sunnuntai 09. elokuun 2015

Oi, mikä viikonloppu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAHEIPPAHEI!

Huh hulinaa 🙂 Instagramin puolella seuraavat ovatkin tietoisia, missä merkeissä meillä alkoi viikonloppu. Kokoonnuimme työporukan kesken (no, osan kanssa) töissä suoraan töiden jälkeen perjantaina. Tarkoitus oli juoda jääkaapista yksi roseviini pois, mutta mitä vielä! Mut yllätettiin ihan täydellisesti – yllätyksenä tuli ihana kortti ja runo työkavereilta sekä kuplivalasilliset (ja toisetkin). Juhlistettiin porukalla mun tulevia synttäreitä. Eih, älkää onnitelko vielä. Kolmekymppisenä on hyvä olla vielä tovi 😉

Käytiin hyvin syömässä samalla kokoonpanolla ja kuuntelemassa Leewingsiä ja Eppuja. Rakas aviomieheni on kyllä kultainen; tulivat hakemaan mut keikalta kyytiin ja ajettiin yöksi mökille. Luksusta oli herätä mökkisängystä. Pienoinen pettymys oli eilisen ilma. Lämpöä riitti, mutta pilvessä oli iltaan asti. Pienoinen jyskytys takaraivossa oli siedettävä sen takia, että ilta oli ollut ihan superkiva. Puolille päivin kun vain löffäiltiin niin tuli vähän turta olo. Siinä vaiheessa, kun aloimme raivaan vierasmökistä huonekaluja ulos ja rajaamaan pintoja maalarinteipillä, oli vielä virtaa. Siinä vaiheessa, kun neljästä seinästä kaksi oli kertaalleen maalattu loppui virta ihan täysin 😀 Pienet päikkärit ja sen perään seinät toiseen kertaan sutien. Muut kaksi seinää saatiin maalattua loppujen lopuksi niin, että mies ei raaskinut tulla herättämään mua toisilta päikkäreiltä, vaan tarttui siveltimeen ja alkoi maalaan. Itse kävin asian toteamassa päikkäreiden jälkeen. Instan puolella vilautinkin jo tuota vierasmökkiä. Siitä tuli aivan ihana! Viikolla lisäkuvia blogiin.

Tänään ollaan nautittu auringosta. Vaikka niin väitin, että ei säällä väliä, niin nyt huomaa auringon ihanuuden. Vietettiin kiva päivä mökillä vedessä ja muurinpohjalättyjä paistaen. On muuten jännä juttu, että vaikka kesä nyt hellii, niin yöksi viilenee. Elokuusta kielii sekin, että luonto ei ole enää ihan terässään. Vihreä ei ole enää niin vihreä kuin aiemmin. Kaupunkiin suuntasimme tuossa iltapäivästä koulutarvikeostoksille. Mistä te bruukaatte ostamaan nykyään lasten koulutarvikkeita? Tiimarissa kun on tottunut käymään, niin hilppasen on hankaluukisia. Toki Prismasta yms. maitokaupoista aika kattavasti löytyy kyniä sun muita. Mutta kunnon paperi/askartelukauppa uupuu. Lisäksi käytiin päivittämässä hieman kouluvaatevarastoa. Mitä mun pikkuprinsessoille on tapahtunut…molemmat hinkuiva collegejakkuja. Siis kouluun. Äsh, tuulitakit on sitä varten ;D

Ei vaiskaan, pakko kai se on todeta, että lasten sukupolvi eroaa aika paljon meidän sukupolvesta. Silloin kun kuljettiin collegeasuissa koko ala-aste! Hei kiitos ihanat kommenteistanne edellisiin postauksiin, siellä on vielä joitain vastaamatta, mutta palaan niihin illemmalla. Tulevalle viikolle on luvassa vierasmökin lisäksi tyttöjen huoneita, vähän leipomisjuttuja ja ehkä jonkin sortin myyssiruokaakin. Nyt taikina kohoamaan tuota varten.

SULOISTA SUNNUNTAI-ILTAA,

alle

 


6 Responses to “Oi, mikä viikonloppu!”

  1. Miina sanoo:

    Moikka Maria,
    Kivoja kuvia jälleen, alkoi tekeen lättyjä mieli 🙂
    Meidän tuleva nelosluokkalainen tykkää shopata koulutarvikkeita Tigerista. Kaiken sen oudon tilpehöörin keskellä on laadukkaita kyniä ja kumeja, kivoja vihkoja ja penaaleja, ja valikoima päivittyy tiiviiseen tahtiin.
    Tsemppiä koulun aloitukseen! Meillä kuopus aloittaa eskarin, mun vauvani…

    • Maria sanoo:

      Moikka Miina,

      hei lätyt on niin hyviä! Liian harvoin tulee tehtyä (toisaalta hyvä niin :D).

      Kiitos, mä olin aivan unohtanut koko TIgerin. Sinne täytyy suunnata tänään 🙂

      Voi kiitos ja kovasti tsemppiä sinnekin eskari- ja koulutielle <3

  2. Heidi sanoo:

    Moikka Maria,
    Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa ja tykästynyt kovasti tapasi kirjoittaa ja ajatuksista. Löydän itsestäni paljon samankaltaista ajatusmaailmaa kuin sinulla.
    Meilläkin neljännelle luokalle menevä tyttönen ja tokalle luokalle lähtevä poika. Juuri lauantaina käytiin vähän kouluostoksilla. Ja tigerista meilläkin lapset ostivat kyniä. Lisäksi muutamat paremmat kynät ja kumit haettiin suomalaisesta kirjakaupasta.
    Meilläkin tyttö haluaisi bleiserin, mutta ei ollaivan sellaista löydetty. Mistä löysit oman, vai löysittekö?

    • Maria sanoo:

      Moikka Heidi,

      kiva kun jätit kommenttia ja ihana kuulla, että tykkäät blogistani 🙂

      Kiitos sinullekin vinkistä – en ymmärrä miten tuo Tiger on vallan unohtunut koulutarvikeostoksien yhteydessä. Muutenhan siellä käydään aika useinkin.

      Kivoja bleisereitä oli H&M:llä, pienemmille collegekangasta ja meidän nelosluokkalaiselle olisi ollut ihana vähän rennompi bleiseri astetta hienommalla kankaalla 🙂

      Ihanaa koulunaloitusta sinne <3

  3. Mia sanoo:

    Saanko kysäistä mistä nuo ihanat aurinkotuolit ovat? 🙂

    • Maria sanoo:

      Heippa Mia
      ja tottahan toki saat kysyä 🙂

      Ostimme ne vuosi takaperin Kruunukalusteelta ja ne on aivan ylimukavat istuttavat!

      Aurinkoisia elokuun päiviä <3

Kommentoi