lauantai 24. syyskuu 2011

Liitutauluseinä in action sekä messuilua, tunnustelua ja pusutauteilua

Moimoimoi,

kiitos kommenteistanne liitutauluseinäpostaukseen. Vastaan niihin kyllä ajan kanssa.♥ Seinä pääsi heti koekäyttöön ja ekan päivän iltana siinä ei enää juuri mustaa näkynyt :) Alla olevat kuvat ovat vielä siistejä. Harmi, ettei lopputuloksesta ole kuvaa. Miten te puhdistatte tuollaisen seinän? Mä niin inhoan niitä vaaleita rantuja, joita pyyhkimisestä jää…
Kun on oikein kiire, niin ei ehdi edes bloggailla siihen tahtiin, kun olisi asiaa. Joten ympätään nyt kaikki kielen päällä olevat tähän samaan :) Torstaina näytti jo siltä, että Lilian tauti on menossa pois ja kuumekin pysytteli alle 38. Kunnes eilen sitten taas alkoi kohoamaan ja tänään aamupäivällä oli 39.5. Mitään nuhaa tai näkyviä oireita ei ollut, joten ajattelin käydä näyttämässä korvat, kun niitä valitti. Lisäksi on valittanut päätä, kaulaa, niskaa ja kurkkukipua. Eilisestä lähtien ei ole juurikaan syönyt/juonut. Lääkäri bongasi heti noin 3 cm kokoisen imusolmukkeen leukaperän takaa ja katteet kielessä/nielussa. Koska nielurisat on poistettu (klik klik) niin angiina oli kokolailla poissuljettu. Nuutuneen olemuksen takia lääkäri oli sitä mieltä, että tarkistaa varmuuden varalta crp:n joka onneksi oli vain 16. Joten diagnoosi oli rauhaskuume eli pusutauti. Joten sitä tässä nyt parannellaan sitten jokunen tovi. Saattaa kuulemma hyvinkin kestää vielä ensi viikon. Toivotaan, ettei ole ärhäkkä tarttumaan!
Mutta pusuttelusta Habitareen. Joka siis ei omasta mielestäni yltänyt lähellekään viime vuoden tasoa. Syitä tähän saattoi olla se, että viime vuonna oli todellinen tarve ottaa selvää esim. säilytysjärjestelmistä ja keittiöistä. Intressi tutustua tarjontaan oli siis todellinen. Lisäksi asiaan vaikutti se, että viime vuonna olimme ns. ammattilaispäivänä siellä niin väkeä oli yli puolet vähemmän. Nyt tungos oli aikamoinen. Lisäksi ständit eivät olleet kaikki niin loppuunasti suunniteltuja, kun olisi voineet olla. Ja kun valittamaan aloin niin pitää kyllä vielä vähän moittia meidän messuvieraiden käytöstä; röyhkeästi mennään ja otetaan kourallinen karkkeja käsilaukkuun osastoilta eikä edes tutustuta tuotteisiin tms. Mutta positiivisiakin yllätyksiä oli; mm. valaisimia. Ne olivat kyllä taas niin ihania, että oksat pois. 
Ja sitten tämä kangas; värisävy oli harmaavaalealila. I H A N A. Hintakin oli ”ihana” :)
Sain menneellä viikolla Hannalta Powder Roomista tunnustuksen. Kiitos Hanna ♥ Pari kolme päivää bloggailussa taukoa ja olen taas ihan kuutamolla, että kenelläköhän tämä on ollut ja kenellä ei. Joten olen tylsä ja annan sen teille kaikille. Olkaahan hyvä :)
Tunnustukseen kuuluu vastata  viiteen kysymykseen:

1. Lempiruoka : tällä hetkellä uunikasvikset ja savustettu kala

2. Lempimakeinen : kaikki kirpeät ja väksyt, kuten salmari- ja hedelmäpääkallot

3. Lempiluettava: Sisustuskirjat ja Danielle Steelet

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä : Kutominen

5. Lempielokuva: kääks, niitä on niin monta :)
Nyt toivotan teille ihanaa lauantain jatkoa ja lähden koittamaan, josko pikkuiselle maistuisi edes pannari mansikkahillolla!

4 Responses to “Liitutauluseinä in action sekä messuilua, tunnustelua ja pusutauteilua”

 1. Marja sanoo:

  Mitenkäs multa on tämäkin postaus mennyt ihan ohi?! IHANIA kuvia messuilta!! Hitsit, mä en enää ikinä jätä moisia väliin… niin monta kaunista lamppuakin noissa kuvissa. Ja tietty just niitä mun suosikkeja. Jos haluat btw. mallailla teille niin mulla odottaa kaapissa tuo mattamusta (hopean värisellä sisuksella oleva) Bloomingvillen kattolamppu.. tulevaan keittiöön sitä suunnittelen. Vaikka saatan ehkä päätyä siihen Pentikin valkoiseen lamppuun…

  Ja tuo Eurokankaan kangas, ihana!! Mulla on nyt selkeästi joku harmaanlila kausi menossa.. lasten vaatteissa erityisesti (vrt. kuvausvaatteet) – ja ostin kuvaukseen samansävyisen sateenvarjonkin ;)

 2. Maria sanoo:

  Kiitos Ihanainen <3 Vitsit, mä en ole ehtinyt sunkaan blogiin vierailulle. Onneks nyt Lilian antibiootit auttoi ja tie on vain ylöspäin. Musta ei kyllä enää olis kotiäidiksi ;D Ens vuonna tehdään messureissu porukalla, tuut mukaan! Kiitsa, vois mallailla sun lamppua joskus. Voisitte tulla tyttöjen kans kylään? Mun on nyt pakko päästä tsekkaan sun blogiin, mitä teillä on tapahtunut. Ihan kamalaa olla blogi/sosiaalinen elämä-pimennossa. Onneks on edes facebook :)

 3. Marja sanoo:

  Mä voin tuoda sulle sen lampun joskus! Ja samalla palauttaa sen laminaattilaatikonkin – kiitos vaan lainasta :) Ja joo tuun mukaan messuille, jee! Ja joo toki voidaan tulla mutta hitsi vie, olis teidän vuoro tulla meille… mutta meillä kyllä alkaa remppa ihan just joten ehkä meillä vietetään sitten vaikka pikkujoulut?! :)

 4. Maria sanoo:

  Pikkujouluillaan Marja teillä sitten, tuutte meille kun tämä kiire hiukka helpottaa…töissä kiire, kotona kiire, viikonloppuna kiire, arkena kiire. Ei hyvä, mutta osa itse aiheutettua :)

Kommentoi