perjantai 07. syyskuun 2012

Perjantai-iltana Marian keittiössä (ja vähän takkahuoneessakin)…

Perjantai-iltana keittiössämme tehtiin aurajuustopäärynäleipiä. Lämpimiä sellaisia. Koti-Valtsussa oli Ranskanleipää tarjouksessa, joten sitä käytettiin pohjana. Täyte meni tämän ohjeen (klikklik) mukaan. Ja herkullisia tuli. Palanpainikkeena toimi lasi, tai oikeastaan kaksi, kuohuviiniä. Tänään oli välipäivä liikunnasta, joten huomen aamuna pitää olla kunnossa, jotta jaksaa lähtee skarppina salille.

Ikean reissusta selvittiin hengissä! Mieskin sai urhoollisuusmitalin, kun kertaakaan ei tuhahdellut, alahuuli ei mutristellut ja mukisematta käveltiin osastot jopa läpi ennen varastohyllyille menoa :) Ostimme takkahuoneeseen suunnitelmani mukaan peilin, maton ja verhon. Sohvapöytä oli liian suuri ja tauluhyllyjä ei kuulemma kiviseinään meillä laiteta. Verho odottaa silittämistä ja pääsee paikalleen huomenna. Mattoon ja peiliin olen jo ihan rakastunut. Tässä hieman sneak peakiä peilistä. Viikonlopun kuluessa sitten enemmän kuvia.

Nuo leivät olisivat muuten ehkä kaivanneet seurakseen Loimua tai Blossaa… 
Onkohan liian aikaista aloittaa glögikausi? :)
Tunnelmallista perjantai-iltaa toivotellen,

Kommentoi