sunnuntai 23. marraskuun 2014

Koti valmistautuu jouluun

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kausivaloja ja kausikuusia :)

HEIPPA HEISSULIVEISSULI VAAN!

Ihana, suloinen ja kerrassaan raukea sunnuntai on täällä. Vähän liikuntaa (flunssa on liki selätetty!), koulun joulumyyjäisiä, taatelikakkua, kahvia, tunnelmointia ja lasagnen tuoksua. Ei tietoakaan pyykin pesemisestä tai viikkaamisesta. Siltä osin epätyypillinen sunnuntai ;) Lähti vähän lapasesta ehkä tuo valojen laittaminen tänä vuonna. Kerrankos sitä! Keittiön ikkuna muistuttaa näyteikkunaa valosarjoineen kaikkineen. Täytyykin pitää verhot pimeällä kiinni :D Tuo kuusi se taisi olla viimeinen niitti kyllä lapasten lähdössä. Olisi pitänyt ottaa siitä kuvat silloin, kun se oli koristeltuna. Lapset kyllä hiukkasen mutristi alahuuliaan, kun riisuin vielä hetkeksi kuusen koristeet pois.

Nyt kun mä tarkemmin mietin, niin mitä sellaista meiltä täältä puuttuu, joka tekee joulun? No se isompi koristeltu joulukuusi ja joulukukat. Ehkä myös pikkuisen punaista voisi jonnekin ujuttaa. Mutta muuten ollaan varsin valmiita jouluun. Toivottavasti ei liian ajoissa. Aika monasti jouluna on tuntunut siltä, että tämä juhla on jo nyt niin nähty. Toisaalta, jos on sen luontoinen ihminen kuin allekirjoittanut eli alkaa jo Tapaninpäivän iltana haaveilemaan kesästä, karsii joulukoristeet pois ja hakee läheisestä pizzapaikasta pizzat jouluruokaan kyllästyneenä, niin syytä se on sitten aloittaa juhliminen tarpeeksi ajoissa ;)

Instagramin puolella näkyikin nuo joulumyyjäisiin tekemäni lasipurkkilahjat. Niistä specsejä myöhemmin viikolla. Huomenna näette bloggaria edestä ja takaa. Sekä sivusta. Mikä siinä onkaan, että noihin ”päivän asu” -kuviin ei ole vieläkään tottunut. Ei osaa katsoa itseänsä ruudulta. Lisäksi juttua työpukeutumisesta ja saapasboikotista. Vähän alennuskoodiakin yhteen ihanaan nettikauppaan. Ai niin ja lisäksi myös tulossa ihan ammattilaiskuvaajankin ottamia kuvia; viimeinen osa tuosta Fashion Photoshoot  trilogiasta :) Jouluaaton tarjoiluista olen myös luvannut tehdä postauksen, joten jossain välissä viikkoa herkutellaan sen tiimoilta. Muuten taidetaan mennä ex tempore -meinigillä, kuten aiemminkin. Katsotaan mitä keksitään. Päivä kerrallaan. Ai jestas ja ihan unohdin, että luvassa on myös päivä Helsingissä. Leffatreffit Rillan kanssa ja ehkä myös vähän shoppailua ;)

Nyt luvassa sitten vihdosta viimein ihaniin kommentteihinne vastaamista. Kiitos kaunis niistä!

SULOISTA SUNNUNTAITA

alle

PS. ensi viikolla selviää myös se blogitapaamisen ajan kohta tuolla Eveliinan Talossa, joten tiedotan siitä tarkemmin. Ihan alustavasti voisitte huikata, sopiiko teille paremmin viikolla ilta-aika vai esimerkiksi lauantaina iltapäivästä?

PPS. jos ihmettelette, mikä uusi tuoli meillä on ruokapöydän äärellä, niin se on väliaikaistuoli hipsteripotilasta varten :) Niiden uusien tilaamieni tuolienkin muuten pitäisi ihan näinä päivinä saapua!


14 Responses to “Koti valmistautuu jouluun”

 1. Avatar Jonna sanoo:

  Voi, mä niin tunnistan itseni tuosta!
  Ennen joulua hirmuinen fiilistely ja joulufiilis päällä mutta viimeistään Uutena Vuotena kuusi saa mennä ja alkaa kevätesikoiden odotus:)

  Tästä viisastuneena meillä nautitaan joulutunnelmasta tänä vuonna jo ennen joulua!!!!!

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Jonna!
   Hih, siellä siis toinen kohtalontoveri. Nautitaan nyt näistä jouluvalmisteluista, pian se keväänodotus alkaa :)

   Ihanaa alkanutta viikkoa <3

 2. Avatar johanna sanoo:

  Ihania aiheita on tulossa sinulla, niitä odotellen! Teidän koti on niin kaunis valoineen päivineen, niitä täällä ihailen joulumusiikin soidessa taustalla ;) tyhmä kysymys ehkä, mutta silti; tuo hyasintti purkissa, miten olet sen toteuttanut? Täytyykö sinne laittaa pohjalle multaa ja mitenkä paljon? Ihana idea! :)

  • Maria Maria sanoo:

   Heips Johanna ja kiitos :)
   Mä olen vähän himmaillut vielä tuon joulumusiikin kuuntelun kanssa, mutta pikkuhiljaahan sitä voisi alkaa kuuntelemaan :)

   Tuo lasipurkkihyasinttihässäkkä on niinkin simppeli kuin että ottaa hyasinteistä vaan ne muoviruukut pois ja laittaa lasipurkkiin. Ilman multaa tai sen kummempia esivalmisteluja. Kastellakaan ei juuri tarvitse, etteivät kasva liikaa vartta ennen kukkaan puhkeamista :)

   Mukavaa alkanutta viikkoa <3

 3. Niin kauniin tunnelman olet kotiinne luonut. <3 Itsellä on strategiana tehdä joulusiivousta huone kerrallaan ja sitä mukaa laitella valoja ja jouluisia asetelmia enemmälti. Eka huone on jo selätetty, ensi viikolla toivottavasti jo useampi! :)

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitti Kristiina :)

   Hei tuo on hyvä idea, pitäisi myös tehdä se joka vuotinen excel-lista, missä järjestyksessä siivoaa :)

   Tsemppiä sinne siivouksiin ja mukavaa alkanutta viikkoa <3

 4. Avatar Marjo sanoo:

  Hei,
  Ihanan tunnelmallisia kuvia, itsekin olen tänään viritellyt jouluvaloja ikkunoihin. Harmittaa, kun en päässyt koululle myyjäisiin ostamaan kotitekoisia levoinnaisia. Toivoisin mahdollista lukijailtaa lauantai-iltapäivälle.

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos Marjo :)

   Mä ostin taatelikakun ja voi namskis, sellainen pitää itsekin piakkoin tehdä. Niin hyvää kahvin kanssa!

   Hei kiitos, laitoin korvan taakse toiveesi :)

   Ihanaa alkanutta viikkoa <3

 5. Heipparallaa pitkästä aikaa! Ihania, ihania kuvia oot ottanut! Teillä on niin kaunista ja valoja ei ole ollenkaan liikaa : ) Mulla on ollut ihan kauhean pitkä blogitauko sekä kirjoittamisen, että lukemisen suhteen. Pää on höyrynnyt ihan muissa suunnitelmissa, eikä ollenkaan joulussa ; ) Mutta eilen löysin kaupasta kolme hyasinttia, joten kyllä se omakin huusholli pian jouluiseksi muuttuu, talviseksi vähintään! Ja hei, onhan meilläkin kuistilla jo kaksi kuusta valoineen : )

  Nyt alan selata sun aikaisempia postauksia ja hakea lisää joulufiilistä : )
  Lämpöistä uuden viikon alkua!

  • Maria Maria sanoo:

   Moikkelis Päivi! :)

   Pieni blogitauko tekee silloin tällöin poikaa! Ja varsinkin kun on paljon muuta tekemistä. Kuten opiskelemista! :)

   Onhan teilläkin jouluista, juhannusruusuista huolimatta :D

   Ihanaa alkanutta viikkoa sinnekin <3

 6. Avatar Marika sanoo:

  Ihanan jouluista :) Ja kivaa, että blogitapaaminen etenee. Itselleni sopisi parhaiten se lauantai ip :) Viikolla on ennen joulua kaikenlaista kissanristäistä ja harrastusjuttuja yms yms.

  • Maria Maria sanoo:

   Moikka Marika ja kiitos <3
   Laitan tänään tietoa blogitapaamisesta, se on lauantaina 13.12. klo 16.00. Laitahan kalenteriin ylös :)

   Torstaiterkkuja <3

 7. Avatar Salla-Maria sanoo:

  Hei,
  Mistä olet hankkinut nuo olohuoneen ja keittiön (ovatko samanlaiset?) verhot? Mitä materiaalia ne ovat?
  Todella kaunis tunnelma kuvissa :)

  • Maria Maria sanoo:

   Hei Salla-Maria ja kiitos <3
   Olkkarissa on iiiiikivanhat verhot, taitavat olla Kodin 1:sestä ja keittiössä on Ikean Vivan-verhot, jotka ostin pari vuotta sitten :)

   Tunnelmallista torstaita <3

Kommentoi