tiistai 13. marraskuun 2012

Apuuva! / Kaikki hyvin

Menin säätämään palstan leveyksiä ja nyt mulla on joku ihme dynaaminen malli blogissa…miten mä pääsen takaisin vanhaan???? Kiitollisena neuvoista jo etukäteen 🙂
Terkuin,Maria – ihan paniikissa
EDIT: kiitoskiitoskiitos ihanat auttajat. Nyt blogini pitäisi olla vanhan mallinen. Jos huomaatte jotain eroavaisuuksia tai teitä häiritsee jokin asia blogini ulkoasussa niin ilmoitattehan asap. Tästä lähtien aion kopioida tuon html-koodiston ennen kuin alan muokkaamaan blogia. Onneksi selvittiin säikähdyksellä. Eikä ne suklaamantelibiscotitkaan palaneet uuniin, vaikka niin jo hetken luulin. Joten huomenna maalaillaan Acazia-vitriiniä ja herkutellaan biscoteilla. Myös täällä blogissa! 

Kauniita unia 

5 Responses to “Apuuva! / Kaikki hyvin”

  1. Irmastiina sanoo:

    Hups!
    Toivottavasti joku osaa neuvoa sinua.

  2. Riina sanoo:

    Minulla on oikealla ylälaidassa ulkoasu ja sieltä Livenä blogista alapuolelta se mukauta. Toivottavasti saat asetukset kuntoon.

  3. Riina sanoo:

    Niin siellä on niitä malleja, esim. se yksinkertainen, sekö sinulla ennen oli? Se on minulla käytössä omassa blogissani. 🙂

  4. Sally sanoo:

    Auts! Blogin ulkoasuasetuksissa on mallin suunnittelutyökalu. Mene sinne -> dynaamiset näkymät ruudun oik. puolella on heti esim. malli ”yksinkertainen”, klikkaa sitä. Jos menetit kaikki blogisi fontit, palstaleveydet, taustavärin ym, niin ne saa muutettua mieleisikseen kohdasta ”lisäasetukset”. Muista lopuksi tallentaa malli.

    PS. Hyvä vinkki vastaisuuden varalle on ottaa omasta blogipohjasta varmuuskopio omalle koneelle klikkaamalla ”malli” sivun oikeasta yläreunasta ”varmuuskopio/palauta” nappia, niin tällaisen lipsahduksen jälkeen sieltä voi kätsysti palauttaa edellisen version.

    Lycka till! Toivottavasti tästä oli apua.

  5. Maria sanoo:

    Kiitos kiitos kiitos IHANAT <3 Puspus <3 Pikkuhiljaa getting there! Vielä yksi juttu; miten mä saan noiden kuvien ”kehykset” pois? Esim tuosta ihan At Maria’s bannerista?

    Huhhuh, mun sydän lyö kyllä vieläkin miljoonaa 🙂 Ootte parhaita!!!

Kommentoi