lauantai 09. marraskuun 2019

Marraskuun hämyiset päivät ♥

MOIKKAMOI IHANAT

ja hei nähtiinkö siellä teilläkin eilen illalla kunnon winter wonderland -maisemia? Oli kyllä niin tajuttoman kaunista, että meinasi sielu pakahtua. Tänä aamuna avasin sälekaihtimet (10,5 tunnin unien jälkeen 🙏🏼) ja ihan ekana totesin miehelle, että onpas marraskuinen keli. Siellä täällä näkyi vielä vähän lunta, mutta muuten sade piiskasi armottomasti lumitöppöjä olemattomiin.

Tuohon hetkeen pysähdyin ja mietin, että hei – nyt pieni asenteen muutos ja päivä näyttäytyy paljon paremmalta. Omalla asenteella, kun pystyy vaikuttamaan ihan järkyttävän paljon näihin juttuihin. Jopa marraskuun pimeisiin päiviin suhtautumiseen. Itselläni tänään on ollut hymy herkässä, sillä saamme tuossa parin tunnin päästä ihanat ystävät kylään. Kotkasta asti. Kinkkupiirakka on paistettu, ceasarsalaatin kastike tehty, lämminsavulohisalaatti ajatuksen asteella ja jälkkäritarjotin koristeltu.

Kuohuviinikin on pitkästä aikaa kylmässä. Ulkona ei ole juuri tilanne aamusta muuttunut. Mitä nyt sade on tehnyt lumelle tehtävänsä. Olen ottanut hämyisestä päivästä kaiken irti. Viettänyt suurimman osan siitä keittiöstä. Pitkästä aikaa sitäkin.

Pieni huoli pikkuisesta karvaisesta kaverista on kalvanut muutaman päivän takaraivossa; vein aamulla pissanäytteen ja se oli onneksi puhdas. Vahinkopisuja on alkanut tulla sisälle ja vielä yleensä sen jälkeen, kun ollaan oltu ulkona. Ihan kuin ei osaisi pidätellä. Protestipissoiltakaan nuo ei vaikuta, kun ei toinen ole sellaista kovin protestoivaa tyyppiä. Paitsi, jos häntä komennetaan ;) Katsotaan, josko ensi viikolla tilanne ei parane, niin käydään ultraamassa virtsarakko. Se on jännä, että tuo jollekin ”se on vaan koira” on meille rakas perheenjäsen. Sellainen, josta kannetaan huolta ja jonka terveydestä huolehditaan yhtä paljon kuin meidän ihmistenkin.

Mutta nyt kuulkaas vielä vessan siivous, suihku ja sitten – ihanaa iltaa viettämään. Huomisellekin on suunnitelmissa mukavia vierailuja; maailman parasta taataa menemme onnittelemaan anoppilaan, siinä sivussa näemme pitkästä aikaa miehen muutakin sukua ja sitten illalla vielä oman perheen kesken syömään. Mikäli en huomenna ennätä koneelle, niin toivotetaan nyt jo hieman etuajassa…

RAKKAUDENTÄYTEISTÄ ISÄNPÄIVÄÄ &
SITÄ ENNEN LEPPOISAA LAUANTAITA ♥


8 Responses to “Marraskuun hämyiset päivät ♥”

 1. Avatar Arja sanoo:

  Kauniita ja kotoisen houkuttelevia kuvia. Pitäisi varmaan itsekin alkaa vähän lisäillä noita erilaisia valoketjuja ym. tuomaan tunnelmaa tähän pimeään aikaan. Toivottavasti Tobylla ei ole mitään hätää. Ymmärrän täysin huolesi tuosta suloisesta karvakaverista. Itsellä ei ole koiria, mutta lasten talouksissa on ja aina tuntuu minustakin pahalta kuulla, jos niillä ei ole kaikki hyvin. Ovat meillä kuitenkin aika usein hoidossa ja siksi tosi rakkaita. Oikein hyvää isänpäiväviikonloppua sinne.

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Arja

   ja kiitos ♥
   Kyllä valoilla saa niin paljon aikaan. Varsinkin nyt, kun on niin pimeitä päiviä ollut, niin valosarjat tuovat ihanaa tunnelmavaloa :)

   Ja kiitos huolenpidosta, Toby ei ole enää onneksi pissaillut sisälle. Onneksi!

   Ihanaa alkanutta viikkoa ♥

 2. Avatar Sanna sanoo:

  Niin kauniilta näyttää teidän koti ja itsekkin olen kynttilöiden ja valosarjojen kanssa nauttinut pimeistä päivistä.
  Meiltä löytyy jo kaikki,myös pihalla: D,mutta nythän sitä valoa tarvitaan!
  Toivottavasti Topsukalla kaikki hyvin,nämä karvalapset niin rakkaita.
  Ja sehän on just näin.Kun eläin otetaan,on se perheenjäsen ja se hoidetaan kuntoon kuten ihmisetkin.Maksoi mitä maksoi.

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Sanna

   ja kiitos kaunis ♥

   Hei ihana kuulla, että siellä toinen ”kausivalohörhö” :D Meillä on kans jo täysvarustus noiden suhteen. Ja hei mikäs siinä, nyt on vuoden pimein aika, niin ilman muuta kausivalot kehiin vaan!

   Kiitos, Topsukka voi nyt jo hyvin. Ei ole enää lirautellut. Mitä lie oli, mutta onneksi ei ollut vakavampaa. Meillä satoi eilen illalla taas vähän lunta, niin lumesta on innoissaan. Harmi vaan, että tykkää syödä sitä…ties mitä pöpöjä tuolta saa :)

   Ihanaa alkanutta viikkoa ♥

 3. Avatar -A- sanoo:

  Oi miten ihania kuvia ja ihana, lämminhenkinen tunnelma. :) Mukavaa sunnuntaita/isäinpäivää !

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka A

   ja voi kiitos kaunis ♥

   Marraskuun hämy on kovin tunnelmallista :)

   Ihanaa alkanutta viikkoa sinne ♥

 4. Avatar Kaura sanoo:

  Tunnelmallisen näköistä teillä. Kynttilät, ja valot tuovat pimeyden keskelle fiilistä. Mukavaa loppuviikkoa :)

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Kaura

   ja hei kiitos ♥

   Marraskuun hämyiset päivät ovat kyllä omiaan fiilistelyyn kynttilän valossa :)

   Ihanaa alkavaa viikonloppua ♥

Kommentoi