perjantai 27. elokuun 2010

Prinsessat catwalkilla :)

Ok, mulla on mennyt blogi aivan liikaa sisustuspainotteiseksi. Se ei ollut tarkoitus. Tarkoituksena oli myös tehdä juttuja lasten vaatteista, ruoasta ja ihan vain a-r-j-e-s-t-a. Palataan siis ruotuun 🙂 Sisutustamista kuitenkaan unohtamatta…

Eilen, syksyisenä iltana piristimme tyttöjen kanssa iltaamme kokeilemalla uusia vaatteita. Tässä molemmilla päällä yksi vaatekerta, joka tuli H&M:ltä. Leggarit ostettu Pariisin Hennesiltä kesällä. Ihanat päällä!

”Siis miks mä joudun poseeraan yksin….? Tuu jo  Julia!”:

 

”Lilia, koitas nyt pitää ne silmät auki!”:
”Jos mä oikein paljon leikin äidin korulla, niin saankohan sen rikki ?” :
”Ettehän muuten huomaa, että mulla on vielä pastakastiketta suupielissä?”:
”Äiti, onks ihan pakko. Mä en jaksa enää!”:
”No, taasko mun pitää poseerata yksin? Ja huomaatko, nyt on silmät auki!”
”Ok, saamasi pitää. Tämän kerran.”:
”Julia hei, voisiksä tulla mun kaa?”
”No kiitos tuhannesti, saanko laittaa käden sun olkapäälle? Yletän, jos oikein kurkotan.”:
”Nyt tulee kuuma. Eikä enää kiinnosta nää mallinhommat. Ootko muuten Julia huomannut, että sulla on kärpänen polvessa?”:
”Hei voisitko sä jo lopettaa sen kuvaamisen äiti?”:
TGIF, ihanaa perjantaita ja viikonloppua jok’ikiselle. Tasapuolisesti :)!

6 Responses to “Prinsessat catwalkilla :)”

  1. Aamunkukka sanoo:

    Meidän viikareita ei enää saisi millän konstilla poseeraamaan tuolla tavoin, varsinkaan äidin vaatemalleina;-) siispä ihana kuvasarja ja kuvatekstit täydestä sydämestä..noinhan se menee. On kyllä suloiset tytöt teillä, heille sopii nuo vaaleat ja hempeät sävyt. Ja denim!

    Mukavaa ja leppoisaa viikonloppua!

    ps. mä tykkään ihan hurjasti sun sisustuspostauksista. Tuo alempikin noista läpinäkyvistä tuoleista on todella hyvin tehty;-).

  2. Ihanat vaatteet tytöillä! <3
    Uggit on ihan parhaat talvella! <3

  3. Aapo sanoo:

    Minä tässä männäviikolla menetin mobiilistani kaikki RSS-tilaukseni ja täytyy tunnustaa, että silloin Minnalle totesin, että ”pitäisköhän sitä enää tilata Marian blogin feediä, kun siellä on nykyään vaan niitä sisustusjuttuja?”. Nyt oli kyllä kiva nähdä pitkästä aikaa Ronjan serkkujen kuvia! 🙂

  4. Maria sanoo:

    Aamunkukka: Oli meilläkin tuo poseeraus varsinkin vanhemmalla vähän pakkopullaa (välittyy kuvistakin ;), mutta Lilia keimailisi kameralle vielä vaikka kuinka :))

    Kiva ja kiitos, että tykkäät myös sisustusjutskuista. Musta tuntuu, että ne on vallanneet mun blogin (kuin alienit konsanaan ;). Joten yritän tsempata nyt sen eteen, että vaatteiden ja arjen osuus vahvistuu jutuissa.

    Kiitos, ihanaa viikonloppua <3!

    Maija: kiitos 🙂 Nuo on ihan feikki Uggit Hennesiltä. Toivottavasti eivät ole liian liukkaat niin kuin olen noista feikeista kuullut. Ihanaa viikonloppua <3!

    Aapo: no, uskallakkin lopettaa feedit! Lupaan panostaa jatkossa enemmän ruokaan ja lapsiin näissä päivityksissä :)! Kivaa viikonloppua, Mintulle ja tytöille terkkuja :)!

  5. -Anni- sanoo:

    Voi vitsit mitkä catwalk-kuvat 🙂 Aivan ihanat neidit tosi kivoissa yhdistelmissä!

  6. Maria sanoo:

    Kiitti Anni :)! Kivaa sunnuntaita!

Kommentoi