perjantai 31. elokuu 2012

Pieces

Hyvää iltaa, paluu blogistaniaan tapahtuikin jo tänään :)

Vihdosta viimein kiire on hellittänyt ja nyt ei ole muuta kuin aikaa. Seuraavan kerran työpaikka kutsuu ensi vuoden puolella. Neljä kuukautta tuntuu pitkältä ajalta, mutta uskon että se menee ohi silmänräpäyksessä. Päällimmäisenä tehtävänä on opettaa pieni ekaluokkalainen koulunalkuun, mutta heti toisena tärkeänä tehtävänä on kiireiden ruuhkavuosien jättämien ”ruhjeiden” häivyttäminen ja panostaminen omaan hyvinvointiin. Ja toki sitä kautta siihen, että jaksaa taas pakertaa töissä pitkän kevään. Joten paljon liikuntaa, rauhoittumista, sisustamista, kotoilua ts downshiftausta ja perheen parissa oleilemista tiedossa! Ja bloggailua :)
Viime aikoina olen tehnyt asustelöytöjä Piecesiltä. Pari ihanaa huivia, laukkuja ja nyt tämän avainkorun. Hinta näissä on kohdillaan, joten ei paljoa kirpaise (paitsi ehkä se yksi konjakinruskea yliolanlaukku, josta unohdin katsoa hinnan ja kassalla tuli pikkuinen yllätys…noh, nahkalaukkuhan on ikuinen ;)!

koru Pieces, paita Mango
Ihanan rentouttavaa viikonloppua sinulle,
mä kömmin nyt sohvalle viltin alle kera pirskahtelevan juoman 4 Responses to “Pieces”

 1. Nauti vapaasta. Ja tosiaan 4kk menee nopeasti. Jos kaiken tuon meinaat ehtia niin aloita jo tanaan;) IHania vapaita.

  • Maria sanoo:

   Kiitos, nautin :) Hei ja tuossa oli vasta listan alkua…siitä unohtui mm. kaikki joulukorttiaskartelut ja joulusiivoilut :D

 2. lattenainen sanoo:

  kuvia laukusta odotellaan!!!

  Niin, ja nauti kotona olosta!! Mäkin haaveilen, että saan jäädä sitten kotiin (tai tehdä edes lyhyempää päivää) kun poika menee kouluun.

  • Maria sanoo:

   Laukku on siis jo vuosi sitten ostettu, mutta kiitos ideasta, taidankin tehdä siitä postauksen :) Kiitos, nautin tästä täysin rinnoin…harmi vaan ettei ole vissiin varaa kahden vuoden päästä tehdä samaa, kun kuopus aloittaa koulun. Ellei sitten lotossa lykästä sitä ennen ;)

Kommentoi