perjantai 13. huhtikuu 2018

Herkillä ♥

HEIPSAN IHANAT!

Eletään taas niitä aikoja vuodesta, kun huomaan vetäytyväni muistoihin. Kun huomaan herkistyväni ihan mitättömästä. Seilaavani sinne jonnekin vuosien taakse. Niihin hetkiin, kun teki ajoittain erittäin kipeää. Joiden kivun sieti, sillä tiesi sen olevan väliaikaista kipua. Tasan 11 vuotta sitten aamuauringon noustessa perjantai 13. päivä sai perheessämme uuden merkityksen. Kolmesta tuli neljä.

Olen monesti miettinyt, että miten lapsi, joka on syntynyt kuuluisana epäonnen päivänä voi olla niin täyttä kultaa. Niin positiivinen ja hyväntuulinen. Aina avulias ja empaattisuudessaan omaa luokkaansa. Hurtilla huumorilla varustettuna, vitsikirjan välipalaksi nielaisseena.

On etuoikeus olla äiti kahdelle kullannupulle. Ennen äidiksi tulemista en osannut edes aavistaa, kuinka ihanaa äitiys on. Silloin lasten ollessa ihan vauvoja muistan toivoneeni, että voi kun aika kuluisi nopeasti. Toinen huusi koliikkiaan yöt ja toinen herätteli aamuviideltä kahden vuoden uhmassaan vaatimaan sitä, tätä ja tuota. Näin jälkikäteen antaisin mitä vain, jos saisin elää edes pienen hetken tuota aikaa, kun tytöt olivat vauvoja. Aika menee aivan liian nopeaa ♥

Ajan kulusta hämmentyneenä huomasimme myös, että tuo yrityslapsemme täytti huhtikuun 3. päivä 15 vuotta. Sekään ei ole mikään sellainen juttu, jota voisi pitää itsestäänselvyytenä näinä päivinä. Yrittäminen ei ole aina helppoa ja tuntuu, että markkinat ovat tämän tästä myllerryksessä. Pää on kuitenkin vahvasti pinnan yläpuolella ja se riittää. Se riittää, että saamme tarjota työntekijöillemme ja itsellemme leivän pöytään.

Meillä on juhlahumuviikonloppu edessä, sillä rakas esikoinenkin täyttää vuosia parin viikon päästä. Sunnuntaina kokoonnumme pienen lähisuvun ja kummien kanssa meille juhlimaan näitä meille niin kovin rakkaita. Sitä ennen luvassa on vielä vaikka mitä ihanaa ja jännittävää. Maailman parhaimman appiukon 70-vuotisjuhlia Tampereen kattojen yllä ja sen jälkeen ihanan ystäväperheen prinsessan synttärijuhlia.

Suolaiset tarjottavat meillä on kokolailla plakkarissa sunnuntain juhliin, mutta ne makeat – eikös niin että vähemmän on enemmän? :) Mennään sitten vaikka vain sillä täytekakulla. Jonka virkaa tänä vuonna ajaa britakakku. Ajattelin keskittyä juhlimaan, mutta eiköhän sinne keittiöönkin jossain välissä ehdi.

Blogin pariin palaan viimeistään sunnuntai-iltana, mutta instastoriesissa (atmarias) voi seurata juhlaviikonlopun tunnelmia!

AURINKOISTA VIIKONLOPPUA IHANAT! ♥

PS. ja te ihanat bloggaajakollegat, muistakaahan tykittää kuvia Instaan tuolta BIDistä ja IBAsta. Harmittaa niin vietävästi, kun en taaskaan päässyt paikalle, mutta ensi vuonna pidän huolen, että pääsen!  :)


10 Responses to “Herkillä ♥”

 1. JonnaG sanoo:

  Paljon onnea synttäritytölle!!!!

 2. Ihanaa juhlaviikonloppua teille ja onnea kaikille sankareille!

 3. Hanne sanoo:

  Onnea kaikille sankareille!

  On totta, että aika kuluu aivan liian nopsaan. Olen aina sanonut odottaville äideille, että nauttikaa jokaisesta päivästä lapsenne kanssa, sillä nopeasti on aika, jolloin he lentävät pesästä pois.

  • Maria Maria sanoo:

   Kiitos kaunis Hanne ♥

   Sepäs juuri onkin näin, että silloin väsyneenä äitinä sitä toivoi, että voi kun aika kuluisi nopeampaa…

   Ihanaa alkanutta viikkoa :)

 4. Kaura sanoo:

  Onnittelut synttäritytölle! :) Ja mukavaa viikonloppua! <3

 5. Kirsi sanoo:

  Olen hiljattain eksynyt sattumalta blogisi lukijaksi ja totesin meidän olevan pikkuserkkuja isäsi puolelta. Talomme on toki maalattu tutuilla maaleilla :-) Hauska sattuma on näköjään, että meidänkin kakkosneiti on syntynyt 13.4. Tosin hän täytti 8. Mukavaa viikkoa!

  • Maria Maria sanoo:

   Heippahei Kirsi

   ja hei ihanaa, kun teitä pikkuserkkuja eksyy tänne blogiini ♥

   Meidän pitäisi järkätä pikkuserkkujen tapaaminen :)

   Onnea sinnekin ja ihanaa viikkoa!

Kommentoi