keskiviikko 17. helmikuun 2016

Black like my dress & uusi objektiivi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MOIKKAMOI!

Pikaiset terkut täältä pakkausrumban keskeltä…en nyt ihan muista kuinka paljon ostin meille matkalaukkukiloja välille Singapore-Bali, mutta veikkaan, että nuo kilot on nyt täynnä. Jep. Tietänee sitä, että pitäisi karsia jo jotain vaatteita täällä Suomen päässä pois, ettei ko. karsintaa joudu tekemään Singaporen kentällä 🙂

Mä olen pitkään haaveillut objektiivista, jolla pystyy kuvaamaan vähän laajemmalla kulmalla ja joka on valovoimainen. Ehdoton must oli tuo f/1.8. Ensirakkauteni 45 mm f/1.8 jälkeen jatkoin sarjaa 25 mm f/1.8:lla ja mä niin tykkään kuvata suurella aukolla. Fiiliskuvat on just niitä mun juttuja. Mutta lomaillessa sitä toivoo vähän toisenlaista ominaisuutta objektiivilta. Laitoin kyselyä Olympukselle ja muistaakseni toivoin objektiivia, jolla pystyy ikuistamaan niin Singaporen yövalaistuksessa kuin aallon harjalla ratsastavat surffailijat Balilla. Luotan ammattilaisiin ja nyt lähden testaamaan, miten tuo uusin hankintani M. Zuiko 17 mm f/1.8 lunastaa lupaukset. Tai oikeastaan varmasti lunastaa lupaukset kyllä loistavasti..jos ei kuvat onnistu niin vika on siellä kameran toisessa päässä 😉 Eli just siinä, joka meni shoppailemaan objektiivia ja löysi itsensä kassalta objektiivin sekä laukun kanssa!

Niin, sellainen laukku, joka on tyylikkään näköinen ja jonne mahtuu kamera (+lompakko, puhelin, puuteri, huulikiilto ja pari obiskaa) on ollut hakusessa. Olympuksen uusi  Leather Collection on muuten saanut jotenkin mun pääni sekaisin. Meinasin klikata ostoskoriin myös nuden värisen laukun ja kovasti jo haaveilen ko. sarjan clutchista. No, aloitetaan tällä mustalla Black like my dress -laukulla. Johon muuten tuli dustbag mukana, hurraa!

No nyt pakkailujen pariin…tai siis pakattu on jo, mutta nyt on sen karsinnan aika! Sitten pitäisi vielä tyhjentää vähän koneelta kuvia pilveen ja muistikortilta myös. Voipi muuten olla, että vielä huomenna palataan. Lupailin fb:n puolella Koti kuntoon kevääksi -arvontaa, joten sellainenkin tulossa eetteriin lähipäivinä. Ehtiiköhän sitä lainkaan nukkumaan tänä yönä? 😀

IHANAA VIIKON PUOLIVÄLIÄ,

alle


7 Responses to “Black like my dress & uusi objektiivi”

  1. Oiii, onpas muuten tyylikäs kameralaukku kerrankin! Singahti omalle toivelistalle heti tuommoinen!
    Ihanaa reissua teille! 🙂

  2. Hanna sanoo:

    Juuri ostin synttärilahjaksi tuon 25 mm f/1.8 ja se on kyllä ihan loistava. 45 mm f/1.8 on eka objektiivini sen ihan perusobjektiivin jälkeen ja tykkään kyllä siitäkin. Saa vaan peruuttaa aika pakjon 🙂 Molemmilla tulee ihanan valoisia kuvia. Laukku on kans kiva!

    Mukavaa lomaa!

  3. OIjoi! Nyt on kaunis <3

  4. Tuija sanoo:

    Omaa laukkuani odotan saapuvaksi hetkellä minä hyvänsä <3 On se vaan niin ihana...

  5. Tuota laukkua olen välillä katsellut verkokaupan sivuilla, näyttää arvokkaalta laatulaukulta! Ei kukaan osaisi sanoa, mitä tarkoitusta varten se on virallisesti tehty…;)

    Jään odottelemaan innolla kuvia mitkä otettu uudella objektiivilla, mietinnässä on itselläkin ollut hankkia joku vähän laajakulmaisempi!

  6. Tytti sanoo:

    Oi, tuolla saa upeita lomakuvia! Niitä odotellessa… 😉 Ihanaa lomaa!

  7. Maiju sanoo:

    Tuo on laukku, jota kelpaa käyttää, vaikka hienommisskain juhlissa. Välistä on liian laiska kantamaan kameraa mukana juhlissa, kun laukku pilaa illan lookin.

Kommentoi