perjantai 18. syyskuun 2015

Reunion!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA…pahoitteluni kuvatulvasta!

HEIPPAHEI IHANAT

ja terkkuleita Tallinnasta! Pikaisesti tunnelmia tältä päivältä. Suuresti kiitoksia teille, jotka vinkkasitte F-hooneesta; aivan tajuttoman ihana miljöö, ruoka ja juoma. Tuolla Telliskiven alueella oli muutakin ihanaa, mutta niistä kuvia ja juttuja myöhemmin. Eilen tapasin J:n jo junassa ja N odotti meitä Helsingissä hotelli Vaakunassa. Käytiin Casa Largossa tapaksissa. Miten sitä aina eksyykin Hesan reissulla tuonne? :) Aamulla oli pari jännitysmomenttia ennen satamaan pääsyä, mutta ehjänä sinnekin pääsimme ennen mielenosoituksia ja myrskyjä. Laivakin keinutti yllättävän vähän.

On se kuulkaas onni tavata tällä iällä ystäviä, joiden kanssa ekan kymmenen minuutin aikana ollaan käyty läpi jo pakolaispolitiikka, yrittäjän arki ja kuukausikierron vaiheet ;D Ihan huippua! Tänään tosiaan suuntasimme tuonne Kalamajan alueelle. Otimme hotellilta taksin, joka oli edullinen kuin mikä. Kalamaja oli ihanan hip. Ruokailun jälkeen kävimme kiertelemässä pikkuisia putiikkeja ja löysin sisustuskaupan, josta olisin voinut ostaa mukaani jokaisen myytävän tavaran. Kahvilla kävimme ihanassa Boheem Kohvikissa. Iso suositus tuollekin. Mulle tuli yllätyksenä, että hintataso on täällä kuitenkin vielä suhteellisen alhainen verrattuna Suomeen. Kalamajan alueelta kävelimme takaisin hotellille. Tulipas todettua se, että kylpyläelämä ei ole se mun juttu, vaikka kivahan tuolla oli vähän lillua ;)

Huomiselle onkin sitten luvassa Vanhaa kaupunkia, Virukeskusta ja kauneusseslonkia. Tiesittekö muuten että vartalorasva on eestiksi ihupiim. Hih, pienimuotoiset hihityskohtaukset saatiin tuolla yhdessä kaupassa :) Nyt tukat töttörölle ja menoksi. Piti pitää pyjamabileet kahden euron kuohuviinin kera hotellihuoneessa, mutta eihän sitä nyt malta. Varsinkaan kun täällä ei näy edes Vain elämää!

IHANAA ALKANUTTA VIIKONLOPPUA,

alle

 


6 Responses to “Reunion!”

 1. Avatar Seuraaja sanoo:

  Luen blogiasi aktiivisesti, mutta yksi asia kaihertaa. Et koskaan näytä ” hampaitasi”. Miksi aina se sama ” hampaaton hymy”?

  • Maria Maria sanoo:

   Heippa,

   siis itsehän en ollut kuvissa tässä postauksessa…

   Mutta juu, erittäin usein tulee hymyiltyä ilman että hampaat näkyvät, vaikka mitään erityistä syytä sille ei ole. Päinvastoin, olen onnellinen tasaisesta hammasrivistöstäni :)

 2. Avatar Sara sanoo:

  Ihania kuvia, ja MITÄ HERKKUJA!!!
  Sanos nyt vielä kamera millä kuvaat?

 3. Avatar Lumo sanoo:

  F-Hoone on todella kiva. Ensi viikonloppuna tai sitä seuraavana olisi taas Tallinnan-reissu suunnitteilla, mutta nyt pitäisi ehkä kokeilla jotain muutakin ravintolaa.

  • Maria Maria sanoo:

   Huomenta ihana!

   Hei kiitti vinkistä, tuo F-hoone miljöineen oli ihan nappivalinta :) Siinä Telliskiven/Kalamajan alueella on Boheem Kohvik, jossa näytti olevan myös ruokaa tarjolla. Me otettiin kahvit avec ja jätskit. Ihanan tunnelmallinen paikka!

Kommentoi