisustuspostausten jälkeen vähän taas lastenvaateasiaa. Liittyen tuohon Indiedays Inspirationin ja Huuto.netin yhteistyökampanjaan, jossa minulla on ollut ilo olla mukana, esittelyssä nyt tuolle isommalle pikkuisellemme huutamiani tuotteita. Täällä esittelin pääasiassa pienemmälle lapsukaisellemme huutamiani tuotteita ja täältä löytyy postaus siitä, mitä lähdettiin Huuto.netistä hakemaan. Harmillisesti meidän mallit olivat viikonloppuna lakossa enkä saanut kuvattua vaatteita in action 🙂
Vihdosta viimein kaikki huutamani vaatteet tulivat postin mukana ja erittäin onnellinen ja tyytyväinen olen joka ikiseen vaatekappaleeseen. Ja tytöt vielä enemmän 🙂 Julia sai toivomiaan huppareita ja pari laadukasta kevättakkia. Kuten aiemmin totesin, niin Huuto.netin kautta tulee huudettua merkkivaatteita, joita ei välttämättä kaupasta raaskisi ostaa. Esimerkiksi nyt tuo Ellen lakkatakki ja Tommy Hilfigerin kansitakki.  Laskeskelin, että säästin noin 550,00-600,00 euroa ostaessani tämän hirmuisen kasan vaatetta käytettynä Huuto.netistä (ottaen mukaan siis tämän ja sen aiemman postaukseni vaatteet). Se on kuulkaas jo aikamoinen säästö! Ja tykkään tästä nykyajan kierrätysmentaliteetista; miksi suotta heittää pois vaatetta, joka on vielä käyttökelpoista. Seuraavana projektina mulla onkin siivota tyttöjen kaapit ja laittaa lisää myyntiin Huuto.nettiin.
Itsehän laitoin myös lastenvaatepaketin myyntiin ja sen lopullinen hinta kohosi yllätyksekseni korkealle ja kaupankäynti sujui mallikkaasti loppuun asti. Lasten saappaita tai sitä Ellen kaulaliina+pipo-pakettia en saanut myytyä, mutta enpä niitä juuri markkinoinutkaan. Seuraavan kerran täytyy nostaa ne esimerkiksi tuonne Huuto.netin näyteikkunalle.
Mikäli sinäkin haluat tytöllesi Ellen lakkatakin, niin täällä näyttäisi olevan reilu valikoima niitä huudettavana. Tuo lakkatakkihan jakaa aika paljon mielipiteitä, mutta mä tykkään että on kovin monikäyttöinen takki varsinkin näillä isommilla tytöillä. Pikkuiselle vauvalle saattaa toki olla hieman ”tönkön” oloinen.

Nyt teillä on jälleen mahdollisuus vaikuttaa; 
haluatteko lukea huomen aamulla kotikuntoiluistani 
vai lähdetäänkö ruokamatkalle Thaimaaseen? 🙂
Tiistai-iltapäiväterkuin,


17 Responses to “Muotitietoisen pikkuneidin kevätvaatteet”

  1. Mari sanoo:

    Apua mitä vaatteita!!! Mun on pakko saada noi vaatteet Ellelle! 😀

  2. Hanna sanoo:

    Aivan ihania vaatteita, ja kaikki huutiksesta!!!? Siis tarjonta siellä on kyllä tytöille parempaa kuin
    pojille. Nyt täytyykin alkaa tutkailemaan tarkemmin 🙂
    Ja thairuokaa kiitos 🙂

    • Maria sanoo:

      Kyllä, kaikki huutiksesta 🙂 Poikien vaatteita en olekaan siellä katsastanut, mutta tytsyille on kyllä ihania juttuja. Guessiäkin sais jenkeistä tuota kautta ihan tosi kivaan (jenkki) hintaan.

  3. Cinnabaria sanoo:

    Ihania vaatteita neidille! <3 Täytyis melkein kyllä itsekin käydä tutkimassa hieman valikoimaa huutiksessa.

    Niin, ja mua kyllä kiinnostais molemmat, mutta sanotaan nyt vaikka se ruoka, sillä oma vatsa kurnii tällä hetkellä. 😀

    • Maria sanoo:

      Kiitos Cinnabaria 🙂 Mä aina unohdan tuon huutiksen olemassaolon ja sitten yhtäkkiä teenkin sieltä monta ostosta pienen ajan sisään. Kätevä konsepti, tykkään mä!

  4. Anonymous sanoo:

    Suostuuko sun tyttö vielä laittamaan päälle tuollaisen Elle-lakkatakin? Mie oon luullut, että niitä pidetään vain vauvoilla.

    • Anonymous sanoo:

      Minulta on sitten mennyt jotain ohi, jos vauvoilla pidetään tuollaista takkia 🙂 Isommalle tytölle kiva.

    • Maria sanoo:

      Juujuu, ei meilläkään vauvana noita pidetty vaan jostain 2-vuotiaasta ylöspäin vasta 😀

  5. Voi eih… Nyt iski meidän Pikkuisen naperoajat mieleen. Hänellä oli nimittäin suurin osa vaatteista Elleä, myös tuollainen lakkatakki, vaaleanpunaisena. <3
    Minusta tuo kierrätys on todella järkevää ja varsinkin lastenvaatteissa. He kasvavat niin nopeasti, että kaikkia vaatteita ei edes välttämättä kerkiä käyttämään. Ja säästö on aina plussaa. 😉

    Postaustoiveesta, mä lähden sun mukaan minne vaan, eli kumpikin käy. 🙂

    • Maria sanoo:

      Pikkuiset tyttöjen vaatteet on niin söpskiä…tosin nyt nuo tytsyt alkaa olemaan jo sen verran vanhoja, että söpöt vaatteet ovat muuttumassa esiteinarivaatteiksi 😀

      Kyllä, varsinkin lastenvaatteissa tuo kierrätys on ihan must. Ja hei, kun ostaa käytettynä niin voi välillä sitten käyttää tuon kautta säästettyjä rahoja esim. sisustusjuttuihin 🙂

  6. Elina sanoo:

    Ihania vaatteita tosiaan! Huutiksesta tekee todella hyviä löytöjä. Thaikkuruokaa, kiitos! 😉

    • Maria sanoo:

      Eikös olekin, kiitos Elina 🙂 Mä vähän mietin, että uskaltaiskos taas käydä huutiksen sisustusosastolla…ihan vaan vilasemassa;)

  7. Anonymous sanoo:

    Iltaa Maria!

    Ehdottomasti kuntoilujuttu ja nimenomaan kotona kuntoilu. Käytätkö jotain laitetta vai painoja vai ihan oman kehoapainoa hyväksi käyttäen?

    Loistavia löytöjä olet tehnyt! Meidän neidillä oli myös aikoinaan tuollainen ellen vaaleanpunainen lateksitakki ja se oli sitten söpö!
    Itse asiassa olen säästänut sen muistojen-laatikkoon 🙂 Onko sinulla muuten tytöille sellaisia?

    Tiistaiterkuin, Piiu

    • Maria sanoo:

      Iltaa iltaa Piiu 🙂

      Täällä on leivottu huomisia ystävänpäiväjuhlia varten niin maan perusteellisesti,ettei ole aiemmin ehditty edes kommentteihin vastaamaan.

      Kuntoilujuttua tulee ehkä jo vkloppuna 🙂 Mulla on kahvakuula, käsipainot ja uutena hankintana pilatesrulla, jolla teen vatsat ja jonka avulla venyttelen. Stockalla on nyt tuo pilatesrulla kanttistarjouksessa.

      Juu, mullakin on muistojen laatikko tytöille (yhteinen), mutta sinne ei ole enää pitkään aikaan tullut laitettua mitään. Hyvä kun muistutit! 🙂

      Muksaa keskiviikkoiltaa 🙂

Kommentoi