torstai 02. toukokuun 2013

Tähtipaitalöytö

Moikkamoi! 🙂

Suuret kiitokset ihanasta vastaanotostanne edelliseen postaukseen ja kiitos vielä asunnon ihanaisille omistajille Vappuaattoillasta ja siitä, että sain jakaa kauniin kotinne täällä blogissa  Tästä rohkaistuneena asuntoesittelyjä seurannee  lisää (veljen vaimolle naapuriin vinkiksi, että kamera ja mä ollaan lähtövalmiina ;). Vastailen muuten edellisten postausten kommentteihin illemmalla. Kiitos kaunis runsaasta osallistumisestanne. Vuorovaikutus rules 🙂 Sain ihanaiselta E:ltä vastaukset teidän kysymyksiinnekin heidän kotinsa hanasta, maljakoista ja lattiasta, joten stay tuned tonight 🙂
Mutta ennen asuntoesittelyjä on esittelyssä eilisen päivän haahuiluasu. Vaikka ei varsinaista dagen efteriä ollutkaan, niin väsymystä oli havaittavissa senkin edestä. Haahuiluasuksi sopi Kappahlista löytämäni tähtipaita. Joka aavistuksen kyllä leventää selkää. Menee kotioloissa loistavasti. Malli on takaa hitusen pidempi malli. Materiaalina tämä on sellaista ohutta collegekangasta. Juuri oiva leggareiden ja villasukkien seuralaiseksi.
E&A:n ihanan puhtaasta valkeasta kodista intoutuneena karsimme omaa kotiamme eilen hieman; keittiöstä lähti matto kesän ajaksi säilytykseen ja olohuoneen tasoilta tavaroita kaappeihin säilöön. Heti tuli tilaa hengittää. Lisäksi jatkoin joulusiivojani (niin, siis niitä ennen viime jouluja aloittamiani 😉 ja skrapasin lisää ruokatilan alta lattiakaakeleiden saumoja hammasharjan ja ruokasoodan kanssa. Puhdasta tuli! 🙂
Torstaiterkkusin,

8 Responses to “Tähtipaitalöytö”

 1. Anu sanoo:

  Kiva paita! Asuntoesittelyjä kehiin vaan,kiitos vastauksesta niihin maljakoihin:)

  • Maria sanoo:

   Kiitti Anu ja juu, veljen vaimolta sain luvan mennä heilumaan kamerani kanssa heille. Haluaa vain tarkistaa esikatselusta postauksen, ennen sen julkaisemista 🙂

   Olehan hyvä ja mukavaa viikonloppua!

 2. Hanna sanoo:

  Kiva paita 🙂 Blogissani on tunnustus sulle 🙂

  • Maria sanoo:

   Kiitos Hanna ja voi kiitos, täytyykin tulla haaste sieltä noutamaan <3 Mukavaa viikkistä! 🙂

 3. Anonymous sanoo:

  Kiva paita, mun on pakko käydä katsastamassa tuo paita livenä.

  Mulla on sama fiilis kun sulla, tavaraa piiloo ja tasot vapaaksi. Kumma juttu, mutta aina niille ilmestyy jotain…hiuspompuloita, lehtiä ym. Mieheni aina ”lohduttaa” mua, että kodissa on elämää ja siltä sen kuuluu näyttääkin ja näinhän se onkin 🙂

  Ihanaa viikonloppu edessä, toivottavasti meitä suositaan ulkoilukeleillä!

  Terkkusin, Piiu

  • Maria sanoo:

   Kiitos Piiu, livenä on vielä kivempi kuin kuvissa!

   Meillä miehellä menee niin hermot juuri noihin hiuspompuloihin ja pinneihin, joita meilläkin tuppaa kerääntymään joka paikkaan. Mutta sitten kun huomasin, että heittelee niitä aina välillä roskiin niin oon alkanut keräämään pompuloita harjan varteen tasoilta 🙂 Elämisen jäljet saavat munkin mielestä näkyä!

   Juu, kiitos samoin ihanaa ja aurinkoista ulkoiluviikonloppua teille 🙂

 4. Marru sanoo:

  Kivan näköinen paita!

  Mukavaa viikonloppua 🙂

Kommentoi