maanantai 24. marraskuun 2014

Huivihimotusta ja saapasboikottia

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHEI HUOMENTA IHANAT!

Eilisistä jouluisista tunnelmista työpukeutumiseen. Bloggaria edestä ja bloggaria takaa. Kaappia ovet auki ja ovet kiinni. Bloggaria kaapissa 😀 Vaikkei se suunnittelemani mekkoviikko ihan putkeen viime viikolla mennytkään, niin kolmena päivänä viidestä tuli mekkoa töissä pidettyä. Yhtenä päivänä oli kuvissa näkyvä musta villamekko päällä ja parina päivänä oli harmaat mekot. Niistä kuvia myöhemmin. Aikaisempina talvina mekot ovat saaneet seurakseen saappaat, mutta tänä syksynä/talvena en ole vielä kertaakaan pitänyt perinteisiä saappaita. Bikerbuutseja ja nilkkureita kylläkin. Aiemmin vähän kammoksuin yhdistelmää nilkkurit + hame/mekko, mutta nyt se ei enää tunnu lainkaan hassummalta. Saappaat ahdistaa tällä hetkellä. Tiedä sitten miksi. Ylipäätään mulla ei ole tapana töissä vaihtaa sisäkenkiä, joten ehkä se ahdistus johtuu siitä, että saappailla sisälläolo ei tunnu luontevalta. Pitäisi alkaa käyttämään sisäkenkiä. Vaihdatteko te muuten töissä sisäkengät? Ajatus siitä, että nuo korkkarit tulisivat tuolta kaapin perukoilta käyttöön, ei ole lainkaan hassumpi 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saapasboikotin syventyessä huivihimotus on kasvanut. Sain blogini kautta kuvissa näkyvän kauniin By Pia’sin cashmere shaalin, joka toimii niin shaalina kylmänä päivänä harteita lämmittäen kuin tiukasti kiedottuna huivina kaulan ympärillä suojaa antaen. Niin onnellinen olen huivista, joka ei ihistä tai kutita. Hirmuisen monet villasekoitehuivit päätyvät hyllyn perukoille sen takia, että ahdistun siitä, kun ne kutittavat kaulaa. Tiedättekö sen sellaisen pistelyn, joka tekee olon todella epämukavaksi?  Koska vaatetangoillani roikkuu pääosin mustaa, harmaata ja valkoista vaatetta, niin huivit on niitä asusteita, joilla tuon päivään väriä. Ei nyt tosin ihan revitellen, mutta esimerkkinä tämä täydellinen nutrian värinen shaali.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pitkään meni, että pystyin pitämään huiveja tiukasti kaulan ympärillä. Sama juttu tapahtui kuin poolopaitojen kanssa. Mutta nyt kun olen hiffannut, että huiveja voi pitää silleen löysästikin, niin olen alkanut käyttämään niitä enemmän. Täytyy myöntää, että jossain vaiheessa työpäivää tosin tulee riisuttua huivi kaulalta. Viimeistään siinä vaiheessa yleensä, kun ilmalämpöpumppu alkaa iltapäivällä vihdosta viimein lämmittämään 🙂 Tämä monikäyttöinen shaali tulee kyllä tarpeeseen pakkaskeleillä töissä; meillä vetää ikkunoista ihan kamalasti ja niskat on sen takia puolitalvea jumissa.

Niin, siitä saapasboikotista. Perinteiset saappaat kuuluvat tuohon boikotin piiriin, mutta bikerbuutsit eivät. Toki jos töissä on tärkeä palaveripäivä, niin bikerbuutsit vaihtuu niihin siisteihin nilkkureihin. Mutta muuten kyllä voisin talsia niillä päivästä toiseen. Villamekko, paksut sukkahuosut, huivi ja bikerbuutsit. Siinä tämän hetken suosikkicombo töihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onko siellä muita huiveihin hurahtaheita? Hei, te ihanat lukijat saatte 10% alennuksen tänään maanantaina ja huomenna tiistaina tuolla By Pia’sin verkkokaupassa syöttämällä alennuskuponki kohtaan ATMARIAS14 (ja sitten vielä klikkaa ”lisää kupongin koodi”-nappulaa). Tuo cashmere shaali tulee muuten lahjapakkauksessa, joten joulua ajatellen vinkvink 🙂 Taidan itsekin käyttää tuon alennuksen, sillä siellä olisi yhdet pellavahousut ja -paita sekä se yhdessä postauksessa himoitsemani Malena-liivi…

Nyt mekko ja shaali päälle ja kohti työpäivää. Tarkemmin ottaen labraa, meillä on terveystarkastukset taas meneillään. Mielenkiinnolla odotan, miten tilanne on kehittynyt kolmessa vuodessa!

IHANAA ALKANUTTA VIIKKOA,

alle


10 Responses to “Huivihimotusta ja saapasboikottia”

 1. Eija sanoo:

  Ei tullut poncho lahjapakkauksessa, vaikka niin lupailtiin. Mönkään meni lahjasuunnitelma ystävälle…

 2. Pia Erlund sanoo:

  Hei Eija!

  Olemme olleet asiasta yhteydessä sinuun s-postilla! Palaathan asiaan…Terkuin, PIA

 3. Tuija sanoo:

  Hei! Täällä toinen huivi-ihminen. Sisäkenkiä pidän fiiliksen mukaan ja tietysti asun mukaan. Tuo sinunkin huivisi on kaunis. Iloista marraskuista maanantaita! Tuija

  • Maria sanoo:

   Heipsan Tuija,

   huivit ovat ihan mielettömän käteviä; niillä saa perusjakkupuvunkin näyttämään astetta kivemmalta 🙂

   Iloisi tiistaiterkuin, Maria <3

 4. Anu sanoo:

  Sun hiukset on ihanat!onko sulla tuossa ne tuuhennokset?mä just leikkasin,kun hermostuin hiustenlähtöön..jotenki helpompaa pitää lyhyttä hiusta,kun niitä tippuu koko ajan:(
  Mä tykkään kans villamekoista ja bikerit on joka päivä jalassa.niillä on niin helppo kävellä korkojen sijasta.
  Tuo huivi olis unelma..mua kans kutittaa villa ja siinä täytyy olla jotain pehmeää seassa,että pystyn käyttää.
  Tekis mieli ostaa itelle joululahjaksi:)

  Ihania nuo kotikuvat..pakko tänään saada itellekki joulua laitettua..onko tuo musta tarjotin mistä?olkkarin pöydällä siis.sulla on aina nättejä asetelmia pöydillä:)
  Siitä tulikin mieleen,että voisit vilauttaa niitä tarjoiluastioitas:D
  Mukavaa tiistaita!

  • Maria sanoo:

   Moiksis Anu

   ja sorry, kun vastaukset taas vähän laahaa.
   Kiitos, juu tuossa on ne tuuhennokset! Sehän se, lyhyet hiukset on niin paljon helpommat. Harmistus, kun sulla lähtee hiuksia :/ Mulla on välillä niitä kausia myös, mutta tuo MSM-jauhe on mielestäni auttanut hiustenlähtöönkin. Kantsii koklata. Mä käytän tällä hetkellä Cocovitin MSM:ää ja se on kympin luokkaa se pussi. Kestää pari kuukautta 🙂

   Mä olen kans sen verran mukavuudenhaluinen, että nuo bikerit on korkokenkien sijaan just passelit 😀

   Ei muuta kuin joululahjaostoksille…mä ostin myös tuolla 10% alella itselleni muutaman joululahjan 😉

   Kiitsa, tuo musta tarjotin on Kodin1sestä. Annoa, nääs. Ostin sen silloin taannoin, kun sai hyvän alennuksen.

   Ne tarjoiluastiat. Lupaan. Viikonloppuna kuvaan. Laitoin muistutuksen puhelimeen 😀 PS. tarjoiluastioita tuli eilen ostettua pari lisää 😉

   Ihanaa torstaita <3

 5. Larissa sanoo:

  Musta villamekko on päälläsi oikein kaunis, sopii sinulle todella hyvin.
  Mistä olet sen löytänyt? Tuollaisia lämpöisiä talven perusmekkoja täytyisi saada oma kaappi täyteen 🙂

  • Maria sanoo:

   Kiitos Larissa <3
   Tuo on ihan H&M:n, mutta olen ollut todella tyytyväinen. Ei veny eikä vanu. Mulla on samanlainen harmaana ja sekin kovassa käytössä 🙂

   Torstaiterkkuja <3

Kommentoi