perjantai 25. toukokuu 2018

Juhlat tulossa? Kalkkilaivan kapteenille päivetystä purkista

HEIPSULIHEI VAAN!

Onko kellään muulla samaa oloa kuin minulla…sellaista, että kun aamulla herää niin miettii, että ei vitsi tätä kesää? Voiko tää olla edes totta? Joka ikinen päivä herää auringonpaisteeseen. Se on niin suunnattoman ihanaa! Ollakin, että meidän perheestä 3/4 kärsii aikamoisista allergioista. Niin kuin varmaan myös moni siellä ruudun takana.

Meillä on tänä iltana tiedossa ystävien häät ♥ The juhlat, joita varten yritin viime viikonloppuna vilautella säärilleni aurinkoa. Mutta eipäs nuo sääret siellä peiton alla hirmuisesti auringonsäteistä nauttineet :) Turvauduin siis tuttuihin vanhoihin tuotteisiin ja kas, kalkkilaivan kapteenskan sääret ovat saaneet väriä pintaan. Koska pukukoodi on illan tilaisuuteen kohtalaisen rento (kutsussa luki, että kenenkään ei tarvitse ahdistua sukkahousupakosta), niin sukkahousuja en ajatellut minäkään laittaa. Häät kun ovat kuitenkin juhla isolla jiillä enkä missään tapauksessa haluaisi olla alipukeutunut tai epäkunnioittaa tilaisuutta paljailla säärillä. Musta tuntuu, että nämä ovat muuten ihka ekat häät, jonne menen ilman sukkiksia. 

Olenkin kertonut, että olen nykyään kohtalaisen varovainen auringonottaja. Enkä oikeastaan enää edes viihdy suorassa auringonpaisteessa löhöten. Sen takia olin niin onnellinen löytäessäni itseruskettavat, jotka oikeasti toimivat eivätkä jätä ihoa oranssiksi. Tuoksukin on miellyttävä. Ja iiiiso plussa siitä, että kuuluvat luonnonkosmetiikan piiriin. Ennen Dubain reissua tutkin asiaa netistä ja luin kehuja tuosta NKD Skinistä. Ei sitä turhaan hehkutettu, sillä tuo vaahto on aivan älyttömän helppo levittää (tähän olisi olemassa vissiin joku levityshanskakin…) paljain käsin. Ilman, että kädet värjääntyvät. Iho jää samantien päivettyneeksi ja tuo päivetys tekeytyy esimerkiksi yön aikana. Aamulla herätessään voi kauhistua peiliin katsoessaan, että hui – olenpas mä ruskea, mutta suihkussa ylimääräinen aine lähtee pois ja jäljelle jää kaunis päivetys. Tällä viikolla laitoin tuota itseruskettavaa kertaalleen koko kroppaan ja sain haluamani lopputuloksen. Ennen Dubain reissua levitin sitä kahtena iltana ja kerrankin makoilin altailla valmiiksi päivettyneenä :)

Tuo itseruskettavan vaikutus pysyy myös yllättävän pitkään ja se kuluu kauniisti pois. Kauniiseen lopputulokseen vaikuttaa toki myös se, että on kuorinut ihon huolellisesti ennen itseruskettavan levittämistä. Myös purkista päivettyneen ihon huolellinen rasvaus antaa päivettymiselle kivasti jatkoaikaa!

Heräteostoksena ostin samalla shoppailureissulla helmikuussa tuon Eco by Sonya päivettävän kasvoveden. Pieniä ennakkoluuloja oli, että näinköhän toimii. Jotenkin ruskettava ja kasvovesi samassa yhteydessä ei ihan heti vakuuttanut. Mutta hei, niin vain toimi. Illalla vanulapulla levitin ruskettavaa kasvovettä ja aamulla heräsin kasvot nätin päivettyneenä. Nyt ennen häitä en ole tätä laittanut, sillä kasvot ovat saaneet väriä näiden aurinkoisien päivien aikana. Talven mittaan käytin tätä aina silloin tällöin ja kasvot saivat heti erilaista hehkua :)

Mutta nyt vajaa pari tuntia töitä ja sitten taikurikampaaja-Kristan käsittelyyn juhlakampausta varten. Sen jälkeen onkin iso haaste edessä, nimittäin juhlameikin tekeminen. Kuten vallan hyvin tiedätte, että mikään meikkivirtuoosi en ole. Illan juhlat mennään ehkä meikinkin suhteen ”kepeällä ja kesäisellä” :D InstaStoryyn (atmarias) tulee päivitettyä juhlahumutunnelmia, joten siellä nähdään illalla!

AURINKOISIN PERJANTAITERKUIN,

PS. olen saanut nii-iin paljon kyselyitä mun kesämekoista, että kirjoitan teille huomiselle (tai viimeistään sunnuntaille, mikäli en sitä huomiselle saa ihan valmiiksi) suuren kesämekkopostauksen! 


6 Responses to “Juhlat tulossa? Kalkkilaivan kapteenille päivetystä purkista”

 1. Avatar Hertta sanoo:

  Hei just hyvä postaus, juuri oikeaan aikaan! Olen pohtinut, mikä itseruskettava olisi sopiva. Eli pari kysymystä tuohon tuotteeseen liittyen. Sanoit, että ”vaikutus pysyy yllättävän pitkään ”, niin kuinka pitkään on yllättävän pitkään? :) Entä kuinka nopeasti säärikarvojen ajelun jälkeen tuota voi laittaa, ettei tuki ihohuokosia? Vai oletko siloittanut sääret jotenkin muuten, kuin höyläämällä? Entä osaatko sanoa, kuinka moneen kokovartalokäsittelyyn tuo purkki riittää? Ja mistä ostit tuotteen?

  Kivaa hääjuhlaa! Ei voisi keli olla hääparille suosiollisempi! :)

  • Maria Maria sanoo:

   Heipsun Hertta

   ja kiva kuulla, että tämä postaus tuli tarpeen ♥

   Yllättävän pitkään mielestäni eli ainakin viikon-pari :) Jotkut itseruskettavat kun tuntuvat kuluvan pois parin päivän päästä. Toki asiaa auttaa se, että on kuorinut ihon hyvin ennen itseruskettavan levittämistä ja muistaa ahkerasti rasvata ihoa.

   Mä olen laittanut samantien sheivauksen (höylällä) jälkeen eikä ole tukkinut ihohuokoisia lainkaan! Liekö tuo luonnonkosmetiikkatuotteen etu verrattuna tavallisiin itseruskettaviin. Tuo on nyt ollut käytössä sieltä helmikuun lopusta (ehkä noin 7-8 käyttökertaa takana) ja tuntuu olevan vielä ainakin puolilleen täynnä. Se vaahto, joka tuolta tulee on ihan älyttömän riittoisaa!

   Ostin purkin Emotionista, mutta varmasti saa esim. netistäkin tilattua :)

   Kiitos, juhlat oli ihanat… eilinen oli vähän tuskaa ens alkuun, mutta siitäkin selvittiin ;D

   Suloista sunnuntaita ♥

 2. Avatar Tikru sanoo:

  Heippa!
  Minäkin kiinnostuin tuosta rusketustuotteestaOlen vaalea, ja palan helposti auringossa. Enkä kyllä enää näin 40v.iässä ole mikään kovin innokas auringonpalvoja, jos koskaan olen ollutMistäs tuota tuotetta voisi ostaa? Kuulostaa kyllä nyt niin hyvältä

  • Maria Maria sanoo:

   Moikkamoi Tikru!

   Mä ostin molemmat itseruskettavat Emotionista, mutta varmasti niitä saa muualtakin ostettua :)

   Sepäs se onkin, että ei sitä jaksa enää makoilla auringossa. Eikä oikein uskallakaan. Ikä tekee tehtävänsä :D

   Suloista sunnuntaita ♥

 3. Avatar Hanna sanoo:

  Täälläkin päivetystä purkista. Ehkä se on tää 35+ ikä mikä tekee entistä varovaisemmaksi. Mulla on paljon luomia ja entistä varovaisempi olen. Tosin nykyään myös rusketun helpommin kuin nuorena. Apteekissa suosittelivat Acon sun kissed itseruskettavaa ja se onkin ollut tosi hyvä. Kevyt päivetys eikä värjääntyneitä käsiä :D Samoin olen nykyään tarkka kasvojen suojaamisen kanssa. Joko meikkiä suojakertoimella tai aurinkovoidetta. Tänä keväänä löysin Madaran aurinkovoiteet. Ihana, matta ja ihoa tasoittava voide kasvoille ja +30 voide vartalolle. Pigmenttiläiskät kun näyttävät tulevan entistä helpommin. Samaa rasvaa sipaisin miehenkin otsaan. Liian tarkka auringon kanssa ei kai voi olla.

  • Maria Maria sanoo:

   Heippahei Hanna!

   Musta tuntuu, että mullakin on luomet lisääntyneet viime vuosina ihan hurjan paljon ja koko ajan niitä tulee syynättyä. Mielummin on varovainen auringon kanssa ♥

   Hei kiitos vinkistä! Täytyykin joskus (sitten kun tuo purnukka joskus loppuu, on aika riittoisa :D) testata myös Acon tuotetta!

   Ja hei kiitti vinkistä! Mattavoide suojakertoimella kuulostaa ihanalle :)

   Jep, nuo pigmenttiläiskät ovat tuttuja täälläkin; ihan yhtäkkiä niitäkin alkanut tulemaan!

   Suloisia sunnuntaiterkkuja sinne ♥

Kommentoi