torstai 26. elokuun 2010

See thru!

Olen jo vähän aikaa ihastellut läpinäkyviä huonekaluja. Ja lähinnä sitä, miten kivan tunnelman saa, kun niitä yhdistää esimerkiksi valkoisiin huonekaluihin. Lisäksi kaikki kirkkaat lasipurkit, kipot ja kapot ovat lähellä sydäntäni.
Joten taidanpa alkaa panostaa läpinäkyvyyteen (en tosin vaatteissani vaan huonekaluissa ja esineissä ;). Tästä  jo kolmisen vuotta vanhasta Bourgie-valaisimestamme on hyvä aloittaa keräily.
Seuraavaksi hankintalistalla valkoisen ruokapöydän ääreen ovat nämä Ikean Tobias-tuolit kirkkaalla muovilla.
Kartellin Victoria-tuoli hivelee myös silmää…mutta on hieman budjettimme ulkopuolella.
Tästä Calligaris Irony tuolista puhumattakaan…

Tietenkään en halua koko asuntomme täyttyvän läpinäkyvästä huonekalusta. Mutta siellä täällä sopivassa suhteessa. Yhdistettynä valkoiseen, harmaaseen, mustaan ja ehkä hivenen kylmään beigeenkin. Nukkamatoilla, torkkupeitoilla ja tyynyillä pehmennettyyn tilaan.

Kiitos vielä Annille ja Mintulle huuto.net-ongelmassa. Tuo huuto.net selain auttaa aivan hirmuisesti noiden kuvien laittamisessa. Tänä iltana urakka jatkuu 🙂

Tässä vielä Elle Interiöriltä lainattu kuva makuuhuoneesta, jossa on ihanan levollinen tunnelma:

Tehokasta torstaita :)!


5 Responses to “See thru!”

  1. Tuota Victoria olen minäkin katsellut, olis niin kiva tuoli keittiön pöydän ympärillä.
    Toisi hivan vastapainon vanhalle pöydällemme ja samalla avaruutta pieneen tilaan.
    Tuossa makuuhuoneessa minäkin mielelläni nukkuisin 🙂 Ihanan kaunista yksinkertaisuutta.
    Raikasta perjantoita ja alkavaa viikonloppua!
    -Marie

  2. Hannis sanoo:

    HEippa! Meillä on Kartellin Chosteja, vähän samaa siis kuin Victoria. Tykkään, mutta kyllä ne on naarmuilla. Vuoden olleet täällä rähmäkäpälien ja poikaviikareiden käytössä, ja valoa vasten se näkyy… Rupesi nimittäin ottamaan tämä juttu just yksi päivä päähän, kun huomasin, etten saakaan ”tahroja” pestyä, koska ne ovatkin leveitä pintanaarmuja.

    Muuten minäkin tykkään näistä tosi paljon, siis ihan ulkonäöllisesti!

  3. Maria sanoo:

    Marie: Kiitos samoin sinulle, hyvää viikonloppua 🙂

    Hannis: Voi ei, hyvä tietää! Vois vielä jotenkin kuvitella, että toi Ikean laatu ei ole Kartellin veroista. Kuitenkin Ikean Tobias tuolikin maksaa sen 79 e/kpl, joten jos naarmuuntuu saman tien niin morjens! Meilläkin tytöt on vielä niin pieniä, että varmasti saa naarmut aikaan tuoliin kuin tuoliin. Pitäis ostaa jotain panssarinkestäviä huonekaluja :)! Kivaa viikonloppua!

  4. Sally sanoo:

    Moikkis! Kuopion asuntomessuilla lähes joka talossa oli noita läpinäkyviä tuoleja ym. Tosi kivoja, varsinkin kun ikkunat olivat usein myös katosta lattiaan asti. Harmi vaan, jos eivät kestä normaalia kulumista vaan naarmuuntuvat helposti käytössä.

    Mukavaa viikonloppua!

  5. Maria sanoo:

    Moikkis Sally,
    oih, mun olis täytynyt sittenkin käydä siellä messuilla. Juu, ne panorama-ikkunat yhdistettynä läpinäkyviin huonekaluihin sopi varmastikin hyvin yhteen. Sellaiset ikkunat (ja näkymän) saisi itsellekin 🙂 Harmi tosiaan, jos eivät kestä. Meillä tytsyt kulkevat milloin avaimien milloin ruuvimeisselien kanssa…joten naarmuja on tiedossa :/

    Ihanaa viikonloppua <3!

Kommentoi