sunnuntai 25. syyskuu 2011

Oh, so sweet Sunday!

Suloista sunnuntaita ihanaiset! 

Elämä alkaa voittamaan, eikä vähiten sen takia, että pienen potilaan yli 40 asteen kuume on laskenut yön aikana lämpölukemiin. Sunnuntaista on alkanut tulla mun yksi lempparipäivä. Ollakin, että kärsin todella usein sunnuntai-olosta ja ajatukset alkavat olla jo tulevassa työviikossa. Silti sunnuntaisin on yleensä jotenkin vasta sisäistänyt viikonlopun syvimmän tarkoituksen (eikä siinä tohinassa sitten hukattu kuin perjantai-ilta ja lauantai :) ja osaa ottaa rennommin. Ja yleensä saa paljon aikaankin. Kyllä, minä pidän sunnuntaista! Pitääköhän kaikki sunnuntai-lapset sunnuntaista? Jos se onkin joku sisäänrakennettu juttu ;) Sunnuntain onni koostuu pienistä asioista. 
Tänä sunnuntaina näitä pieniä kultahippusia ovat olleet:
kokonaiset yöunet
  omia aikoja herääminen yöunilta, ennen kuin lapset heräävät
♡ aamiainen pitkän kaavan mukaan samalla aamun lehteä lukien
♡ lasten sopusointuisat leikit 
♡ reissu all by myself Plantageniin syyskukkien hakuun
uusi oliivipuu olohuoneessamme
  ex-tempore kahvivieraat  
♡ lämmin mustikkapiirakka vaniljakastikkeen kera
ulkokukkien istuttamisessa apuna ollut pieni Miss Multasormi 
Sub Juniorin loistavat lastenohjelmat
 
♡ hyvän musiikin kuunteleminen
♡ lasten tekemä hedelmäsalaatti
♡ korillinen suppilovahveroita ovelle tuotuna   

 Kuitenkin kaikessa ihanuudessaan sunnuntaihin liittyy myös jonkinlaista haikeutta. Yhteisestä ajasta luopumisesta taas viikon ajaksi. Miksei aina voisi olla sunnuntai ? Aika voisi pysähtyä tähän hetkeen ♥
 Ihanaa sunnuntaita sinulle toivottaa,2 Responses to “Oh, so sweet Sunday!”

 1. Marja sanoo:

  Olipas monta ihanaa juttua.. paitsi pienen potilaan kuumeilu – suukko sinne ♥

  Pidä sä sunnuntai, mä voin ottaa lauantain – sunnuntaina ahdistaa aina sen verran tuleva viikko, että lauantai on mielestäni mukavampi päivä..

  Ihana tuo oliivipuu! Tarttuiko sekin matkaan Plantagenista?! Mäkin moisesta olen haaveillut siitä lähtien kun ihmiset niitä Ikeasta ostivat – vaan eihän siellä niitä enää ole ollut. Tuo teidän yksilö olisi mukavan pienikin…

  ♥-terkkuja lähettääpi uupunut lasten valokuvauttaja… huoh mikä reissu ;D

 2. Maria sanoo:

  Kiitos, parantavat suukot tosiaan auttoivat :) Juu, toi oliivipuu on Plantagenista. Munkin mielestä oli kivan pieni verrattuna niihin Ikean vastaaviin. Eikä ollut hinnalla pilattu, oliskohan ollut 7,95 €. Oi, toivottavasti teillä tuli hyvät kuvat ♥

Kommentoi