torstai 17. lokakuun 2019

Pieniä haaveita isossa maailmassa

MORO MURUT!

Kuten tiedätte, niin olen henkeen ja vereen kotihiiri, jonka reissujalkaa vipattaa säännöllisin väliajoin. Reissujen yksi kohokohdista on kotiinpaluu.

Jos joskus tunsin haikeutta, kun piti lähteä kotiin, niin nyt tuo reissuhaikeus on muisto vain. Kotiin on hyvä palata, eikä vähiten sen valkoisen ja karvaisen kullannupun takia.

Reissu on ollut jälleen mieletön, ollaan nähty hurjan paljon. Toisaalta on ollut tervettä huomata, että reissun kohokohtia ei ole ollut Vegasin valot tai Rodeo Driven kimallus. Losin keskustan värikkäät kadut tai Santa Monican ihmisvilinä.

Vaan tuo rauhallinen ja seesteinen Redondo Beach, josta postauksen kuvatkin ovat. Illallinen paikallisten suosimassa ravintolassa ja vielä kohtuulliseen hintatasoon. Laskeva aurinko ja moikkaan tullut lokki.

En kaipaa elämääni vipinää tai vilskettä. Mutta välillä on hyvä käydä katsomassa, mitä maailmalla on annettavana. Samalla haaveilla toisella puolen maailmaa niistä itselle tärkeistä jutuista. Jotka oikeasti tekevät elämästä arvokkaan. Joiden takia on kerta toisensa jälkeen ihana palata kotiin.

❤️ paahdettu ruisleipä, jonka päälle on sipaistu oivariiniä ja tomaattisiipaleita
❤️ kotisaunan pehmeät löylyt
❤️ kotisohvalla päikkäröinti, karvaisen kaverin ollessa kerällä kainalossa
❤️ aamulenkki koiran kanssa pimeässä ja tihkusateessa
❤️ kotisänky
❤️ juoksulenkki vakkarimaisemissa Tahmelassa & Pispalassa
❤️ ruokakaupan heviosaston tuoreet annit
❤️ itsetehty kotiruoka
❤️ aamukahvin tuoksu
❤️ glögintuoksuinen tuoksukynttilä aamuhämärässä
❤️ kausivalojen loisteessa tunnelmointi syysiltoina
❤️ leffaillat mancavessa
❤️ joulujuttujen suunnittelu
❤️ laitepilatestuntien jälkeinen euforia
❤️ Boltsit jääkaappikylminä
❤️ Toby, Toby ja Toby

 Huomenna torstaina alkaa kotimatka ja kotona ollaan perjantai-iltana. Viikonloppu relataan ja sitten ladatuin akuin kohti arkiviikkoa. Mutta nyt kamat kasaan ja vielä vikaa kertaa hälinää ihmettelemään. Voi olla, että korvat soi jonkin aikaa kotiinpaluun jälkeen ;)

TERKKUSIN,


Kommentoi