keskiviikko 02. marraskuun 2016

Pikkuisen jo joulumieltä

HEIPSKUKKUU!

…ja varsin pimeetä keskiviikkoa! 😀 Kuinka pimeää voi olla, ilman että on ilta? Toooosi hyvä päivä kuvauksille. Snapchatista löytyy kymmenittäin videomateriaalia siitä, mitä Marian keittiössä tänään tapahtui. Sain aamulla päähäni tehdä tuollaisen ”myday”-tyylisen ratkaisun ja se oli ihan älyttömän kivaa. Nyt on kuvaushommat purkissa ja kuvat odottelevat käsittelyä sekä blogipostaus tekstiä. Ensi viikolla saatte sitten nauttia tuon brunssin antimista täällä bloginkin puolella.joulu-1-of-13 joulu-2-of-13 joulu-3-of-13 joulu-4-of-13Tämän postauksen kuvat on otettu päivänä, jolloin ei ollut ihan näin pimiää. Päivänä, jolloin muutin sohvat taas l-asentoon. Arvatkaas minkä takia? Jep, että se joulukuusi mahtuu paremmin. Kuten kerroinkin, niin suuntaamme pohjoiseen vasta joulupäivänä. Lasten ehdoilla mennään ja lapset haluavat olla jouluaaton kotona. Pidetään sitten oikein kunnon sukujoulu täällä meillä. Toin mökiltä mukanani sunnuntaina jo pienen kuusenoksan. Yllättävästi se toi jo joulumieltä. Kuten myös se seikka, että pastellinväriset tyynyt sohvilta joutuivat hetkeksi säilöön. Kaivetaan ne taas esiin tammikuulla, kun aletaan menemään kohti kevättä. joulu-5-of-13 joulu-6-of-13 joulu-7-of-13Mutta se mikä on tänään tuonut ihan älyttömän paljon joulumieltä on yksi pieni puhelinsoitto. Huomasin Tampereen ostetaan/myydään/annetaan/vaihdetaan palstalla ilmoituksen, jossa etsittiin koko kodin irtaimistoa äidille ja kahdelle lapselle. Empimättä laitoin viestiä, että meiltä liikenee keittiötavaraa, leluja, lasten huonekaluja ja vaikka mitä. Olemmekin miettineet, että minne nuo kaikki tavarat mummulasta saisimme sijoitettua. Perjantaina eräs elämän lähtökuopista pakon edessä ponnistava nuori äiti tulee pienten lastensa kanssa mummulaan kylään. Katsomaan, olisiko siellä jotain tavaraa, joka auttaisi elämänsyrjään kiinni. Olen niin onnellinen. Onnellinen, että saan auttaa. Onnellinen, että kaikella on tarkoituksensa. Että asiat tapahtuvat niin kuin ne tapahtuvat. Niistä pienistä merkeistä. Meidän oli tarkoitus viedä nuo tavarat Pelastusarmeijalle, mutta emme ole saaneet aikaiseksi. Tänään puhelinsoiton jälkeen tajusin, että näin se äitikin olisi tehnyt. Antanut tavarat, joita ei tarvitse, niitä kipeästi tarvitseville. joulu-10-of-13joulu-12-of-13 joulu-11-of-13 joulu-13-of-13

Ai että, on kuulkaas hyvä olla. Ja vaikka ei vielä joulu olekaan, niin sydämessä on se lämmin tunne. Vähän samalainen kuin joulumieli ♥ Hyvä mieli tulee myös siitä, että lähdemme pian viettämään laatuaikaa pikkuisemman kanssa kaksistaan kaupungille. Josko vaikka löytäisin sieltä sen täydellisen paljettimekon? 🙂

KESKIVIIKKOTERKUIN,

alle


12 Responses to “Pikkuisen jo joulumieltä”

 1. Mysterious M sanoo:

  Hei apua! Joko sä aloitat joulun sisustamisen, kun mä vielä eilen väsäsin blogiini vaahteranlehtikranssia:D Mä taidan nyt olla hiukka myöhässä!:D
  Ihana tuo ajatuskin jo, että voi auttaa toista hädässä olevaa ja tietää, että menee oikeaan tarpeeseen ne huonekalut sun muut! Näin sitä pitäisikin toimia ja saada ne välikädet sieltä ketjusta pois, niin ei tulisi turhia kuluja. Mutta aina se ei vain niin onnistu!Hieno juttu ja helpottaa tuon äidin tilannetta!

  • Maria sanoo:

   Moikka

   hih, me katalogi-ihmiset olemme tällaisia – aina ajoissa. Joulukuun alussa aletaan haaveilemaan jo pääsiäiskoristeluista ;D

   Sanos muuta, tuli niin hyvä mieli <3 Sehän se onkin, että tämä välitön auttaminen on ihan parasta!

   Kivaa torstaita!

 2. Jaana m. sanoo:

  Ihana juttu! Varmasti lämmitti mieltä antaa tavarat tarvitseville Mukavaa iltaa

  • Maria sanoo:

   Huomenta Jaana,

   eikös olekin? Mä vieläkin hymyilen, koska on niin hyvä mieli <3 Tämä on sitä auttamista parhaimmillaan. Ilman välikäsiä, suoraan apua tarvitsevalle.

   Ihanaa torstaita! 🙂

 3. Sari Riekkola sanoo:

  Ihana olet, kun auttelet <3
  Niin kauniita kuvia ja ihanan valosia ja koiruli sopii hyvin sisutukseen 🙂
  Mieki hain viikonloppuna pikku kuusen olkkariin, pikku hiljaa täytyy alkaa joulusia juttuja fiilisteleen.

  Ihania marraskuun päiviä sinulle <3

  • Maria sanoo:

   Huomenta Sari!

   No äläs nyt, mä olen tässä se joka saa enemmän 🙂 Niin hyvä mieli <3

   Hei, kuvissa Toby on armottoman likainen 😀 Onneksi eilen oli pesupäivä ja nyt taas passaa sisustukseenkin 😉

   Sieltä se joulu tulee, ihania nuo pikkukuuset!

   Kiitos sinne myös, ihania ja toivottavasti lumisia marraskuun päiviä <3

 4. Johanna sanoo:

  Hei Maria,

  hieno teko tuo auttaminen. Olenkin tässä aina välillä miettinyt, että näin blogien kautta (esimerkiksi sinun blogisi) voi juuri välittää tätä auttamisen tarpeellisuutta nykyaikana. Minä vien pojan vaatteet, harrastusvälineet ym aina meillä paikalliseen Hope ry:n toimipisteeseen. Ajattelen, että joku joka todella tarvitsee saa näin hyviä vaatteita ym lapsilleen. Auttamisesta tulee aina todella hyvä mieli. Kaikilla asiat eivät ole niin hyvin.
  Mukavaa Pyhäinpäivän viikonloppua Sinulle ja perheellesi!
  Toivottaa, Johanna

  • Maria sanoo:

   Hei huomenta Johanna,

   tuo on ihan totta, että pitäisi tehdä ihan kokonainen blogipostaus auttamisesta ja niistä väylistä, miten voi auttaa.

   Tuo Hope Ry on muuten tuttu, mutta liian kaukaisesti. Siitä täytyy ottaa selvää 🙂

   Kiitos ja samoin teille sinne <3

 5. Sanna sanoo:

  Ihana kun autat <3 Itseäni harmittaa kun olen laiskuuksissani aikanaan heitellyt vaatteita uffin laatikkoon, se kun sattuu olemaan niin lähellä. Onneksi kuitenkin ryhdistäydyin tässä asiassa ja jatkossa kaikki menee Hopelle. Lapsikin innostui auttamaan kun tietää konkreettisesti mihin tavarat ja vaatteet menee. Suosittelen <3

  • Maria sanoo:

   Moikka Sanna,

   auttaminen on parasta z3

   Pitääkin hei tutustua tuohon Hopeen!

   Ihanaa viikonloppua sinne! 🙂

 6. Johanna sanoo:

  Hei,

  Mistä teidän valkoiset sohvat on? On niin kivan näköiset. 🙂

  Johanna

  • Maria sanoo:

   Moi Johanna,

   ne ovat Ikean Kivikit, viisi tai kuusi vuotta vanhat ja edelleen toimivat 🙂

   Ihanaa viikonloppua! <3

Kommentoi