tiistai 29. tammikuun 2019

Onko blondeilla oikeasti hauskempaa?

TINKEETÄ TIISTAITA YSTÄVÄT!

Viime marraskuun lopulla kampaaja-Kristan penkkiin istuessani olin vakaasti päättänyt, että urani tummatukkaisena (omalla mittapuullani tummatukkaisena) saa jäädä. Nuo himskatin platinanväriset raidat, kun olivat lisääntyneet huolestuttavasti viimeisen vuoden aikana ja huomasin, että tummalla tukalla tyveä olisi pitänyt värjätä ihan koko ajan. Lisäksi koin, että tuo lämmin ruskea sävy, joka hiuksissani oli ei tullut toimeen niiden platinanväristen kuontalon valtaajien kanssa. Joten pyysin saada vain vaaleita raitoja, tiuhaan tehtynä. Näin me tehtiinkin ja olemus raikastui heti. ID

Tarkoituksena on kasvattaa oman värinen hius esiin, mutta niin että nuo platinat (miksi harmaiden hiuksien kirjoittaminen tässä kohtaa tuntuu niin masentavalta?) sekoittuisivat vaaleaan raitaan. Nyt tehtiin samanlainen käsittely eli tiuhalla raidalla päällyhiukset ja vielä sävykäsittely pesupaikalla. Se oma itseni, joka on tottunut olemaan blondimpi, kuoriutui heti esiin.

Aina sanotaan, että blondeilla on hauskempaa ja allekirjoitan tämän väitteen täysin. Olen vuosien varrella oppinut, että tämä sanonta ei välttämättä ole riippuvainen hiussävystä. Itselläni nimittäin on välillä blondin luonne, jota ei tumminkaan hiussävy peitä. Eli hauskaa on likipitäen aina. Yleensä oman itseni kustannuksella. Tosin kampaajalta kotiin ajaessani ajattelin, että eihän tämä voi kertalaakista muuttua näin hiusten vaalennettua. En meinannut nähdä ajaa kotiin, sillä pikkuisemman viikonloppuna kertoma vitsi sai aikaan ihan järkyn kikatuskohtauksen.

Nyt ollaan siinä blondiusasteessa hiuksissa, joka on se sellainen luonnollinen. Jota olen kaivannutkin. Oma hiukseni vetää helposti liikaa kellertäväksi, joten tarkoituksena olisi pitää se tällaisena hiekkablondina. Ja samalla kasvattaa tuota omaa tyveä tuolta kokonaan esiin. Se onkin aika tumma, joten toisaalta on ihan hyvä että sisäinen blondius puskee sieltä niitä kirkasteraitoja oma-alotteisesti esiin 😉 Hiekkablondi hius kaipaa mielestäni hieman kylmempiä meikkisävyjä. Poskiin pääsi kylmää roosaa ja pitkästä aikaa tein silmiin rajauksen. Kunnon tujaus vielä ripsaria ripsiin, niin avot. Harvemmin sitä kesken kotitoimistopäivän tälläin tälläytyy. Mutta täytyy sanoa, että piristää kummasti ja on miehenkin illalla kivempi tulla työreissusta kotiin, kun ei ole se tavanomainen näky vastassa.

Siihen vitsiin palatakseni; ”Mitä tarkoittaa pilates?  No melilosvoja tietenkin” 😀 Tänä iltana tosin ohjelmassa sitä toisenlaista pilatesta, ei mitään naamioleikkejä. Hei, olitte sitten punapäitä, blondeja tai brunetteja, niin muistakaahan että elämä ei ole liian vakavaa, vaan se sujuu paljon mutkattomammin, kun osaa pitää hauskaa. Vaikka sitten vähän hölmöjen vitsien ansiosta 

TIISTAITERKUIN,


6 Responses to “Onko blondeilla oikeasti hauskempaa?”

 1. Meri80 sanoo:

  Hei! Ihana väri hiuksissa, sopii hyvin 👍🙂 Minulla on meno kampaamoon helmikuun puolessa välissä ja tuntuu, että en malta odottaa. Minulla on ruskeat hiukset mutta nyt kun mennään kevättä kohden niin vaaleita raitoja suunnittelen, raikastuu yleisilme. Ihanat vaatteet sinulla päällä 🙂

  • Maria sanoo:

   Moikka Meri

   ja voi kiitos ♥ Itsekin tykkään kovin, että piristi ilmettä 🙂

   Se on juurikin näin, että kesää kohden tekee mieli vähän tuoda uutta buustia raidoilla 🙂

   Kiitos kaunis ja ihanaa keskiviikkoiltaa ♥

 2. Sari Riekkola sanoo:

  Hei, kyllä sulle Maria sopii hyvin tuo vaalea hius, ihana väri, niin luonnollinen.

  Mukavia tammikuun viimeisiä!

  • Maria sanoo:

   Moikka Sari

   ja kiitos!! ♥ Mä olen kans sitä mieltä, että blondi pukee paremmin minua (tukee samalla sisäistä blondiutta ;D)!

   Kiitos ja ihania tammikuun vikoja hetkiä sinnekin ♥

 3. Milla sanoo:

  Moiii! Kyllä sinä vain vaaleana olet kaunis! Ottamatta kantaa tummempaan, niin tuo nykyinen sopii kuin nappi silmään.
  Mitäs nuo kivat housut on?

  • Maria sanoo:

   Moikka Milla

   ja hei voi kiitos ♥

   Tuntuu, että heräsin itsekin henkiin tämän vaaleuden myötä 🙂

   Housut ostin syksyllä H&M:ltä ja eilen yksi lukija oli löytänyt ne vielä verkkokaupasta alennuksesta 🙂 Joten kantsii käydä katsomassa!

   Ihanaa keskiviikkoiltaa ♥

Kommentoi