tiistai 13. marraskuun 2012

Pikku(isen) jouluista asua

Moiks,

FB:n puolella jo pahoittelinkin tätä blogihiljaisuutta ja sitä, että kommentteihinne vastaaminen on kestänyt luvattoman kauan. Yleensä yritän vastata niihin kyllä asap. Mutta pian kiirus hellittää. Tai oikeammin hellitti jo, sillä sain kuvat käsiteltyä siihen yhteen jännittävään projektiin, jota viikonlopun aikana kuvailin. Pian tekin saatte tietää mistä on kyse! 🙂 I can’t hardly wait!
Mutta sitä ennen pikkuisen jouluisiin tunnelmiin. Tai tarkemmin ottaen pikkujouluisiin asutunnelmiin. Meillä on työpaikan pikkarit perjantaina ja harmillisesti samalla illalle osui toisetkin pikkujoulut, joihin olisi ollut niin kiva mennä. Tavata uusia ihmisiä ja saada kasvot sähköposteille ♥  Höh, harmittaa kyllä vietävästi, mutta koska olin jo ilmoittautunut työpaikan pikkujouluihin ja se ilmoittautuminen oli sitova niin no can do.
Ajattelin edustaa perjantain pikkujouluissa tälläisessa asussa (kuvia on hieman retusoitu eli ”blurrattu” tarkoituksella, nimim. äiti on tänään vähän väsynyt ;).Niin ja ne asusteet on samat, jotka on tänä vuonna nähty jo joka kekkereillä…mitä sitä turhaa hyviä vaihtamaan, kun ihmisetkin ovat olleet joka juhlissa eri:
Enää ei ole kuin”muutama” pikkuinen ongelma:
1) tällä hetkellä ei tulisi mieleenikään laittaa olkaimettomia rintsikoita, kiitos viime perjantaisen luomien poiston. Nuo olkaimettomat puristavat jonkin verran juuri kyljessä olevien tikkien yläpuolelta. Kuvissa siis näkyy tästä johtuen rintsikoiden rajat läpi.
2) juurikin tuossa paljaan lapaluun kohdalla on pari tikkiä…
3) paita on ainakin numeron liian suuri ja kaipaa kavennusta kainalon kohdalta (jos paitaa kaventaisi, niin nuo lapaluussa olevat tikitkin jäisivät piiloon…)
4) meillä on tarkoitus ihan illan alkajaisiksi mennä hohtokeilaamaan. Tämä paita ei ole ihan varmastikaan kätevin keilauspaita 🙂
5) sitä paitsi, en ole lainkaan varma, saanko mä vielä edes keilata. Lääkäri kielsi luomien poiston jälkeen kuntosalin yms. rehkimisen niin kauan kuin on tikit.
Joten ehkä mä vaan sitten keskityn sipsuttelemaan kiilakorkkareissani muiden edustaessaan keilakengissä ja hymyilen nätisti kuoharilasi kädessä. Se mulla luonnistuukin varmasti paremmin kuin tuo keilaaminen, jossa oon yksinkertaisesti niin surkea 😉
Tyvikasvun ajattelin raidottaa itse piiloon. Tällä viikolla en enää kampaajalle ehdi, joten raita-aineet lähtee tänään kaupasta mukaan. Muuten mulla ei ole mitään hajuakaan, miten hiukset tuonne pikkareihin laittaisin…ehkä ylös kuitenkin? Sopisi tuohon paidan kaula-aukkoon. Tai jos olisi tarpeeksi pitkät hiukset niin ne tikit lapaluussa saisi juurikin piiloon kätevästi. Huh, kauneuden eteen on kyllä kirjaimellisesti kärsittävä. Tai tässä tapauksessa terveyden. Alunperin oli tarkoitus poistaa kolme luomea, mutta lääkäritäti kysyi, että poistetaanko kaikki vähän isommat tuosta selästä ja kyljestä. Joten viisi luomea poistettiin. Jotenkin näin vanhemmiten sitä on tullut varovaisemmaksi auringonoton ja luomien kanssa. Tosin ihonhan väitetään muistavan jokainen palaminen… tehtyä ei saa tekemättömäksi, mutta tulevaisuuteen voi vaikuttaa.
Nyt piirtelemään esikoisen kanssa ja nauttimaan hetken laatuajasta kaksistaan. 
Meillä piirretään tänään kuulemma hääpareja ♥ 

Tiistaiterkkuja teille toivottelee,


9 Responses to “Pikku(isen) jouluista asua”

  1. salla sanoo:

    Hei! Ihana ja lämmin blogi sinulla ja kaunis koti. Sattumalta tämän löysin ja hyvä niin 🙂

    Saanko kysyä mistä olet löytänyt valkoisen pitkän tason olohuoneeseesi, ikkunoiden alle?
    Olen etsinyt vastaavaa pitkään, siinä kuitenkaan onnistumatta.

    • Maria sanoo:

      Voi kiitos kaunis Salla ♥ Ja tervetuloa lukemaan juttujani, toivottavasti viihdyt!

      Tuo valkoinen taso olohuoneen ikkunan alla on Bestå-tasoa Ikeasta. Siinä on kolme 120 cm leveää osaa vierekkäin. Joten Ikeaan mars!

  2. Essi sanoo:

    Sä oot niin tyylikäs lady! Pikkujoulukuteita täälläkin mietitään… mitään noin vetävää ei ole tiedossa mutta jotain pitäis keksiä. 😀

    • Maria sanoo:

      Äläs nyt…kiitos Essi ♥ Kyllä mustakin nyt tuntuu, että noi kiiltävät leggarit laitan, mutta etsin yläosaksi ehkä mustan väljän ja pitkän topin. En tunne ehkä oloani tuossa asussa ihan omakseni (ellen sitten kisko glögiä kaksin käsin ;D)…

  3. Oot niin kaunis <3 Ja sä näytät kyllä aina niin tyylikkäältä kun omia kuviasi on täällä 🙂 Ja todella tyylikäs asu pikkujouluihin.

  4. Anonymous sanoo:

    Niin kauniina jälleen 🙂 Mistä ihmeestä löydätkin noita kauniita puseroita kun meikäläisen silmiin ei ole osunut. Meillä olis heti tilaa muutamalle sellaiselle..
    -Pipsa-

    • Maria sanoo:

      Kiitos Pipsa ♡
      Tiedätkö, toi on mun kolmas liehulaihupaita ja kaksi kolmesta on tilattu Ellokselta vuosi takaperin. Toinen niistä on tämä. Muistaakseni Sara Kelly-merkkinen. Tykkään paidoista, jotka ei ihistä ja purista 🙂

Kommentoi