tiistai 29. elokuun 2017

Sneak peek tyttöjen huoneisiin & alekoodi Deseniolle

*postaus on tehty yhteistyössä Desenion kanssa

HEISSULIVEI IHANAT!

Lupailin kuvia tyttöjen huoneista tuossa menneellä viikolla; kattavampaa katsausta saatte vielä odottaa hieman, mutta sneak peekeja olisi tarjolla tänään. Kunhan saadaan huoneet sisustettua loppuun niin luvassa on laajempia kuvakulmia. Huoneiden sisustaminen aloitettiin siitä, että koulupöydät ympäristöineen laitettiin kuntoon. Muuton myötä aloin haaveilemaan siitä, että tytöt alkaisivat tekemään läksynsä koulupöytien äärellä ruokapöydän sijaan. 

Tämä haave osoittautui turhaksi, sillä joka ikinen päivä kotiin tullessani törmään varsin kotoisaan näkyyn; ruokapöytään, joka päällä lojuu kaksi reppua sekä kirjat ihanasti sikin sokin. Eihän siinä mitään väärää ole, että lapset tekevät läksyt ruokapöydän äärellä. Tämä mahdollistaa sen, että itse pystyn pitämään kotitoimistoani esikoisen huoneessa. Kotitoimistopäivinä linnottaudun tänne yläkerran tunnelmalliseen huoneeseen  ja tykkään, että ympäristö on siisti ja harmoninen.

Desenion kattavasta valikoimista tytöt saivat valita molemmat mieleisensä sisustusjulisteet bloginäkyvyyttä vastaan. Esikoinen valitsi julisteeseensa mustavalkoisen tanssijatytön, joka sopiikin huoneen värimaailmaan hienosti. En muista aiemmin huomanneeni, mutta Deseniolla on nykyisin saatavilla myös kehyksiä, mikä helpottaa huomattavasti julisteiden ja sisustustaulujen seinälle saamista. Itselläni kun on aina haaste saada moiset kehystettyä ja seinälle 🙂ID

Pikkuisempi meillä on haaveillut luppakorvaisesta pupusta ihan koko kesän. Siinä missä vielä pari kolme vuotta sitten haaveili minipossusta, kuulostaa tämä pupuhaave himpun verran realistisemmalta. Periaatteessa. Meillä ollaan pupuille allergisia, joten pupuhaave karitui heti alkuunsa. Onneksi lohtua on tuonut suloinen pupujuliste. Vielä vuosi sitten julisteessa olisi pitänyt olla jotain pinkkiä tai liilaa. Nyt on menossa vaaleansininen kausi ja julisteen kaunis haaleanvaalean sininen tuo muuten valkoiseen huoneeseen hieman väriä.

Siinä missä esikoisen koulupöytä loistaa puhtaanaolollaan, täyttää pikkuisemman pöydän usein kaiken maailman slime-tarvikkeet; pesuaineet, partavaahdot sun muut. Ihana huomata, kuinka tuo kaksi vuotta ikäeroa merkitsee tietyissä jutuissa ihan hirmuisesti tässä iässä. Huomasitte ehkä, että pikkuisemman koulupöytänä toimii tuo vanha työpöytäni. Uudessa kodissa meillä on työhuoneessa mummun vanha Boknäsin pöytä. Työhuone on miehen käytössä kotitoimistopäivinä, joten sen takia itse vetäydyn kotitoimistopäivinä yläkertaan esikoisen huoneeseen 🙂

Näihin kuviin tulee palattua varmasti monesti vielä myöhemminkin. Niinä päivinä, kun lastenhuoneet ovat kuin hävityksen kauhistus ja pöydät notkuvat tavaraa 😀

Alekoodilla ATMARIAS25  saatte 25 % alennusta kaikista Desenion julisteista ja sisustustauluista ajalla 29.8.-31.8.2017., lukuunottamatta handpicked-merkittyjä julisteita.

TIISTAITERKUIN,


2 Responses to “Sneak peek tyttöjen huoneisiin & alekoodi Deseniolle”

 1. Sanna sanoo:

  Ihanat lamput tytöillä koulupäydällä! Mistä olet hankkinut?

  • Maria sanoo:

   Kiitti Sanna,

   ostimme nuo Ikeasta 🙂

   Niissä on sellaiset puhelinlaturit tuossa jalkaosassa, tosin tyttöjen puhelimilla ne eivät toimi. Jalkaosassa on myös paikka tuolle laturin piuhalle, mikä on hyvä juttu!

   Kivaa keskiviikkoa <3

Kommentoi