tiistai 08. tammikuu 2013

Ihan pimeetä

Ihanaa tiistaiaamua lukijat! 

Ihan pimeetä aamulla. Ihan pimeetä illalla. Ihan pimeetä, että pitäis muka jaksaa töiden jälkeen lähteä juoksulenkille/salille (miten mä oon aiemmin pystynyt, kysyn vaan). Ihan pimeetä on myös se, että tarvitsis iltaruoan jälkeen laittaa oikeesti tulitikut silmiin jaksaakseen. Ihan pimeetä on se, että ikinä ennen tuo mun sohvannurkka ei ole vetänyt töiden jälkeen niin paljon puoleensa kuin eilen. Ihan pimeetä on sekin, että eilen istuttiin veljeni ja hyvän työystävän kanssa koko työpäivä kahvihuoneen pöydän ääressä. Ei kahvia hörppien vaan tämän vuoden myyntibudjettia ja strategiaa hioen. Ihan pimeetä on se, että asiat, jotka vielä aamukahdeksalta näyttivät epämääräisiltä möykyiltä, näyttivät himpun verran ennen neljää tavoitettavissa olevilta ja pitkästä aikaa fiilis oli oikein hyvä ja luottavainen. Ihan pimeetä, mutta taas kerran me naurettiin vedet silmissä. Ihan kamalan pimeitä työkavereita mulla. Ja aivan pimeetä, mutta kukin meistä olisi yksin ihan hukassa niitä muita pimeitä. Pimeetä tiimityöskentelyä.
Ihan pimeetä, ettei enää päivän aikana ehdi tehdä postauksia tai vastailla ihaniin kommenteihinne (kaunis kiitos niistä ), vaan em. mieluisat jutut pitää tehdä iltamyöhällä kun lapset ovat jo tuutimassa. Kerrassaan pimeetä on se, että mun mielestä myöhäinen ilta on oikeastaan aika kiva aika bloggailla. Ja se vasta pimeetä onkin, että sitten kun on saanut tehtyä blogipostauksen ja vastailtua kommenteihinne on jo nukkumatti käynyt kertaalleen kierroksella eikä ole enää mehuja käydä itse blogikierroksella kommentoimassa. Itse asiassa kaikista pimeintä tässä on se, että tein sunnuntaina valmiiksi tämän viikon postaukset, mutta mikään niistä ei tunnu julkaisukelpoiselta (heh, ihan kuin tämä postaus olis sitä parhainta itseään ;D). 
Ja tiedättekö mikä on ihan kaikista pimeintä? Se, että mä rakastan näitä pimeitä aamuja ja pimeitä iltoja. Sitä, kun päivä pikkuhiljaa alkaa molemmista päistä pitenemään ja yhtenä aamuna aamukahvipöydässä huomaakin, että ei ole enää ihan pimeetä. Kesää kohti mennään  
Tiistaiterkkusin,
viikonloppua ja pitkiä aamu-unia jo kovin odottava
PS. Mulla on vielä vastaamatta ihanien Mapsin, Katjan ja Marjan haasteisiin. 
Seuraavaksi vuorossa yksi haasteista. Ja kyllä ne loputkin sieltä vielä tulevat :)
Kiitos niistä vielä kerran 

12 Responses to “Ihan pimeetä”

 1. Anonymous sanoo:

  Eilen kun lähdettiin töistä kotiin (ehkä varttia aiemmin) huomasi jo, että päivä on pidentynyt. Minusta oli huomattavasti valoisampaa kuin juuri ennen joulua!

  • Maria sanoo:

   Tiedätkö, mä huomasin tänään saman jutun; vaikka satoi lunta (oli siis pilvinen keli) niin ei ollut enää niin pimeää. Ihanaa :)

 2. Anonymous sanoo:

  Ihan ihanan pimee postaus :) Minulla on kanssa viha-rakkaus-suhde tähän pimeään.
  Tosi kiva blogi sulla, kiitos!
  Uusi lukijasi

  • Maria sanoo:

   Juu, kyllä tää pimeys on niin kaksjakoinen juttu; toisaalta masentaa, toisaalta lohduttaa.

   Ihanaa, kiva että viihdyt! :)

 3. Kaisa sanoo:

  Samaa pimeyden tuomaa postausahdistusta ilmassa… :) Mutta jännä kyllä, tykkään muiden blogeissa tämmöisistä hämykuvista tosi paljon, tässäkin postauksessa aivan ihana tunnelma (ja teksti). Sitä on vaan turhan kriittinen omille tuotoksille, eli ei muuta kuin eetteriin vaan kaikki luonnokset sieltä.

  • Maria sanoo:

   Ihan oikeesti,kun mä en edes tätä syksyn pimeillä tajunnut, kun oli kotosalla päivät. Enkä muistanut aiemmilta bloggausvuosilta, kuinka hankala on ottaa kuvia. Täytyy panostaa viikonloppukuvauksiin taas ihan erilailla :)

   Kiitos kaunis Kaisa :)

 4. Maria sanoo:

  Mistä noi ihanat kynttilänjalat on ? :) Ihan täydelliset !
  Ja ihania kuvia <3

  -Maria

  http://dejiss.blogspot.com

  • Maria sanoo:

   Noi kaksi isompaa on kynttiläkutsuilta pari kolme vuotta sitten ostettu (olikohan Partylite tms.). Lasisia, joten ei ihan kätsyimmästä päästä lapsiperheeseen :) Ja toi pienin on Ikeasta.

   Kiitos kaunis Maria :)

 5. Kelli sanoo:

  On niin kaunis olkkari. mielelläni itsekin kömpisin tuonne pimeinä iltoina :)

  • Maria sanoo:

   Kiitos kaunis Kelli :) Pitäisi vaan antaa itselleen periksi ja löhöillä illat. Mutta kun ei luonne anna periksi :)

 6. Jen sanoo:

  Ihan pimeeetä, että mä jaksan tulla lähes joka päivä lukee sun blogia. Ei vaan, ei siinä ole mitään pimeetä, sulla on ihana koti ja todella kauniita kuvia siitä, joten niitä kyllä jaksaa katsella. :)

  • Maria sanoo:

   No mä just meinasin lisätä tuohon postaukseen,että ihan pimeetä, että joku käy lukemassa mun näitä täysin pimeitä juttuja :D Kiitos Jen ja ihanaa, kun jaksat täällä käydä ja kommentoida ♥

Kommentoi