keskiviikko 23. maaliskuun 2016

Shades of green & details

Shadesofgreen07Shadesofgreen03Shadesofgreen09Shadesofgreen13 Shadesofgreen08
Shadesofgreen05 Shadesofgreen06 Shadesofgreen04Shadesofgreen02 Shadesofgreen01

…tunnistitteko tämän kauniin kodin?

MOIKKAMOI!

Hirmuinen pääsiäisen aluskiire, hiljaisesta viikosta ei tietoakaan 🙂 Tänä iltana pitäisi vielä pestä pari koneellista pyykkiä ja pakata laukut Lapin reissua varten. Tosin ollaan tultu siihen tulokseen, että eipä tuolla juuri mitään erikoista vaatetusta tarvitse. Päivät kuluvat mäessä ja illat saunan jälkeen pyjamassa 😀 Tällä kertaa viedään mummu syömään ulos parina iltana, joten ehkä sitä vähän siistimpääkin vaatetta olisi syytä ottaa mukaan. Pitkäperjantaina laitan ennen mäkeen lähtemistä lampaan uuniin ja sitten tehdään nyhtölammasleipiä illalla. Minttua ja tsatsikia kylkeen. Nams!

Viime lauantaina hurmurikummipojan synttäreillä ajattelin, että otan vähän kuvia veljen perheen kauniista kodista. Olinkin sitten varustanut kamerani objektiivilla, joka ei ihan kaikista laajakulmaisin ollut. Mutta detaljikuvia sillä oli hyvä ottaa! Muistatteko sen ihanan punaisen sävyn ruokahuoneen seinässä? Täältä löytyy tuo jouluinen postaus (ekassa kuvassa ruokahuone). No niin kuin mä tykkäsinkin tuosta punaisista seinistä, niin talon asukkaat olivat eri mieltä  😉 Nyt ruokatila on aivan älyttömän kauniilla vihreän sävyllä maalattu. Joku päivä pitää mennä vielä tuonne ottamaan laajemmalla kuvakulmalla kuvia!

Mulla on ollut jonkinasteinen vihreäkammo viimeisen vuosikymmenen. Ehkä ne pari myrkynvihreää sohvaa, jotka ostin vuonna 1998 opiskelijakämppääni ovat jättäneet traumat. Mutta tänä keväänä olen pikkuhiljaa alkanut tykkäämään vihreästä. Varsinkin oliivinvihreä iskisi täysillä. Tuntien itseni, mun ei kuitekaan kannata hirmuisen isoja maalausprojekteja ko. värillä suorittaa, sillä kyllästyisin siihen alta aikayksikön. Mut jos jonkinlaista tekstiiliä ko. värissä ostaisi. Pari sohvatyynyä ajaisi jo hyvin asiansa! Makustellaan tätä pääsiäisen ajan ja jos ensi viikolla vielä vihreä tuntuu hyvältä, niin ei muuta kuin sohvatyynyjen metsästykseen 😀 Iskeekö teihin vihreä?

Huomenissa sitten superhyvän ja -helpon raakakakun ohjetta!

VARSIN TALVISIN KESKIVIIKKOTERKUIN,

alle


2 Responses to “Shades of green & details”

  1. Ansku sanoo:

    Vou viude miten nätti maljakko!!! …muhun iskee kaikki värit, jos ne vaan sopii ympäristöön. Myös vihreä 🙂

    • Maria sanoo:

      Moikkelis Ansku
      ja eiks olekin? Noita on itse asiassa kaksi ja ne on niin ihanat!

      Hei, oikein aurinkoista pääsiäistä sinne <3

Kommentoi