torstai 19. huhtikuun 2018

Kesätukka; yes or no?

MOIKKAMOI!

Saanen tähän väliin huhtikuuta palata sangen pinnalliseen aiheeseen, joka nostaa päätään joka ikinen kevät tässä vaiheessa? Nimittäin siihen, kun vaatekertojen vähetessä tekee mieli päästä myös ylimääräisistä hiuksista eroon. Tasan kerran olen tuota houkutusta kuunnellut. Antanut sille ja kampaaja-Kristalle pikkusormeni. Tullut kampaajalta kotiin supertyytyväisenä ja -onnellisena. Muistan miettineeni tuossa hetkessä, että miksen tehnyt tätä aiemmin. Kesätukka, sitä mietin tällä hetkellä.

Nyt kun huomaan, että pidän hiuksiani aivan koko ajan kiinni, houkutus napsaista ne lyhyeksi kasvaa päivä päivältä. Sitten taas toisaalta mietin, että kuinka helppo tämä on. Otsiskin asettuu ilman kikkailuja ja jopa kuivailuja tosi nätisti. Useimmiten. Sitten vain hiukset kiinni niskasta. Helppoa kuin mikä. Muistan lyhyillä hiuksilla sen, että ne oli aivan pakko pestä tai ainakin kastella joka aamu. Nyt olen vihdoin päässyt siihen pisteeseen, että en enää pese hiuksia joka päivä. Paitsi, jos urheilen ja hikoan joka päivä.

Ylläolevan kuvakollaasin hiuksista tykkäsin todella paljon. Sellaisia hiuksia en vain ihan heti saa, sillä tuo otsis pitäisi eka kasvattaa pois. Pidän otsatukasta ihan hirmuisesti ja olenkin yrittänyt miettiä, että miten saisin lyhyen mallin otsiksella. Aina palaan ihanaan Anna Puuhun. Fanitan ihan täysillä sitä uutta freesiä ilmettä. Yleensä sitä tulee palattua niihin samoihin tuttuihin inspiraatiokuviin, mutta tällä kertaa löysin myös aivan uuden tuttavuuden. Nimittäin Micah Giannelin. Alla oleva kuva on aivan täydellinen. Harmi vain, ettei oma suomalainen hiusrakenteeni (tai Ridge Forresterimaiset leukaperäni) ihan toimisi tuolla tavoin 😉

Alla olevissa kuvissa tykkään ihan älyttömän paljon Micahin hiusten väristä. Tummempi tyvestä ja ihan kuin siellä olisi jotain ruusukultaa vaalean joukossa? Tosin omaan punaisuuteen taipuvaan ihooni ruusukulta ei ole paras mahdollinen sävy. Lisäksi tuo pituus hiuksissa on aika passeli oikeanpuolimmaisessa kuvassa. Ei ihan kynitty vaan edessä saa olla pituutta. 

Saas nähdä mitä tapahtuu, kun huomen aamulla istun kampaajan tuoliin. Mennäänkö perinteisellä ”laitetaan tyvi piiloon ja leikataan sentti” -fraasilla vai läväytetäänkö esiin nämä kuvat. Ja jälleen kerran haluan sanoa, että tiedän varsin hyvin olevani etuoikeutettu, kun minulla on hiuksia päässä. Kaikilla ei näin ole ♥ Mitä sanotte; kesätukka vai ei? 🙂

TORSTAITERKUIN,


23 Responses to “Kesätukka; yes or no?”

 1. Jonnag sanoo:

  Toi sun lyhyt oli kyllä niin magee.
  Eli täältä ääni kesätukalle!

  • Maria sanoo:

   Heippa JonnaGee 🙂

   ja kiitos ♥

   Mä tykkäsin tuosta myös! Vahvasti alan kallistumaan tuohon jees – ääneen itsekin 😀

 2. MarjoH sanoo:

  Kuule, nyt osui ja upposi. Mulla on täällä ihan samat mietteet ollut eilisestä saakka. Tosin sitä kesätukkaa ei ole hetkeen ollut vaan aika samalla helppohoitoisella pidemmällä mallilla on menty jo pitkään. Nyt tekis mieli jotain uutta ja kevyempää!

  • Maria sanoo:

   Moikka Marjo

   ja hei eiköhän repäistä yhdessä kesätukat? 😀

   Hiukset ovat kasvava luonnonvara, joten vaikka menis vähän syteen ja saveen, niin aina on toivoa ♥

 3. K sanoo:

  Ehdottomasti kesätukka!! Sopi silloin viimeeksikin sinulle todella hyvin!!

  • Maria sanoo:

   Moimoi K

   ja kiitos ♥

   Se oli kyllä täydellinen…jos tietäisin, että lopputulema olis sama, niin ehdottomasti leikkaisin. Tosin kampaaja on sama taituri, joten eihän tässä pitäisi olla huolen häivää 😀

 4. Kide sanoo:

  Kyllä kesätukalle! Oletko kokeillut kuivashampoota? Sillä ja tarvittaessa kihartimella mä saan pidennettyä lyhyidenkin hiusten pesuväliä 2-3 päivään.

  • Maria sanoo:

   Kiitos kaunis Kide ♥

   Juu, kuivashampoo on käytössä 🙂 Itse asiassa sellainen, jossa on sinipigmenttiä, niin en ole tarvinnut hopeashampoota enää lainkaan!

   Sillä saa hyvin pidennettyä pesuväliä, mutta juoksulenkin jälkeen ei tohdi olla pesemättä, kun hiukset ovat litimärät hiestä 😀

 5. Seijahannele sanoo:

  Ääni kuvien kesätukalle 🙂

  • Maria sanoo:

   Kiitoskiitos Seijahannele ♥

   Rouva Kesäheinä täällä ruudun toisella puolella esittelee sitten huomenna, että millaiseen kesätukkaan päädyttiin 😀

 6. Sila sanoo:

  Kesätukka ehdottomasti!
  Sinulla on tukkaa ja nätti nassu, anna palaa!

  • Maria sanoo:

   Heippa Sila

   ja voi kiitos ♥

   Noissa kuvissa muuten näyttää, että mulla on vahva tukka…nyt se on tällainen hiirenhäntä 😀 Mutta ehkä pieni kuivashampoo + vahayhdistelmä toisi rakennetta 🙂

 7. Susa sanoo:

  Oi, muistan noi ihanat kuvat! Ajattelin silloin ja niin nytkin, että näytät ihanan raikkaalta kesäblondilta, hiuksia ja vaatteita myöten. Lyhyet on kyllä kauniit, etenkin toi pitkä otsis, mutta ymmärrän ponnarin helppouden paremmin kuin hyvin! Voihan blondit hiukset ja farkku, mikä kutkuttavan kesäinen yhdistelmä ❤️

  • Maria sanoo:

   Moikka Susa

   ja hei kiitos ♥

   Blondit hiukset ja farkku on kyllä lyömätön yhdistelmä 🙂

 8. H sanoo:

  Jees kesätukalle!
  Kyllä ne voi taas talven mittaan kasvattaa, jos enää edes siltä tuntuu…

 9. H sanoo:

  Lisäys vielä…
  Että kesätukassa on sopivasti rokkia 😉

  • Amanda sanoo:

   Ehdottomasti kesätukka. Minusta sinun kasvoihin käy vähän tummempi sävy..sellainen on sinulla joskus ollutkin. Kaunis olet aina

 10. Sari Riekkola sanoo:

  Yes täältäkin kesätukalle, lyhyemmässä on enemmän asennetta ja nuo postauksen kuvat muistan minäkin hyvin. Sulle sopi minusta se punervaki väri, mutta ymmärrän kyllä jos vaalea viehättää enemmän, itsekin tunnen blondina olevan enemmän kotona.

  Tsemppiä huomiseen ja täällä ootellaan mielenkiinnolla, millaiset uudet hiukset sinulla on huomenna? 🙂

  • Maria sanoo:

   Kiitos Sari ♥

   Blondius on ainakin mulla niin sisäsyntyistä (hehee), että on hyvä, että hiukset mukailee sitä yleistä olemusta ;D

 11. Nelina S. sanoo:

  Ääni kesätukalle. 🙂 Ainakin tuo kuvakollaasin malli sopii sinulle tosi hyvin. Voishan sitä soveltaa rikotun sivuotsiksen kanssa?

  • Maria sanoo:

   Moikka Nelina ja kiitos ♥

   Mulle jätettiin tuo otsis tuonne…ja tällä hetkellä kun suoristin hiukset se on sellainen vähän rikotun oloinen 🙂 Vaikkei siihen mittaan koskettukaan!

Kommentoi