keskiviikko 29. elokuu 2018

Tyttöjen hemmotteluhetki

 

Kaupallinen yhteistyö: Pizza-online.fi

 

KESKIVIIKKOILTAPÄIVÄÄ IHANAT!

Elämässä pitää olla hemmotteluhetkiä. Kun saa olla hemmoteltavana ja kun hemmotellaan. Itse rakastan hemmotella lähimmäisiäni. Hemmottelu on kaikessa yksinkertaisuudessaan yksi elämänlaatua hurjasti nostava asia. Niin minulle hemmottelijana kuin hemmottelun kohteena olijallekin. Sen ei tarvitse olla mitään suuren suurta ja maata mullistavaa. Se voi olla vaikka yllätysviesti koulusta pääsevälle, jossa kerron, että odotan autossa koulun parkkipaikalla. Se voi olla valmiiksi kaappiin viikatut puhtaat vaatteet tai sängyn avaaminen iltaisin. Aika usein hemmotteluni liittyy jotenkin ruokaan ja syömiseen. Tämä postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Pizza-online.fi:n kanssa.

Elettiin suloista sunnuntai-iltapäivää. Esikoinen kaivautui syvemmälle sohvan syövereihin. Nenä valuen ja kurkkuaan valitellen. Flunssa oli kestänyt jo pitkän aikaa ja toinen alkoi olla jotenkin nuupahtanut. Kuumetta ei kuitenkaan ollut, mutta sen verran alamaissa pieni oli ollut, että ruokakaan ei juuri ollut maistunut. Tuntui kuin toinen olisi kokenut ihmeparantumisen sanoessani, että nyt tilataan kotiin kuljetuksella ruokaa. Kyselin, että mitä tekisi mieli syödä. Tuossa vaiheessa kun tuntui, että olisi minulle äitinä helpotus, kun näkisin toisen syövän enemmän kuin puolikkaasta perunasta puolet. Tämän yhteistyön myötä pääsin lasten hemmottelun lisäksi tutustumaan palveluun nimeltä Pizza-online.fi.

Pizza-online.fi on Suomen suurin ruoantilauksien välityspalvelu ja se on perustettu vuonna 2007. Se on melkein jokaisen saatavilla, nimittäin se kattaa 95% Suomen pinta-alasta. Valikoimaan kuuluu 1000 eri ravintolaa ja jopa puoli miljoonaa suomalaista käyttää palvelua. Miksei me olla käytetty tätä ennen? Tämän kysymyksen esitin itselleni, kun huomasin kuinka monipuolinen ja helppo tuo palvelu on. Nimi viittaisi helposti pelkkään pizzoja toimittavaan palveluun, mutta palvelu on kaikkea muuta. Toki niitä pizzojakin saa!

Latasimme puhelimiin Pizza-online.fi:n sovellukset ja samantien sovellus löysi sijaintimme. Sekunnissa ruudulle ilmestyi tieto, että meidän kotiosoitteeseen toimittaa jopa 32 ravintolaa! Tai siis enemmänkin, mutta ruksasimme kohdan ”avoinna olevat ravintolat”. Valikoimaa olisi ollut aina sushista pizzaan, vegaanisista vaihtoehdoista etnisiin, rakastamiini aasialaisiin makuihin. Mutta koska lasten ehdoilla mentiin äiti-tytär hemmotteluhetken myötä, niin lapset saivat päättää. Ruokahaluton kipuinen alkoi haaveilemaan makkaraperunoista ja tuo energiaa täynnä oleva pikkuisempi kebabista. Itse haaveilin salaatista sekä ranskalaisista. Tytöt katsoivat valikoimaa kännyköillä ja itse halusin katsoa isommalta ruudulta tietokoneelta. Tiedättekö, kun joskus vaan tuntuu, että lukeminen isolta ruudulta on helpompaa. Ja ei, en syytä keski-ikää ja ikänäköä ;)

Palvelusta pystyi suodattamaan eri ruokalajeja tarjoavat ravintolat. Löysimme hyvin nopeasti ravintolan, josta saimme tilattua jokaiselle jotakin. Teimme tilauksen ja maksoimme sen samantien. Näimme reaaliajassa, koska ravintola otti tilauksemme vastaan. Lisäksi näimme arvioidun toimitusajan ja tiedon, koska tilauksemme on valmistettavana. Tällä välin tutustuin palveluun vielä tarkemmin ja huomasin, että tuolla tosiaankin on ravintoloiden omat ruokalistat ja omat hinnat voimassa. Aika monella ravintolalla kuului kotiinkuljetus hintaan, kun tilasi yli 25 eurolla, mutta myös ruoan noutomahdollisuus on saatavilla. Löytyipäs sieltä myös ravintoloita, joissa sai tilauksen päälle limun ilmaiseksi. Puhelin piippasi reilu vartti ennen arvioitua toimitusaikaa ilmoittaen, että tilauksemme on lähtenyt matkaan. Siitä vajaan kymmenen minuutin päästä ovikello soi ja erittäin ystävällinen herrasmies ojensi tilaamamme ruoat minulle.

Koska esikoinen valitti, että ei jaksaisi nousta ruokapöytään, niin päätin yllättää tytöt hieman erilaisella ruokailuratkaisulla. Takassa loimusi tuli lämmittäen, joten vein sohvalta muutaman tyynyn tuohon takan eteen. Levitimme ruoat matolle ikään kuin piknikille ja nautimme ne samalla kun juttelimme niitä näitä. Ihan kuin esikoisenkin poskille olisi palannut väri ruokailun lomassa. Olin erittäin hyvilläni siitä, että keittiössä hääräämisen sijaan käytin tuon ruoan valmistusajan sohvalla lasten kanssa pötköttelyyn. Välillä näinkin. Siinä sivussa siis kun hemmottelin tyttöjä, hemmottelin myös tavallaan itseäni. Vaikka ruoanlaitosta pidänkin, niin välillä on hyvä saada siitäkin arkisesta touhusta vähän breikkiä.

Pizza-online.fi -palvelu toimi loistavasti hemmotteluhetkessämme. Nyt kun huomasin kuinka helppo sitä oli käyttää ja kuinka kattava valikoima ruokaa palvelun kautta on tilattavissa, keksin jo monta uutta tilaisuutta, milloin käyttää tuota palvelua. Illanistujaiset, lasten syntymäpäivät tai vaikka ihan tavallinen maanantai-ilta.

Onko Pizza online.fi teille tuttu palvelu? Missä tilanteessa sinä käyttäisit Pizza-online.fi -palvelua? Tuolla Instagramin puolella on meneillään arvonta, jossa yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa 35 euron arvoinen alennuskoodi Pizza-online.fi -palveluun. Arvontaan pääsette täältä tai sitten puhelimen IG-sovelluksella ”atmarias” -käyttäjätilini alta. Arvonnan säännöt löytyvät täältä.

KESKIVIIKKOTERKUIN,


6 Responses to “Tyttöjen hemmotteluhetki”

 1. Jaahas. Tämän inspiroimana mä taidan mennä huomenna helpolla ja haen meille ruokaa.

  • Maria Maria sanoo:

   Moikku Jenni!

   Suosittelen – arkea helpottavia asioita kaipaa varsinkin näin loppuviikosta :)

   Kivaa torstaita ♥

 2. Sanna sanoo:

  Meillä joka sunnuntai pizzapäivä.Tilataan vakipaikasta ja 20min.niin ruoka lautasella.Tilaan itselleni tosi harvoin pitsan.
  Yleensä fetasalaatin tuoreen leivän kera,pastan tai kanaa.Viimeksi kylmäsavulohisalaatin.Kun tilaan pitsan,on se kasvispitsa vuohenjuustolla,rucolalla ja paholaisenhillolla.Kivaa pikku arjen luksusta!

  • Maria Maria sanoo:

   Moikku!

   Oih, ihanaa että teillä on sunnuntaina pitsapäivä – se kruunaa viikonlopun ihan varmasti ♥

   Ai että, nyt alkoi tekemään tuota sun pitsaasi mieli :D Meillä piti olla tänään spagettia ja jauhelihakastiketta, mutta pitäiskös sittenkin tilata kotiinkuljetuksella jotain? ;)

   Ihanaa torstai-iltaa!

   • Sanna sanoo:

    Suosittelen:)vkon pitsapäivä lipsahti täksi illaksi,kun vkonloppu töitä.
    Saunan jälkeen tilattiin lämpimät kanasalaatit

    • Maria Maria sanoo:

     Hih, mulla viikon pitsapäivä lipsahti tälle päivälle, kun olen toimistolla ja kaikki tilasi pitsaa :D

Kommentoi