sunnuntai 27. tammikuun 2013

Perheellinen vaateostoksilla & arvonta

Suloista sunnuntaihuomenta blogistania!

Mut lähemmin tuntevat tietävät, että olen armoton Huuto.netin suurkuluttaja (ja tietävät myös mieheni mielipiteen siihen, kun niitä paketteja saa noutaa postista jatkuvasti ;). Nyt kävi niin ihanasti, että mut valittiin mukaan Huuto.net -kampanjaan Indiedays Inspiration -bloggaajana. Olen otettu, kiitos kaunis ♥ Aikoinaan mun huuto.net -innostus alkoi silloin, kun olin kotosalla yhden vastasyntyneen vatsaansa itkustavan vauvan ja yhden alle kaksivuotiaan uhmalapsen kanssa. Eihän meillä ollut mahdollisuuttakaan mennä vaatekaupoille. Joten väsyneen kotiäidin pelastus oli huuto.net. Ja sitäpaitsi, vaatteiden kierrätys on paitsi hinnallisesti järkevää niin myös ekologista!
Silloin aikoinaan etsin Huuto.netistä suloisia potkupukuja, bodyja, toppahaalareita, ensiaskel-kenkiä ja pikkuisten tyttöjen pipsettivaatteita. Sellaisia, jotka näin jälkeenpäin ajateltuna eivät olleet ehkä parhaita päällä, mutta joilla kelpasi vauvan vatsavaivojen häviämisen (ja äidin univelan vähenemisen) jälkeen käydä Stockalla kahvilla 🙂 Meillä reagoi molemmat lapset kissankarvoihin, mutta silti muistan tilanneeni parikin merkkivaatetta kissaperheestä. Vain siksi, että oikeasti säästin rahaa hankkimalla ne käytettynä. Olen aika pihi, mitä tulee lasten kalliisin merkkivaatteisiin, mutta huomasin, että välillä huutiksessa teki löytöjä. Muutenkin totesin, että lastenvaatteet kannattaa ostaa lastenvaatepaketteina. Näin vaatteiden yksikköhinta jää erittäin alhaiseksi.
Mutta nyt on kulunut vuosi-pari siitä, kun olen lapsille viimeksi tuolta ”huutiksesta” mitään tilaillut. Pikkuhiljaa olen tutustunut tässä viime aikoina uudistettuun Huuto.nettiin. Oletkos sä käynyt katsomassa tuota uutta, modernia ja helppokäyttöisempää sivustoa? Mä tykkään kyllä, että on freesimmän näköinen ja todellakin navigointi on helpompaa. Hakutoiminnoista puhumattakaan. Sain tehtäväkseni etsiä vaatteita meidän prinsessoille Huuto.netistä. Mikäs sen mieluisampaa kuin herättää vanha harrastus henkiin!
Kohderyhmän specsit:
1) Neiti J: pian 8-vuotias ekaluokkalainen. Erittäin vaativa vaatteiden suhteen. Tällä hetkellä tarve ns. paremmalle kevättakille, jolla mennä elokuviin, syömään ja ostoksille. Lisäksi tyttö kasvaa ihan silmissä; 134cm vaatteet alkavat jo käydä pieniksi. On ihastunut suuriin villapaitoihin ja tunikoihin, joita pitää koulussa farkkulegginssien kanssa. Kaikki liian lapselliset vaatteet joutaa jo osastolle ”Tuota en muuten laita päälleni” 🙂  Eli ei Hello Kittyjä tai mitään muutakaan piirrettyjä figuureita. Paitsi, jos niissä on timantteja ja blingblingiä. Akuutti tarve kesävaatteille, joita tarvitaan maaliskuussa Thaimaan lomalla.
2) Neiti L: pian 6-vuotias viimeistä vuotta päiväkotilainen. Tullut vaatteiden suhteen isosiskoonsa. Ellei vielä pahemmaksi 😉 Perinyt aika paljon vaatteita isosiskoltaan, joten välillä on ihana hemmotella tätä kakkosta vaatteilla, jotka eivät ole isosiskon vanhoja. Lon vielä onneksi siinä iässä, että Bamset, Hello Kittyt ja Prinsessat ovat vaatteissakin in. Ja tätä aion hyödyntää myös vaatteita huuto.netistä etsiessäni.
Kuvat H&M
Aloitetaan rakkaasta esikoisestamme, erittäin vaativasta kullannupusta eli J:sta. Lempivärit ovat vaihtuneet vaaleanpunaisesta ja hempeistä pastelliväreistä mustaan, siniseen, farkkuun, violettiin, valkoiseen ja harmaaseen. Silti en ekaluokkalaista ihan isojen tyttöjen vaatteisiin vielä pukisi. Haussa on hienomman kevättakin lisäksi kouluvaatetta. Kevääksi monikäyttöisiä huppareita. Mukavia, mutta trendikkäitä vaatteita koossa 134-146. Vaatteisiin otan kasvuvaraa suosiolla. Tässä vaiheessa tuo lapsi kasvaa silmissä.
Kevättakissa olin alunperin sitä mieltä, ettei missään nimessä valkoista (sehän likastuu samantien), mutta eihän sillä olekaan tarkoitus olla koulussa ja koulun jälkeen ulkoleikeissä vaan turuilla ja toreilla. Joten täällä on hieman urheilullisempi vaihtoehto kevättakiksi. Tommy Hilfigerin uudenveroinen takki sopisi meidän helposti kevätauringossa päivettyvälle nuorelle neidille. Hieman hempeämää ja koristeellisempaa takkia edustaa tämä suloisuus täällä. Ellen lakkatakki on klassikko ja meilläkin niitä on ollut jo kolme kappaletta. Tämä vaaleanpunainen hempeilytakki olisi omiaan alkukevään sadetihkukeleille.
Koulu- ja vapaa-ajan vaatteissa lähtisin katsomaan vaatepaketteja. Kuten aiemmin totesin, niin niissä vaatteen yksikköhinta jää useimmiten aika alhaiseksi. Ja vaikka lapseni menisi pelkissä koko mustilla, blingblingillä höystetyillä vaatteilla päivästä toiseen niin silti pyrin löytämään paketteja, joissa on myös väriä. Täältä löytyy paketti, jossa on monta hyvää käyttövaatetta kouluun ja plussana tälläiselle hieman kärsimättömälle kuluttajalle ”osta heti”-hinta. Äidin silmää miellyttää tämän paketin maanläheiset värit ja lisäksi tuo osta heti-mahdollisuus. Tästä paketissa saisi sekä sen ihanan kevättakin, mukavia kouluvaatteita sekä lomareissuvaatetta yhdellä kertaa. Aikas täydellinen paketti kaikin puolin!
Yksittäiset vaatteet kannattaa vaatepakettien lisäksi katsastaan esimerkiksi hakusanalla tietyn vaatemerkin mukaan. Meillä on ihastuttu nyt Tommy Hilfigeriin, sillä Cheekillä oli jossain ollut päällä paita isolla H-brodeerauksella. Kyllä, näin ne julkkikset vaikuttavat näihin esiteineihin 🙂 Joten Tommy Hilfigeriä etsitään ensinnäkin lastenvaatteista 86-140 cm. Tämä paita sopisi niin kivasti aiemmin esittelemäni TH:n kevättakin alle. Sopivan herkkä pienelle tytölle. Uskon, että tästä paidasta J olisi ihan innoissaan; siinä on blingblingiä ja lisäksi lukee Hilfiger. Mikälie näitä nykyajan lapsia vaivaa, kun pitää lukea vaatteissa ties mitä.
J onkin siinä hankalassa iässä, että menee osiltaan kahden kategorian väliin, joten varmuuden varalta käyn katsomassa nuorten vaatteet 146-170 cm osaston. Tuplahihapaita, jossa TH:n lippu taitaa olla myös varma valinta J:lle. Itse tykkään, että lastenkin vaatteissa on joku juju. Tuplahihapaidat ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan tyylikkäitä. Enempää J:n kokoluokan TH:n vaatteita en tältä osastolta löytänyt, mutta silmiini osui Gapin tyttöjen mekko. Juhlamekko olikin yksi, joka oli unohtunut tarvittavien vaatteiden listalta. Tässä olisi kaunis ja yksinkertainen mekko.
Kuvat H&M
Siirrytään sitten etsimään vaatteita pienemmälle kullannupulle, L:lle. Vielä pari vuotta haluan hypistellä kaupoissa vaaleanpunaisia prinsessavaatteita tai Hello Kittyn kuvalla varustettuja vaatteita. Niitä lähdemme nyt tuolle pikkuiselle etsimään huutiksesta kokoluokassa 116-122 cm. L:lla on kyllä suurin osa vielä 110 cm vaatteita, mutta otetaan näihinkin kasvunvara huomioon. Aloitetaan taas vaatepaketeista ja siirrytään sitten tarkistamaan, ettei yksittäisissä vaatekappaleissa ole mitään ”helmiä”, joita ei olla paketteihin laitettu.
Tässä paketissa olisi Bamsea niin päiväkotiin kuin Thaimaan auringon alle. Ja kokoluokkakin on aivan precis oikea. Pirteän värinen Bamse-hame ja -paita (klik) olisivat mukavat päiväkotiin. Tämä paketti on kaikin puolin sellainen, jonka voisin huutaa myös; siistit kuvat ja monipuoliset merkit vaatteissa. Mukana myös hieman parempia vaatteita, joita ei päiväkotiin välttämättä raaskisi laittaa. Tässä on aivan ihana Gymboree -vaatepaketti, joka kyllä olisi äidin mieleen, mutta uskon että tämä pienempi neiti ei välttämättä suostuisi pitämään ruskeaa tässä määrin. Perusnätti Hello Kitty-vaatepaketti löytyy täältä. Laadukas merkkivaatepaketti (klik) sisältää monipuolisesti vaatteita niin päikkyyn, juhliin kuin rantalomallekin.
Vaatepaketteja L:n ikäisille olikin huomattavasti helpompi löytää ja tarjonta oli monipuolisempi kuin J:n ikäisille. Mutta katsotaan seuraavaksi yksittäisiä vaatekappaleita noin 6-vuotiaalle. Itse pidän Ellen valikoimista näille pienemmille. Samoin Gymboreen, Cupcaken ja Miniaturen. Samoin kuin J:lla, niin myös L:lla tulee usein pidettyä siistiä t-paitaa ja neuletakkia. Tämä Ellen t-paita olisi helposti yhdistettävissä muihin vaatteisiin ja siinä on ripaus tyttömäisyyttä. Jos isosiskolle päivitetään Ellen lakkatakki, niin miksei sitten myös pienemmällekin. Täällä oleva Ellen lakkatakki edustaa uudempaa versiota ja on mielestäni oikein hyvä esimerkiksi kaupunkitakiksi keväällä. Ihanan lämmin kalanruotokuvioinen Miniaturen villahame taitaa kyllä lähteä huutoni kohteeksi. Tähän valkoiset sukkikset ja ihan perusvalkoinen paita.
Nyt on molemmille prinsessoille etsitty vaatteita ja osaa huudettukin. Paketin odottaminen on aina yhtä jännittävää! Mutta hei, ei mun Huuto.net -kokemukseni ihan näin yksipuolista ole. Monia lastenvaatteita olen sitä kautta saanut myytyä. Pääosin paketteina, mutta myös yksittäisinä vaatteina. Nyt Huuto.netillä on myös Facebook-sivustot, joiden kautta pystyt mm. muokkaamaan kuvia ja lisäämään ilmoituksia. Aikas huisia, eikö! 🙂 Huuto.netin Facebook-sivusto löytyy täältä. Käy ihmeessä tykkäämässä ja tutustumassa. Itse olen ainakin ihan myyty tuolle Facebook-sivujen Näyteikkuna-sovellukselle, jolla saa lisänäkyvyyttä myyntiin laitetuille kohteilleen. Concoction-blogin ihana Hanna teki loistavan postauksen ohjeineen tuosta Huuto.netin Facebook-sivustosta (klikklik).
Itse laitoin myyntiin yhden prinsessan vaatepaketin 98/104 cm (klik), Ellen pipo- ja kaulahuivisetin (klik) sekä kauniit Zaran mokkasaappaat (klik). Ja nyt kun innostuin taas Huuto.netistä, niin voipi olla, että lisäilen kohteita myyntiin enemmänkin 🙂
Tähän yhteistyöhön liittyen saan järjestää lukijakilpailun teille ihanat lukijat! Kommentoimalla tähän postaukseen vastaamalla seuraavaan kysymykseen voit voittaa huikean palkinnon:
Mitä sinä ostaisit omille lapsillesi tai lahjaksi lapselle Huuto.netin valikoimista?
 
Valitse suosikkisi Huuto.netin sivuilta ja linkitä se kommenttikenttään. Kommentointiaikaa on maanantaihin 4.2.2013 klo 09.00 asti. Ja yksi teistä kommentoineista voi voittaa Huuto+ vuodeksi (klik) sekä yhden vuosikerran seuraavista lehdistä:
Gloria (12 nroa) tai
Tiede-lehti (12 nroa) tai
Aku Ankka (52 nroa) tai
Me Naiset (vuosikerta) tai
Cosmopolitan (vuosikerta) tai
Glorian Koti (vuosikerta) tai
Glorian Ruoka & Viini (vuosikerta)
 
Muistathan jättää kommentin yhteydessä myös sähköpostiosoitteesi, kiitos 🙂
 
Suloisin sunnuntaiterveisin,

37 Responses to “Perheellinen vaateostoksilla & arvonta”

  1. Elluu sanoo:

    http://www.huuto.net/kohteet/ticket-to-heaven-snowbaggie–talvihaalari-koko-86/251560192?ref=gl 4ämän ostaisin siskon pojalleni lahjaksi, ihana 🙂 sähköposti pitäisi näkyä profiilissani..

  2. Heini sanoo:

    Tämä olisi valintani: http://www.huuto.net/kohteet/ticket-to-heaven-valikausihaalari-koko-86-uusi/253005387
    Ja paljon muutakin tarvitsisi 🙂
    heini.hensu(at)gmail.com

  3. zeepra sanoo:

    http://www.huuto.net/kohteet/uusi-angry-birds-pyjama-koko-128cm/252027527

    x_unrated at hotmail.com

    uudistuksesta en tiedä vähän sekava. Toivottavasti siihen tottuu..

  4. maruska sanoo:

    Tuosta voisi itse tehdä jotain kivaa.

    http://www.huuto.net/kohteet/harvinainen-retro-lasten-kangas-puuvillaa-ei-hv/251175562

    mariestrange(at)hotmail.com

  5. Anonymous sanoo:

    Hei Maria!
    Olen uusi lukija ja jäin heti koukkuun!
    Hieno ja positiivinen tapasi kirjoittaa asioista,elämästä on mahtavaa!
    Jatkan ehdottomasti lukemista,kiitos 🙂

    • Maria sanoo:

      Ihanaa, kiitos kaunis rohkaisevasta kommentistasi <3 Nämä tälläiset kommentit ovat tämän bloggaamisen parasta antia! 🙂 Mukavaa tiistaita!

    • Päivi sanoo:

      Hei,
      Minäkin jäin blogisi koukkuun joulun aikaan ja seuraan juttujasi säännöllisesti suosikkilistalta. Ihanasti kuvaat kaunista kotiasi ja upeita oli varsinkin kilpailukattauksesi, joista toista muuten äänestin 😉 Sinun valmistamat ruuatkin olen muutamat testannut,kiitos niistäkin! En ole bloggaaja vaan haen ideoita ja hyviä ohjeita.
      Mutta kilpailuun…tässä linkki jonka ostaisin 5- vuotiaalle iltatähdellemme http://www.huuto.net/kohteet/reimatec-laskettelutakki-116-turkoosi-ihana/251865608.

    • Päivi sanoo:

      Anteeksi, tietenkin tämä lipsahti väärään kohtaan,pahoittelut!!! Ei ollut tarkoitus laittaa sinun vastauksen alle….

  6. Satu sanoo:

    Kummipojalle voisi etsistellä Duploja.
    Kävisipä esimerkiksi tämä http://www.huuto.net/kohteet/lego-duplo-10552-kekseliaat-autot/251339487

    Myös palapelit olisivat kiinnostavia http://www.huuto.net/kohteet/muumit-saippuakuplissa-jatti-palapeli-larsen/251638356

    sinisilmatytto(at)hotmail.com

  7. Anonymous sanoo:

    Tämän voisin ostaa omalle pojalle http://www.huuto.net/kohteet/tyylikas-mayoral-pusero-92cm/253022321.

    Ansku

  8. Anonymous sanoo:

    http://www.huuto.net/kohteet/mieleton-paketti-tytolle-86-92-cm-ticketpop-kevatkesa/252291268?ref=gl

    Tuossa olisi kiva paketti tytölle. Saisi yhdellä huudolla paljon vaatetta.
    meeja

  9. Laine sanoo:

    Tällainen Marimekon ihanuus löytyi:

    http://www.huuto.net/kohteet/marimekko-mekko-90/253087688

    lainel.lainel(ät)gmail.com

  10. Anonymous sanoo:

    Tämä on retro ja ihana!
    http://www.huuto.net/kohteet/sad-sam-aito-applause-retro-pehmokoira—katso-/251626771
    lotta.keskitalo(at)live.com

  11. Heini sanoo:

    http://www.huuto.net/kohteet/nalle-puh-vauvan-pussilakana-ja-tyynyliina/253328611

    Minulla on ihana, pieni kuukauden ikäinen kummityttö ja hänelle huutaisin ehdottomasti tuollaisen! <3 Aivan syötävän suloinen.

  12. Anonymous sanoo:

    http://www.huuto.net/kohteet/kaunis-iso-merkkivaatepaketti-xs-s-katsothan-ei-hv/253259103 Tuommoinen merkkivaatepaketti olisi lapselle mieleen… ja voittona oleva Aku Ankan vuosikerta kelpaisi samalle lapselle.

    suviuni(at)gmail.com

  13. Ohhi sanoo:

    http://www.huuto.net/kohteet/laadukas-122_128-paketti-mm-burberrya/252285145
    Tää vois olla kestäviä vaatteita sisältävä paketti.
    om93080(ät)uta.fi

  14. Anni409 sanoo:

    http://www.huuto.net/kohteet/tinttu-paita-98-104-cm/252418280 koska tyttöni on hulluna kaikkiin Tintti vaatteisiin.

    Anni409 (ät) hotmail piste com

  15. Maarit sanoo:

    http://www.huuto.net/kohteet/burberry-neulepaita-koko-12/252149910

    Ehkä tämä tai jotain muuta…

    T.eMaarit
    house.collection8(at)gmail.com

  16. Anonymous sanoo:

    Ostaisin 8-vuotiaalle pikkusiskolleni tälläiset ihanat kengät:

    http://www.huuto.net/kohteet/kauneimmat-kapiko-saappaat-prinsessalle-30–sis-pk/253907226

    Todella suloiset! 😉 pumpulipallo@hotmail.com

  17. Karo sanoo:

    2,5-vuotiaalla tytölläni alkaa olemaan kaikki vaatteet nafteja ja pikkuhiljaa pitäisi keräillä taas isompia vaatteita. Tällainen pomp de lux ihanuus löytyi 🙂

    http://www.huuto.net/kohteet/pompdelux–tummanharmaa-neulepaita-koko-98/252443148

  18. Scott Powell sanoo:

    Вы в любом виде финансовых трудностей? Вам нужен кредит, чтобы очистить ваши долги? Собираетесь ли вы увеличить свои финансы? Вы деловой человек, который хочет расширить его / ее компании. Настоящим вам необходимо связаться с настоящим героем, доверие и эффективное кредитование кредит компании на получение кредита. Я узнал как физических, так и правительство для нашей высокой эффективностью.

    Услуги включают в себя:
    * Личный Кредиты (Secure и необеспеченных)
    * Бизнес-кредиты (Безопасная и необеспеченные)
    * Home Improvement
    * Inventor Кредиты
    * Кредиты на покупку автомобиля
    и т.д. ..

    Пожалуйста, вернуться к нам, если Вы заинтересованы, через financemacro0@gmail.com

    Мы сертифицированы,
    заслуживающий доверия, надежный, эффективный, быстрый и динамичный.

    С уважением,
    Гарри Буха
    financemacro0@gmail.com

    В наличии и предлагают гарантию кредита .

  19. […] illalla. Nyt takaisin töiden pariin muutamaksi tunniksi. PPS. muistakaahan osallitua arvontaan täällä! […]

  20. […] tuotteita. Täällä esittelin pääasiassa pienemmälle lapsukaisellemme huutamiani tuotteita ja täältä löytyy postaus siitä, mitä lähdettiin Huuto.netistä hakemaan. Harmillisesti meidän mallit […]

Kommentoi