lauantai 25. maaliskuun 2017

BOHO BEDROOM -dreams

HEIPSANSAA!

Oi että, miten kiva lauantai! Vähän kaupoilla kiertämistä, ulkoistettua lounasta, siivoilua ja pian penkkiurheilua (hyvä Tappara! :). Löysin Stockmannilta aivan mielettömän ihanan päiväpeitteen. Tummanharmaan ja sellaisen toooosi chic:in. Kunnes muistin, että meille tulee uusi sänky uuteen kotiin. Tai uudet sängyt. Mummun ja vaarin (siis mun äidin ja isän) vähän nukutut Hästensit. Molemmille oma. Ehkä kuitenkin laitetaan ne yhteen ”parisängyksi” ;) Sängyt on aikoinaan teetetty äidin ja isän painon mukaan ja siinä, missä äiti oli minua ainakin kymmenen kiloa kevyempi, oli iskä tuota miehuusta ainakin kaksikymmentä kiloa painavampi.

Toivotaan, että sängyt kuitenkin ajavat asiansa. Design-ihmiset varmaan järkyttyvät, kun lukevat tämän, mutta mä haluan ne sinivalkoiset ruudut peittoon. Kyllä. En tykkää niistä eivätkä ne tule sopimaan suunnittelemaani värimaailmaan. En ole vielä sen kummemmin ehtinyt nettailemaan, mutta jonkin sortin helmalakanat noihin pitää kyllä ostaa. Sängyt ovat myös leveämmät kuin normisängyt, joten se boho chic -päiväpeitto on aivan liian nafti. Ehkä sellaisen saisi teetettyäkin jossain. Mutta ainakin tällä hetkellä vahvasti tuntuu siltä, että meille tulee boho bedroom. Sopivasti boheemi, viihtyisä ja aikaa kestävä. Olematta kuitenkaan liian sotkuisen oloinen.

Alkuun mietin makuuhuoneen seiniin jotain harmaata sävyä, mutta me mennään sittenkin valkoisella. Ehkä inasen sävytetyllä sellaisella. Saa sitten tekstiileillä tuoda väriä sen mitä haluaa. Perus harmaa-ruskea-musta tulee olemaan makkarinkin näkymä. Siinä missä viime viikolla haaveilimme vielä valkolakatusta parketista on vaihtunut haaveeseen rusehtavasta lankkulattiasta. Kertokaa nyt mulle että en ole ainoa, joka vaihtaa mielipidettään näin usein…tai jolla on näin vaikea päättää ylipäätään asioista :D

Photos from here

Makuuhuoneen takka on vielä myös harkinnan alla. Ollaan oltu supertyytyväisiä tuohon Jotulin takkaan, joka meillä nykyisessä takkahuoneessa on. Mutta se, että ostaako valkoisen vai mustan takan. Siinä pulmaa taas kerrakseen. Sellainen kamiinatyylinen kiehtoisi, kun taas toisaalta pönttöuuni sopisi talon tunnelmaan. Hei, jos missasitte Insta Storyn puolella videon meidän tulevasta makkarista, niin ei syytä huoleen. Käymme tänään illalla pelin erätauolla katsomassa miten remppa etenee, niin voin kuvailla uuden pätkän :)

Nyt sohvalle mukavaan asentoon. Otan kyllä läppärin mukaan ja vastailen pelin aikana kommentteihin. Itseni tuntien en kuitenkaan peliä pysty katsomaan :D

LEPPOISIN LAUANTAITERKUIN,


3 Responses to “BOHO BEDROOM -dreams”

 1. Ihania inspiskuvia Maria <3 Mä niin tykkään tosta tyylistä, sopivan rouhee ja elämän näköinen! Eilen laitoin just yhdet pellavalakanat ostoskoriin, mutta odotan vielä alekoodia ja tilaan vasta sitten ;)

  Mukavaa iltaa!

  • Maria Maria sanoo:

   Huomenta ihana

   ja kiitos ♥

   Just näin, rouheutta ja pehmeyttä samaan aikaan. Tyylikästä, mutta ilman loppusilausta :)

   Saas nähdä, miten me saadaan tulevaan makkariin tätä tyyliä :D Pellavalakanat haaveissa täälläkin…valkoisena. Vielä en ole raaskinut, mutta ehkä uuteen kotiin!

   Suloista sunnuntaita sinne, muiskis!

 2. Avatar Riikka sanoo:

  Kuulostaa hyvältä tuo rusehtava lankkulattia! Sopii sinne aivan varmasti paremmin kuin tuo valkolakattu parketti. Minusta lattia tuo omalaista särmää sisutukseen, usko pois. Tai no onhan niitä vaihtoehtoja pilvin pimein, mutta nyt oli puhe vain noista kahdesta ;)

Kommentoi