torstai 22. kesäkuun 2017

Tunnelmallinen mökkitoimisto

HELLUREI!

Jokohan siellä on lähetty juhannuksen viettoon…silläkin uhalla, että menee yksinpuheluksi tulin vilauttamaan teille mökkitoimisto-olosuhteitani 😀 Veikkaan, että jos toimistoympäristö olisi useammin tämän päivän kaltainen, niin oma työtehokkuuteni ja -luovuuteni nousisivat sfääreihin. Kotona en pysty tekemään kunnolla töitä, jos työpiste on sotkuinen (mitä se valitettavan usein on…) ja täällä mökillä yritin tehdä myös tästä mökkitoimistostani mahdollisimman viihtyisän.

Kyseessä ei siis ole sellainen bloggaajien lavastettu scene vaan täällä mä nyt olen. Ja nautin siitä täysillä. Onni on, että saan tehdä mielekästä työtä näissä puitteissa. Alunperin oli tarkoitukseni pitää etätoimistoa kesähuoneessa, mutta koska pilkkihaalaria ei ollut saatavilla eikä hanskoja käden ulottuvilla, niin päätin siirtää toimistoni suosiolla tänne vierasmökkiin. Patteri päällä ja villasukat jalassa on hyvä olla. Kuuma kahvikuppi kädessä. Kun sataa on koleaa, mutta aurinko lämmittää kovin. Saari on vielä kohtuullisen tyhjä, mutta veikkaan että huomenna iltapäivällä mökkiläiset alkavat tulla juhannuksen viettoon. Mies pitää etätoimistoa saunamökissä ja vähän aika sitten meillä oli päämökissä lounastreffit. Koska lounastreffien aikaan alkoi ihan armoton raekuuro, niin päiväruoka tehtiin uunissa grillin sijaan. Muuten kyllä mökillä grilli on se ykkösvaihtoehto ruoanvalmistuksessa. Lapset jäivät katsomaan Lasse-Maijan etsivätoimistoja ja karvainen kaveri taisi mennä komeusunilleen.

Voin sanoa, että sunnuntaina on aikamoinen työ saada puhtaaksi tuo karvakorva. Vesisade ja mökin alla ryömimiset kun ovat aika kaoottinen yhdistelmä 😉 Bloggaajan työpäivään kuuluu monenlaista kivaa tekemistä. Tänään erityisesti; sain testiin uuden OM-D kameran (kiitos Olympus ♥) ja olen siihen vähän tutustunut. Arvatkaas mikä on mun mielestä valokuvaamisessa ihaninta? No se ääni, joka kuuluu otettaessa kuvaa. Se kliksahdus. Ilosointu korville.

Paljon olette pyydelleet valokuvauspostausta ja hei nyt voin sanoa, että sellainen on tulossa. Tosin vasta heinäkuun lopussa, mutta kuitenkin. 

Nyt vielä pari työtyöjuttua ja sitten tämän bloggaajan toimisto siirtyy keittiön kautta kesähuoneeseen. Erään yhteistyön tiimoilta meillä vietellään tänään (näin supisuomalaisen juhlan aatonaattona 😉 USAn kansallispäivää. Ei muuta kuin rekvisiitat esille ja grilli tulille. Sitten olisi mökin koristelun vuoro. Koivut ovinpieliin ja lupiinit maljakkoihin. Tulen vielä huomenna vilauttamaan mökin juhannusasua ja toivottelemaan hyvät jussit.

Mutta teille, ketkä ette ole enää huomenna langoilla toivottelen nyt jo Ihanaa ja turvallista juhannusta, nautitaan ♥!

MÖKKIHÖPERÖTERKUIN,


6 Responses to “Tunnelmallinen mökkitoimisto”

 1. Irma T-E sanoo:

  Hei! Ei millään pahalla mutta välillä ihmettelen näitä yksityiskohtaisia tarinoita joissa selostetaan lähes kaikki taivaan ja maan väliltä vaikka kysymys tavallisesta perheestä. Itseäni ainakin ahdistaisi jos tarinoisin ja hehkuttaisin koko maailmalle asiani ja kulloisen sijaintini. Tosi sinisilmäistä touhua sanoisi joku.Ja muistutuksena ettei kaikki perheet vietä juhannusta vapailla tai lomilla. On näitä jotka tätä suomea pitävät pystyssä niin arkena kuin pyhinä että muulla jengillä olisi turvallista viettää niitä vapaita viinilasillisen,olusen ja savustetun kalan ääressä. Että näin.

  • Maria sanoo:

   Hei Irma,

   onko se sinulta pois, jos suurin osa ihmisistä viettää juhannusta vapailla?

   Kaikesta huolimatta toivotan sinulle hyvää juhannusta! 🙂

  • Irma T-E sanoo:

   Hei! Et nyt ymmärtänyt tai halunnut ymmärtää kirjoitukseni pointtia mutta joka tapauksessa Hyvää juhannusta!

  • Sanna sanoo:

   Minä luen ainakin mielelläni tästä blogista ”kaikki maan ja taivaan välillä”.Itse teen kolmivuorotöitä ja usein myös juhannuksena töissä.Tänä vuonna onneksi en!Jos töissä satun olemaan,sitäkin mieluummin katselen kauniita kuvia,jos en itse pysty nauttimaan.Voin kyllä juhannuksen jälkeenkin nauttia savustettua kalaa,viiniä ja olusta:D

 2. Anna sanoo:

  Miten kauniit luonnonkukat! Pakko varmaan mennä keräämään niitä itsekin tuolta ulkoa kohta 🙂 Hyvää juhannusta!

  • Maria sanoo:

   Kiitos Anna,

   luonnonkukat on kyllä nyt kauneimmillaan <3

   Jopa tuo lupiini, joka rikkakukaksi välillä kutsutaan 🙂

   Kivaa sunnuntai-iltaa sinne <3

Kommentoi