sunnuntai 13. helmikuun 2022

Minilomalla

HEI IHANAT!

Täällä sitä on nautittu minilomasta tunturin juurella. Ollakin, että vielä viikko sitten makasin kovassa kuumeessa sohvan pohjalla. Ollakin, että töissä toimistosta k-pandemia oli korjannut muutaman myös sohvan pohjalle tai ainakin kotiin eristyksiin. Hetken aikaa jo ajattelin, että suunnittelemamme miniloma ei tule ikinä onnistumaan. Mutta niin vain se onnistui. Huomasin, että asioilla on taipumus järjestyä. Jos on vain halua ja motivaatiota ne järjestää.

Mies oli valmiiksi jo pohjoisessa työreissussa. Itse hyppäsin torstaina junaan ja Oulusta auton kyytiin. Pari päivää mökillä ilman lapsia ja karvakorvaa ovat olleet hieman ikäväntäyteiset, mutta jälleen kerran huomattiin, että pärjätään vallan mainiosti ilman kolmansiakin pyöriä. Tytöt ja koirakin ovat pärjänneet kotona myös mainiosti ilman meitä.

Näin pääsesongin ulkopuolella rinteet ovat olleet uskomattoman hyvässä kunnossa. Hisseihin ei ole tarvinnut jonotella ja laskettelu on tuntunut pitkästä aikaa taas kivalta. Jossain vaiheessa olin jo valmis siirtymään pelkästään murtsikkaan.

Eilen kävin pienesti kokeilemassa flunssan jäljiltä hiihtoa ja hyvältähän se tuntui matalalla sykkeellä. Josko tänään uskaltaisi mennä jo pikkuisen pidemmän lenkin. Maltilla toki vieläkin.

Illalla ajetaan auto yöjunaan ja huomenna kuuden maissa ollaan kotona. Siinähän jää just mukavasti aikaa suihkuun ja aamupalaan. Niin, että on kasiksi töissä.

Akut on ladattu, eikä siihen taas ihmeitä tarvittu. Seuraavaksi jännitetään onnistuuko talvilomalle suunnittelemamme loma. Josko pitkästä aikaa pääsisi lentokoneeseen ♥ Ja jos ei, niin plan B otetaan myös ilolla vastaan. Elämästä kun ei koskaan tiedä!

SULOISTA SUNNUNTAITA,


2 Responses to “Minilomalla”

 1. Anu sanoo:

  Oi että, miltä maisemat näyttävät! Huhtikuussa päästään noihin maisemiin ja eka kerta Pyhän rinteisiin!

  • Maria sanoo:

   Hei Anu

   ja kiitos – Pyhän maisemat ovat kyllä niin kauniit ❤️

   Oi, nauttikaahan tulevasta Pyhäilystä! ❤️❤️❤️

Kommentoi